Sari la conținut

gentle_spirit

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre gentle_spirit

  • Dată Naștere 05.06.1982

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Ardeal

Vizitatori Recenți Profil

737 citiri profil

gentle_spirit's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Ok, se mai întâmplă să greșească omul. ar fi trebuit să trec 30 RON. Dar putem să ne înțelegem într-o primă sesiune gratis, ca să încerci serviciile.
  2. Sper să am mai mult noroc ca tine. Dacă nu, atunci nu a fost să fie în românia. Asta e. Mersi pentru sfat. O seară plăcută.
  3. Bună tuturor. Am început acest topic ca să citesc părerile voastre (pozitive negative, indiferent). Am început un topic la gigolo românia, prestând servicii pentru domnișoare (masaj). Vreau să aflu din părerile voastre care sunteți deja în meserie, și sunteți utilizatori veterani ai siteului, există piață pentru masaj pentru domnișoare ? Există vreun viitor pentru asta ? C-am ce fel de masaj ar interesa pe doamnele ? Ar trebui creez mai multă publicitate? Mulțumesc anticipat pentru părerile voastre sau idei. Doresc o seară plăcută pentru toți. Ciao.
  4. Aștept părerile voastre. Sau dacă sunt nelămuriri, vă rog întrebați.
  5. Masaj erotic și de relaxare combinate oferite de un tânăr amabil, inteligent cine are grijă de clientă, și bunăstarea ei în fiecare moment. Devotat pentru satisfacerea nevoilor clientei, asigura un ambient cald, fiabil, curat. Discreție, înțelegere și profesionalism garantat înainte, pe parcursul și după încheierea ședinței. Cer seriozitate și discreție. Date de contact : - e-mail : [email protected] - id de messenger(yahoo) : gentle_spirit101 - număr de telefon după contactare electronică Se poate oricând contacta, 24/7, mesajele și e-mailurile citesc seara, și vă contactez dacă sunt disponibil și vă las un număr de telefon pentru programare. Aspect fizic îngrijit, păr scurt 185cm / 90 kg, 24 ani. Oraș/ Județ: Cluj-Napoca / Cluj Disponibilitate : Oricare zi din săptămâna respectivă (Ora 10-21). Ședințele le programez spre sfârșitul săptămânii, joi/vineri - luni. În afara sfârșitului de săptămâna programări se poate aranja dar în funcție de programul meu personal și de disponibilitatea timpului. Serviciile și tarifele: - masaj de relaxare - 30 min - RON - masaj de relaxare combinat cu cel erotic - 30 min - 50 lei - masaj de relaxare - 50/60 min - 50 RON - masaj de relaxare combinat cu cel erotic - 50/60 min - 70 lei Locație : fără locație, mă deplasez la domiciliul clientei sau la oră stabilită la hotel sau pensiune la nivelul orașului Cluj - Napoca. Detaliile se stabilesc după contact electronic. Orice întrebare legată de servicii sau aveți vreo dorință sau fantezie vă rog să comunicați prin e-mail sau messenger, sau după programare la întâlnire, dacă aveți o cerere deosebită să comunicați din timp, pentru a mă pregăti. Serviciile și anunțul postat este adresat în exclusivitate doamnelor și domnișoarelor. O zi plăcută vă doresc în continuare.
×
×
  • Creează nouă...