Sari la conținut

ozzy2014

Serious Contributor
  • Număr conținut

    256
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ozzy2014

  • Dată Naștere 04.09.1968

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    pe ici, pe colo

Vizitatori Recenți Profil

4.744 citiri profil

ozzy2014's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

139

Reputație

  1. ozzy2014

    Chat General

    Acelasi lucru mi s-a intamplat si mie. Sunt curios daca dupa doua postari, voi reveni la culoarea galbena :snap
  2. M-as mira sa fi facut asa ceva, pentru ca e foarte serioasa in privinta programarilor. Daca raspunde la telefon, inseamna ca persoana respectiva e ok din punctul ei de vedere, si in general prefera sa se intalneasca cu cei care i-au castigat deja increderea. Foarte rar mai accepta persoane complet necunoscute. Doar sa se fi intamplat ceva neprevazut, de nu a mai putut raspunde... de exemplu o vizita neanuntata a unei rude/cunostinte, un accident casnic, etc.
  3. Tu la 1,80 mai porti si tocuri ? :rax2
  4. ozzy2014

    Chat General

    Prin 2011-2012 stateau ''fetele'' la vedere, in barul de la Hotel Delta (aripa veche). Erau acceptate si tolerate acolo, de catre conducerea hotelului si de catre receptioneri, inca de pe vremea ''impuscatului''. Apareau seara, dupa ora 19:30 - 20:00, si erau pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele. Erau cel putin 7-8 fete in fiecare seara, uneori chiar si mai multe. Aproape in fiecare luna aparea cate o 'figura'' noua, asa ca aveai de unde alege. Preturile se mai si negociau, in functie de dispozitia fetei, sau a clientului. Prin ianuarie-februarie, cand nu era sezon turistic in delta (si nici clienti), era chiar ok. Dupa renovarea barului, prin iarna 2013-2014, nu au mai fost acceptate de catre administratia hotelului. Totusi mi-e greu sa cred, ca macar o parte din ele, nu s-a reorientat spre alte locatii din Tulcea, cluburi, baruri, etc.
  5. La LMS se pot inchiria camere si pentru mai putin de o zi? 3-4 ore, de exemplu. Si cam la ce pret?
  6. Da, dar pe litoral sunt sanse mai mari sa gaseasca un ''sugar daddy'', gen Irinel Columbeanu. Un strain naiv (eventual gras si cu chelie), trecut de 50-60 de ani, daca o intalneste intr-un club, o ia drept ''nevinovata'' :-).
  7. Ba da, dar am auzit ca-l face doar protejat, ca si masajul de altfel.
  8. Ba da, dar am auzit ca-l face doar protejat, ca si masajul de altfel.
  9. Scuzati dublarea cuvantului ''cont'' in postarea precedenta...n-am mai putut sa editez.
  10. Ti-ai facut cont cont, doar ca sa postezi aberatii
  11. Stii tu ceva, dar e ca in bancul de la Radio Erevan. " Intrebare: este adevarat ca Ivan Ivanovici a castigat un Mercedes la loto? Raspuns: E adevarat, numai ca nu un Mercedes, ci o bicicleta...si nu a castigat-o, ci i s-a furat''. Pe scurt, Alina Nebuna era cu totul altcineva. Singura legatura cu Dream, a fost faptul ca mai demult, pentru scurt timp, au impartit aceeasi locatie.
  12. numai in timpul partidei de table, ca sa vada zarurile ...Acum lasand gluma la o parte, ar fi misto sa-i poarte...si-ar fi fost si mai misto, sa accepte COF, cu ochelari. E doar o fantezie strict personala, pentru ca nu o cunosc pe Flory, n-am vizitat-o niciodata.
×
×
  • Creează nouă...