Sari la conținut

gagiu2

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    36
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre gagiu2

  • Dată Naștere 18.05.1974

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Buc

Vizitatori Recenți Profil

2.179 citiri profil

gagiu2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

16

Reputație

  1. Aveam programare la 19:15, dar n-ai mai raspuns. Mai astept @Zeyaaa?
  2. Salutare colegi de forum, Nu prea sunt eu cu facutul de recenzii, dar am vizitat-o pe Maria recent si citind ultimele recenzii - vin in ajutorul vostru povestind si experiența mea cu ea : M am întâlnit cu Maria de mai multe ori pentru ca ea este una din putinele fete pe placul meu si simt ca isi da interesul sa ma simt bine. Întâlnire : programarea a fost făcut foarte ușor pe whatssap , m am făcut prezent la ora stabilită de amândoi . Mi-a deschis usa o fata înaltă , slim îmbrăcată într-un body care îl afișează si in pozele de aici. Confirm ca pozele sunt reale 100%. A fost foarte amabila pe tot parcursul interactiunii, deschisa la dorintele mele si la ce i-am cerut. Chiar la început mi-a oferit si o bautura - cola (doza)/apa plata - ce mi-a placut este faptul ca m-a intrebat dacă m-ar deranja dacă si ar aprinde o tigara in prezenta mea pt a numi creea un anume disconfort), eu nu sunt fumător dar oricand nu ma deranjează fumul . Stând la o “Țigara” împreuna cu ea am observat ca este foarte degajată si in același timp prietenoasa făcându-te sa te acomodezi cu ambientul creat si de asemenea cu ea. După ce am terminat așa zisa “Țigara” ma intrebat dacă doresc la baie . După ce i-am spus ca vreau sa merg m-a invitat sa iau un prosop la alegere din marele teanc de prosoape pus la vedere. După ce mi am terminat treaba la baie si am ieșit ,ea m-a așteptat foarte amabila in același loc întrebându-ma dacă doresc sa destindem puțin atmosfera cu o muzica ambientala . Eu nu sunt obișnuit cu un asemenea comportament, dar am decis sa ma las la mana ei si am avut de castig - am rămas plăcut surprins de atmosfera intima si bine pusă la punct. Acțiune: In prima faza am fost intrebat dacă prefer o anume poziție si foarte important am fost antentionat ca dacă ceva este in neregula putem oricând sa schimbam poziția. Am început cu prima poziție care este si preferata mea adică așa zisa “capra” unde am avut parte de o priveliște foarte frumoasa. Surpinzat am terminat destul de repede fiind aparent foarte excitat din princina faptului ca îmi doream așa tare sa ajung acolo. După ce am terminat m am reîntors la baie unde vreau sa precizez ca spre surprinderea mea este foarte dotata ,am terminat repede dușul și am revenit la o “ultima Țigara” înainte de plecare. Vreau sa specific ca nu sunt adeptul “maratonului” sau a ceva grabit, și apreciez calitatea experienței in sine. Sentimentul meu a fost ca ea chiar a vurt sa ma simt bine si s-a mulat pe dorintele mele. Pe scurt am rămas plăcut surprins de interacțiunea cu Maria si e clar o fata la care o sa revin. Deranj : 400 de lei ora
  3. Clar. Eu chiar prefer persoanele naturale, de asta am si intrebat. Poate nu am formulat eu bine, nu e vreo intentie de a discuta pretul, ci doar de a afla 😂. Nu am vazut pe ultimele pagini si m-am gandit ca e mai simplu sa avem informatia aici, decat sa te intrebe fiecare in privat.
  4. Servicii si tarife? E ceva tunat la corp?
  5. Buna seara , dragi colegi ! Am vizitat si eu titulara topicului, si vreau sa va spun ca am fost foarte încântat ! Programare făcută pe whatsapp, cu o zi înainte, si confirmată de dimineața din partea amândurora ! Sasha ma așteptat intr-o ținuta porno , are in jur de 1:70,par lung negru foarte frumos ,ochii albaștri ! Am stat puțin de vorba , mi-am dat un refresh la dus , iar Sasha ma așteaptă întinsa pe pat intr-o pozitie care imi lasa gura apa. Trecand la actiune, mi-a oferit clipe minunate deoarece I-am spus ca mie imi place mai mult modul Gfe si mai putin Pse ! Dupa in preludiu lung si dulce , am inceput in LOT unde se misca bine , m-a calarit bine , cu miscari variate, priveliște de vis , am putut sa m-a bucur de frumusețea ei dar mai ales de sânii ei perfecti ! La baie găsești prosoape curate , gel de dus dar și apa de gura ! Per total, mie mi-a făcut plăcere sa o întâlnesc pe Sasha ! Recomand ! Mulțumesc Sasha pentru minunata experiența si sper să repetam curând!
  6. Cand esti disponibila? Ti-am scris ieri pe WhatsApp, dar nu e pornit.
  7. Foarte buna recenzia! Dar cum poate sta fata cu capul in cearcaf la LadyOnTop?
  8. Nu gaseste cont de WhastApp pe 0735 568 169. Este numarul corect?
  9. Raisa cum sa te contacam ca nu raspunzi pe Whatsapp? Am fost cu programarea pt 19:30 la care nu mi ai mai raspuns
×
×
  • Creează nouă...