Sari la conținut

unbaiatbun

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre unbaiatbun

  • Dată Naștere 01.04.1980

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Iasi

unbaiatbun's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

87

Reputație

  1. No .. acu nu stiu altii cum sunt ... da eu nu-s nici frumos, nici destept si nici bogat .. da asa-mi place sa ma prefac Tot asa ma face sa ma simt de fiecare data cand ne intalnim din greseala. Da, asa din greseala am ajuns iar la Irina, cu tot timpul pe care nu-l am liber. Tot din greseala ma astepta si ea dupa usa cu o rochita semitransparenta prin care se intrezareau 2 sani numai buni de .. smotocit Cum nu-mi place sa fac lucrurile pe fuga, m-am asezat putin sa-mi simt iar buzele in curs de dezghetare, frig afara, si ma gandeam ingorantul de mine sa reprogramez actiunea pe o data viitoare. In timp ce cugetam eu asa si o faceam pe inteligentul imi aluneca ochisorii .. unde credeti voi? Fix sub rochita. Ridicat brusc, uitat de alte cugetari, si intampinat de Irina la jumatatea drumului cu o imbratisare calda si 2 smotocei lipiti de piept de nu-mi aduc aminte cand i-am riidicat rochita: Intai la spate, apoi de tot .. Nu stiu altii ce-si aduc aminte dar eu nu uit cum se lipeste Irina de mine si ma mangaie cu tot corpul, cum ii aluneca gurita nici prea repede si nici prea incet, cum impinge un suave, danseaza un lado-lado, adelante si atras. Clar nu uit, pana data viitoare! Locatie: 9 - nu-mi place sa urca pe scari, dar asa o limba imi face urcatul asta .. GFE: 9 Oral: 10 10 10 Normal: 9.5 (sa nu fie toti de 10) Anormal: 10 ) Tariful: timp sa am, banii ii merita cu prisosinta Da mai vreau!
  2. Caldura si mult vin! De la una ori de la alta sigur ni se trage! .. am asteptat in videoclipurile de mai sus ori sa apara o tipa dezbracata din copac ... ori sa se dezbrace tipa de la vioara din orchestra .. si nimic Tot din cauza caldurii m-am invitat la Irina la un pahar de vin rosu .. acum ceva zile .. si m-as mai invita la inca unul, sau la ea inca o data. Presupun ca stiti masuta cu doua scaunele, daca nu o stiti mergeti si faceti o vizita, va spun eu ca e rezistenta A tinut 2 pahare de vin rosu, a tinut-o si pe Irina dar ar trebui sa-i mai scurtam din picioare ca nu prea ajungeam unde trebuie .. Bine, nasucul meu ajungea fix intre sanii ei darnici, mainile mele se jucau pe la locuri potrivite .. pana am vrut mai mult si mi-am dat seama ca e mai joasa canapeaua si mai potrivita. Acum .. de la caldura sigur .. eram putin mai lenes si m-am tolanit frumos pe canapea i asteptarea clipelor de extaz ce au si venit. Oral - 10 (am vazut mai cuc ca unii dau si 11 dau eu sunt exigent ) ) Normal - 10 (am rezistat si pana la faza asta) GFE - 9.5 (eu gafaiam - ea nu - are conditie fizica mai buna ca a mea )) Locatie - 8.5 (dar dupa ce urcat pe scari stiti ce limba buna aveam?!) Mai vreau!
  3. Am vrut sa fiu Zmeu si m-am trezit Fat Frumos Am luat o luuunga pauza de la Irina, ziceam eu mai demult ca provoaca dependenta ... si cam asa e. M-am intors, nu cred ca m-a recunoscut la telefon si i-am zis ca n-am mai fost .. Mi-a placut insa bucuria citita in ochii si imbratisarea ei cand m-a revazut, cam tare Am trecut repede prin etapele umede urmate de prosop de care nici nu stiu cand m-a ajutat sa-l pierd. Cred ca era in drum spre 'camera placerilor', mi-a placut sa vad/cred ca ea era mai dornica ca mine de vreme ce nu am ajuns bine in camera si actiunea incepuse deja. Ca in filmele bune cand te trezesti fix in timpul actiunii, nu stii cum dar iti place, te prinde si nu-ti mai da drumul Noroc ca ai si a doua sansa, altfel ar fi trecut prea repede si nu as fi avut ce povesti. Fix ca in poveste: - si imbracata si dezbracata - Aspect - 9.5 - si calare si pe jos - Normal & Oral - 10 - si cu cadou si fara cadou - Masajul - 9 - actiunea de dupa mi-a placut mai mult - noul loc de nebunii - 9 - GFE - 10 - eu sigur mai gafai si acum ) De ce Fat Frumos? Ca oricat de zmeu ma dau eu cand ma atinge Irina uit de toate si nu stiu cum sa o fac printesa mea, numai sa nu se opreasca. Sincer daca nu m-as opri eu ea sigur nu s-ar opri de dragul meu, doar sa ma vada fericit. Nu asa pateste Fat Frumos in fiecare poveste, nu e el cel mai fericit? Halatul - 250 - da, dau orice bauta, seara dansanta, film sau orice altceva poti sa faci in orasul asta pentru inca o vizita la Irina!
  4. Daca e bal, bal sa fie! Pe regula ori suntem ori nu mai suntem m-am trezit iar 'UnBaiatBun'. Sunt etape in care vrei sa crezi ca ai tot ce-ti doresti si nu trebuie sa cauti in alta parte, accidental am ajuns in zona si mi-am incercat norocul. Am constientizat dupa 1h ca nu aveam si i-am dus dorul!!! Ati ametit? Am iesit de sub dus si ma asteptam sa urmeze o perioada de pregatire a ei .. inca ceva timp in care eu sa ma gandesc ce vreau. Surpriza! Ea era deja pregatita si stia ce vroia de la mine. N-am reusit sa deschid ochii de placere in timpul oralului: 9.5, cu deep si toata atentia si finetea carecteristica Irinei. Actiune interesanta cu girl on top, cu sanii ei superbi si funduletul care se misca obraznic oriunde vroia ea si apoi eu: 10. Miscari artistice pe doggy style rythm, inca putin si deveneam cantaret de opera: 10. Trebuie sa recunosc ca este si pozitia mea preferata. GFE: 10. Nu prea am avut eu timp de cafele dar se pricepe ... Halatul: 200 Pentru mine este o insula de liniste si placere, ma relaxeaza si ma face sa ma simt .. in Rai? Daca asta inseamna Rai-ul ... da vreau da vreau! Tu nu trebuie sa faci asa dar eu nu ma pot abtine!
  5. Surprize Surprize! Nu vazusem anuntul Irinei de ieri dar m-am nimerit cu un telefon si Irina mi-a promis o surpriza placuta daca imi fac simtita prezenta. Nu am stat mult pe ganduri! Da, nu ma asteptam sa fie o supriza asa placuta! Credeam ca sunt pregatit de orice, ma duceam la cofetarie dar ma asteptam sa gasesc prajiturica preferata si poate putin topping deasupra. Nu ma asteptam sa vad doua prajiturele! Locatia ce de obicei de 10. Am fugit repede la dus dupa 2 minute de stat intre ele, oricat nu am vrut eu sa arat nerabdator ci cu chef de conversatie, muream de pofta. Am luat-o de manuta si am dus-o in dormitor, si de data aceasta nu pe Irina. Privirea nevinovata si putin timida te face sa o doresti mai mult, naivitatea te conduce pana la patut. Ce urmeaza? Tu alegi! Ce am ales eu? De toate! GFE 9 - la inceput am crezut ca am intimidat-o, apoi mi-am dat seama ca e doar altfel, are un mister al ei, ca in Ciresarii Oral 9 - Aici pot sa recunosc ca am avut ceva fantezii, atenta la detalii, la indiciile mele. Varful limbutzei face totul! Si stie ce face! Cu Irina langa ea va rupe stilul.(Asta era una din fanteziile neimplinite dar cine stie ) ) Normal - 9.5 - Girl on top prima oara, sanisorii fermi se jucau cu mine, eu cu ei .. funduletul obraznic avea ritmul lui pana m-a prins cumva prin pozitia adoptata si a inceput nebunia. De obicei imi place sa preiau eu ritmul dar acum n-am avut scapare. Am explodat de placere! Aspect 9 - forme superbe, nesimtit de tanara! Am uitat sa va zic de actul 2? Da, de obicei nu se intampla dar am vrut iar! Si acum mai vreau! Halatul - 200 Cel mai fain este cand ai luxul de a alege! Asa da surpriza!
  6. Superba din nou! Iar am ceva delay cu scrisul(ceva saptamani bune) .. ma cam lasa si memoria si decat sa uit ce bine poate fi .. mai bine scriu. Am mai vazut pe un forum al femeilor singure si fustrate cum eram trimisi noi ca si barbati la escorte, sa ne zica ce furomis si destepti suntem . Zis si facut! ) Si de mai multe ori! Ma distreaza ca de fiecare data cand o sun ma intreaba daca am mai fost .. daca stiu unde .. DA DA DA. Locatia e de 10 .. ca sa nu uit de ea. Ochii care nu se vad se uita .. dar cand ii vezi iar .. nu poti sa-ti mai iei privirea. Super si sentimentul ce apare imediat cum iti zambeste de dupa usa, dupa ce te vede. Ca si cum tu esti Fat Frumos si ea Ileana Cosinzeana, si te asteapta in turn de .. mult. Uite asa m-am gandit eu ca sunt Fat Frumos! Nu prea m-a interesat cu ce era imbracata.... dezbracata .. am vrut doar sa ajung repede pe taramul ei, intre doi sani superbi, si putin mai jos sau mai sus, pe buzele ei .. Tare a fost ca a intrat repede in rol si Ileana Cosinzeana, si nu i-a mai dat drumul. Ea nu .. eu DA! Oral 10, CIM .. zuper trooper .. m-as mai fi urcat eu pe un cal alb .. dar putin mai incolo Pauza .. pentru altii .. m-am gandit sa o alint cu un masaj .. dragutul de mine .. sa am motiv sa nu-mi iau manutele de pe corpul ei. Si da .. funduletul merita toata atentia. Nu stiu de ce am uitat de masaj si am trecut la alte mangaieri. La un momment a sarit repede din pat si m-a echipat cu o caciulita, dar era asa nerabdatoare ca m-am simtit Mega Fat Frumos! Asa mi-am adus aminte si de calut , apoi a fugit calutul si am vrut sa o privesc in ochi in timp ce e era a mea! Prefer sa traiesc putin .. dar BINE! Momentele alea sunt de nepretuit! Normal 9.5 Igiena 10 - de fiecare data - superb sa poti sa te joci oricand si oriunde, si sa te simti ca intr-o gradina plina cu floricele, cu iarba putin inalta sa nu va vada nimeni! GFE - 9 Halatul 200, revenitul DA DA DA! Have fun!
  7. unbaiatbun

    0755279613

    Locatia: cum intri in apartament masuta cu dulciuri este pe stanga, imediat, inainte sa intri in bucatarie. Din bucatarie intri direct in baie(cam ciudat). Faianta este maronie, cada veche .. etc. Daca n-ai vazut trandafirul te invit sa faci o vizita. Cuierul este dupa usa metalica de la intrare, cum intri in camera pe dreapta este dulapul maroniu cu oglinda pe mijloc, patul pe mijlocul camerei lipit de peretele opus usii. Intrarea in scara blocului se face prin spate, daca nu ma insel a fost sediul unei firme acolo. Mai trebuie detalii privind locatia? Eu am cerut ca si colegii care au fost la ea sa-si scrie recenziile daca stiu de negi, Ioana mi-a zis singurica ca ii are. Cu ce dovada vreti sa vina? Cu poze in Photoshop? Eu imi vroiam serviciile pentru care am platit, de protejat ma protejez dar tot am emotii. Da am continuat .. nu stiu de ce .. in final am ramas insa cu un gust amar. O zi usoara!
  8. unbaiatbun

    0755279613

    Buna dimineata, Am sa-mi permit sa incep cu concluzia: Sigur nu revin! Nici pe banii mei si nici pe barba mea Dupa peripetii cu telefoane si sms-uri, am ajuns la locatie - nu stiu cum notati voi si puneti 9 la locatie cand baia e de pe vremea bunicii, problema cu scurgerea si apa pe jos a mai fost mentionata .. iar trandafirul pe care-l vezi in oglinda pe peretele din spate sigur nu m-a dat pe spate. Locatie: - 7 - parter inghesuit in bloc vechi Oral: - 7 - cand vezi unghii mari false si-ti spune in timp ce pune caciulita sa nu te misti ca sa nu te raneasca incepi sa ai emotii .. luat pacientul la mana, deja inceput dezamagitor. In speranta mea de a avea o experienta placuta intreb daca pot sa ma joc cu jucarica ei cat se chinuie ea cu a mea ... si stupoare!! IMI ZICE SA AM GRIJA CA ARE NISTE NEGI SI SA NU-I RUP!! daca ii rup va trebui sa se opereze! Uau! Asta nu trebuia sa faca inainte sa ajunga sa fie cotata cu note de 9 si 10 la o gramada de criterii pe forumul asta?! Suntem sub pod sau la gara si negii sunt considerati ok? Hai sa punem un indicator cu "Ocoliti". Va dati seama ca mi-a perit tot cheful! Girl on Top - oboseste repede. Normal - 7 - plictisitor GFE - 8 - zambeste dar mai bine se rezuma la atat. Numarul: 80 Nu merita din punctul meu de vedere nici jumatate din tariful pe care il cere, iar prezentarea negilor ca o chestie normala ... este de-a dreptul o chestie de tupeu de cartier. Imi mai si spune ca a mai sesizat un client negii si ca nu a inteles clientul ca sunt o chestie .. normala, si ca el nu intelege ce-s aia. Or fi un tatuaj la moda cum sunt cele de pe spatele ei si de prin alte parti. Cine a mai vazut negii si nu a mai scris recenzia? Revin la "gluma" de mai sus: OCOLITI va rog! Pe banii si pe barba voastra!
  9. Hehe ce se incinge lumea virtual pe aici sa vede ca n-am mai intrat de mult. Azi m-a apucat scrisul, asa ca here you go: De fiecare data cand ma plimb prin tara tot la Iasi ma gandesc cand e vorba de fete si de ce am ajuns iar la Irina cred ca unii din voi stiti, celor care nu stiu le recomand o vizita la ea . Pozele ma ajuta doar daca sunt nehotarat intre 2 escorte .. il alta recenzie de-a mea spuneam ca am omis sa ma uit la pozale unei escorte, am fost putin surpins la inceput, dar in final cadoul a fost placut ... cand vreau ceva de top in Iasi nu sunt nehotarat - o sun pe Irina Da, pentru mine conteaza mai mult atitudinea, cum vorbeste(tonul vocii mentionat si de un alt membru mai sus), cata atentie imi acord mie prin ceea ce face, cum reactioneaza la hint-urile pe care i le transmit(in limbaj articulat sau nu). Nu-mi place sa fac nimic in graba si sigur nu pe banii mei si ce conteaza foarte mult pentru mine este ca Irina a inteles repede asta si stie foarte bine sa multumeasca un barbat. Daca notele de mai jos nu va vor surprinde nu e vina mea: Locatia : 10 - zona retrasa si selecta, apartamant dragut, in baie tot ce vrei Aspect: 9.5 - incerc sa nu pun doar de 10 si sar peste aspectele **spam editat**e mentionate intodeauna de Irina la prima vizita Igiena: 10 - no comments Oral: 9 - am avut in cateva momente senzatia ca ma urc ca Spiderman pe perete de placere Normal 9.5 - intodeauna mi-a placut ca partenera sa intuiasca ce vreau si sa zambeasca de fiecare data cand imi vin mie idei nsatrusnice, si Irina face asta Anal - n-am incercat GFE: 9.5 - cred ca ce am dezvoltat mai sus tine loc de detalii Cadoul = 200 lei 1 h - uneori un act, alteori 2, recenzia de acum este pentru cateva vizite in ultima luna. Sigur revin la ea! Sper sa nu o tineti voi prea ocupata P.S. La un moment forumul a fost cazut si telefonul Irinei inchis - coincidenta ciudata - frica mea cea mai mare a fost ca nu stiam cum mai dau de ea. Atentie! Irina creeaza dependenta! (ca orice placere ce duce la orgasm)
  10. N-am mai facut de mult o recenzie dar daca tot am intrat pe forum am zis ca ar fi dragut sa depun un minim de efort. Am trecut prin Oradea si la un ceas tarziu de seara a raspuns Lara la numarul din anunt, din cate imi aduc aminte in jur de 23.00 am sunat, m-a suprins pozitiv ca a raspuns la telefon la ora respectiva - deja eram pesimist. Am ajuns usor la adresa cu ajutorul ei, am grabit-o putin, nu aveam mult timp si nu vroiam sa pierd din ora mea pretioasa dar atitudinea ei a fost foarte prietenoasa.(am vazut mai sus cateva mesaje legate de timpul in care iti anunti intentia fata de momentul la care doresti sa ajungi), a facut tot posibilul sa fie gata pana sa ajung eu si nu m-a deranjat sa fumez o tigara inainte sa urc . Cafeaua buna, discutia ok, note urmeaza: Locatia : 8 - prin comparatie cu ce am mai notat Aspect: 8 - putin surprins la inceput, fiind pe fuga nu m-am uitat la poze, am ales doar un numar din top Igiena: 10 - no comments Oral: 9 - as fi dat 10 daca ar fi insistat mai mult pe ce imi doream Normal 8 - oboseste destul de repede dar am recuperat eu la actul 2 Anal - n-am incercat GFE: 8.5 - vorbareata da, prietenoasa da, subiectele cam prea "profunde" Atitudine: 9 Cadoul = 150 lei ptr. 2 finalizari in cam 1 h Have fun!
  11. Era mai interesant sa ne spui cand ajungi iar in tara, telefonul am oservat ca e inchis - de plictiseala scriem recenzii Aterizare usoara si drum fara ceata!
  12. Initial am zis ca nu postez nimic pe forum, nu ma pricep la scris si nici nu vreau sa va starnesc curiozitatea ca apoi sa o tineti voi prea ocupata fix cand vreau eu sa trec iar pe la ea. Am avut experiente neplacute si in Iasi si in Bucuresti, pana am cunoscut-o pe Irina. Din acel moment n-am mai simtit nevoie sa caut altceva. M-am simtit foarte repede in largul meu, locatia este de nota zece, nu ai nici un stres si apartamentul este mobilat/aranjat cu bun gust. Surpriza de dupa usa a fost cea mai placuta si felul ei de a fi te ajuta sa uiti repede de probleme si sa vrei sa o cunosti mai bine bucatica cu bucatica. Costumatia conteaza mai putin din punctul meu de vedere, prefer sa scap repede de haine, dar cred ca cea mai draguta a fost in costumul de craciunita.(da, recunosc, am fost de mai multe ori) Sar peste discutii, dus, etc si trec la detaliile care cred ca intereseaza: Inceput cu atingeri usoare, sarutari, coborare relaxata spre bunul meu prieten care a fost in extaz. Oral de nota 10, toata zona multumita la maxim. A urmat Girl on Top, apoi un doggy style, si n-am apucat sa-mi dau seama cand s-a terminat primul act(cred ca de placere ). Am profitat de pauza sa-i cunosc mai bine corpul si am fost alintat cu un masaj care m-a facut sa-mi doresc actul doi mult mai repede decat ma asteptam. Sex oral la inceput de act doi cu Deep bun, schimbari de pozitii intampinate cu zambete, o joaca cu multe placeri. Note? Locatie:10 Oral: 10 GFE: 10+ Normal: 10 Anal: Habar n-am, n-am simtit nevoia Halatul 200 De revenit, da, oricand pot!
×
×
  • Creează nouă...