Sari la conținut

sparatcus

Serious Contributor
  • Număr conținut

    590
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

8 Urmăritori

Despre sparatcus

  • Dată Naștere 08.03.1989

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Oradea

Vizitatori Recenți Profil

6.599 citiri profil

sparatcus's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare
  • Dedicated Rare

Recent Badges

1,1k

Reputație

  1. Buna confrati. Sambata am reusit sa ajung si eu la titulara topicului. Nu intru in detalii dar ar fi cam ca recenzia colegului Organu pana la.momentul cand am trecut la normal. Noi am.facut doar LOT si finalizat in balonas. Dupa actiune am vorbit despre forum si am.incurajato sa isi faca cont. Parea interesata asa ca probabil in viitor va fi intre noi. Zicea ca sta pana marti dar va reveni. Notele ar fi de 9 spre 10. Pentru mine e de revenit. Scorul e 150/ nr. 250 / ora.
  2. Venind vorba de Andreea91 imi aduc aminte de Carina de la noi de la Oradea. Avea locatia prin Rogerius si mi se pare ca era tot moldoveanca. Avea sanii mi se pare siliconati si trebuia sa fim grijulii cu ei. Sa retras oare?
  3. Din cate am citit se pare ca este la Arad.
  4. I-am scris si eu in privat. Sper sa vina pe la noi cat mai repede.
  5. Zicea ca stie se forum dar nu cred ca are cont . Ii propun data viitoare cand ajung la ea.
  6. Buna confrati. Ieri nu stiu cum rasfoiam publi 24 si dau de anuntul urmator: https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/seron/5g21i69h1g1477932h2fh4i740i39i62.html .Dupa o cautare pe forum gasesc ceva recenzii pe Arad de anul trecut. Zic hai ca merita o incercare. Sun si raspunde din prima si in 35 de minute eram la locatie. Doamna nu prea stie romana doar maghiara si engleza dar a invatat cateva cuvinte. Eu stiind limba m-am descurcat usor cu programarea. Ajuns sus m-a intampinat doamna din poze. E reala, arata foarte bine. Am intrebat-o daca are colega deoarece am citit si pe Arad ca lucra cu cineva impreuna si am vazut o usa inchisa pe hol primind raspuns pozitiv. Nu m-am intersectat insa cu ea. Cerut banii la inceput dupa care am.mers la baie pentru o mica reimprospatare. Revenit in camera s-a scapat de haine si ne-am apucat de treaba. Un preludiu foarte placut, fara graba cu mangaieri. Actiunea in sine sa rezumat la OP urmat de degustarea piersicutei si NP incercat doar 1 singura pozitie LOT. Nu sa grabit, ma lasat sa conduc eu ritmu. Dupa finis nu sa dat jos imediat am mai stat asa putin. Urmat igienizarea si dus am fost. Notele: Locatie: 8 Prima Onestilor, zona rosie Aspect: 9 frumoasa la fata, corp bine proportionat, sani misto OP 8 pentru ca a foat protejat , nu am intrebat daca face si fara guma NP: 10 incercat 1 pozitie dar sa miscat bine GFE: 8 sociabila, atenta, te intreaba cum vrei insa lupa FK scade nota Cadou: 150 nr/ 250 ora Recomandat : Da De revenit : pentru mine da Sper ca v- am ajutat cu ceva informatii despre ea. Nu am scris demult recenzii din lipsa timpului. Toate cele bune!
  7. sparatcus

    Andrea 0755778834

    Mersi!
  8. sparatcus

    Andrea 0755778834

    Buna Andreea. Ne pui si noua o lista de preturi?
  9. Buna confrati. Azi am reusit sa ajung si eu la Lidia. Recunosc ca am avut-o demult in vizor. Contactata prin whats app si relativ usor am si primit o programare azi. Ajuns la locatie mi-a comunicat adrsa exacta si am ajuns la Lidia. Pozele reflecta realitate dar arata mai bine. E TOP ca si in titlu. Am fost servit cu ceva de baut, am socializat putin si am trecut la dusul de rigoare. Revenit i-am inmanat cadoul si ne-am indreptat spre camera de actiuni. A inceput cu ON foarte bine executat cu de toate dupa care i-am intors si eu favorul. Inainte de NP am mai primit o runda de ON drept urmare la NP am reusit doar 1 pozitie, misionar. Dupa finalizare am mai stat putin si a urmat igienizarea. Am.mai vorbit cate ceva si am plecat. Notele: Aspect - 10 pozele vorbesc de la sine dar si la fata e frumoasa ON - 10 cu de toate, priviri, deep NP - 9 reusit doar 1 pozitie, GFE/atitudine - -10 iprietenoasa, FK aproape de 10 fiind doar saruturi pe buze Locatie - 10 perfecta pentru asa ceva insa zona nu e cea mai "populara" Amenda-200 / nr. De recomandat DA De revenit DA Scuze pentru greseli dar scriu dupa tel. ( nu mai stiu parola si nu pot intra doar aici in cont) Mersi Lidi pentru intalnire!😉
  10. Buna Paula. La Oradea cand preconizezi ca revii? Cred ca la multi ne lipsesti.
  11. Ma refeream daca are undeva poze sau anunt publi. Scuze ca nu m-am exprimat cum trebuie.
  12. Buna colegu. Intersanta recenzia ta, o am si eu demult pe lista dar dupa scrisele tale ma mai gandesc daca merita sa trec pe la ea.
  13. Buna confrati. Azi am reusit sa ajung si eu la Morena. Recunosc ca am avut-o de mult in vizor dar de cand a revenit si am vazut "upgrade"-ul facut, am zis ca de data aceasta nu am voie sa o ratez. Dupa 2 incercari de programare ratate, azi am am avut norocul sa o prind libera exact cand eram prin trecere in oras. Dupa avizul favorabil primit, in 15 minute am ajuns la locatia ei. Dupa zecile de recenzii si pozele postate chiar eram curios cum este in realitate. Se pare ca si de data aceasta s-a adeverit ca in realitate arata mai bine ca si in poze. Dupa ce s-a inchis usa am facut cunostinta cu MORENA. Deci ea intra in TOP 3 personal. Nu are rost sa o descriu, au facut-o colegii si are desule poze dar e ceva ce trebuie vazut/trait. Un mic minus ar fi ca ma asteptat goala dar trecem peste. Am fost servit cu un pahar de apa si am trecut pe la dus. Revenit am lasat cadoul pe masa, a trecut si ea pe la dus si ne-am revazut in camera. A inceput cu un mic preludiu, i-am degustat si eu putin balcoanele dupa care a trecut la ON, foarte bine executat. Dupa cateva minute i-am cerut sa schimbam rolurile. Am inceput sa ii degust si eu savarina, se pare ca ia placut pentru ca dupa cateva minute am reusit sa ii ofer un mic orgasm. Am trecut la NP, unde eram sigur ca nu o sa rezist mult in compania ei, asa ca am inceput in misionar dupa care am schimbat in LOT unde nu am si terminat foarte repede. A urmat igienizarea, m-am imbracat si am mai vorbit cate ceva la final. Am observat ca are un caiet unde cred ca isi noteaza programarile, deci aici are un mare plus. Notele: ON-9 fara atentie la vecini, dar foarte placut NP- 10 misionar si LOT GFE/Atitudine - aici chiar nu stiu ce nota sa dau. 10 nu as da pentru ca nu am avut parte de FK (recunosc ca nici nu am intrebat), am socializat mai mult la final decat la inceput si faza de la inceput. As da un 9+ pentru ca in rest s-a comportat foarte bine, degajata, parca nu eram la prima intalnire. Aspect- 10 Poze reale, inalta, un corp foarte bine proportionat, si la fata este frumoasa, sanii arata foarte bine. Locatie-10 Prima Universitatii, apartament nou, dotat cu ded toate Amenda-200/nr. De recomandat-DA. De revenit : DA. Multumesc Morena pentru primire, se pare ca azi s-au aliniat stelele intr-un final. Ne revedem anul viitor cand revii la noi, pana atunci toate cele bune!
  14. Buna confrati. Ieri am reusit sa ajung si eu la Monica. De la prima vizita a ei am avut-o in vizor asa ca nu am vrut sa o ratez si de data aceasta. Programarea am facut-o destul de usor prin whats up si la ora stabilita i-am scris ca am ajuns. Urcat sus am facut cunostinta cu titulara topicului. Arata bine, poate mai bine decat in poze, inalta, slim, roscata cu ochelari sexi. Am fost servit cu un pahar de apa, am socializat putin dupa care am trecut la dusul de rigoare. Revenit in canera ne-am apucat de treaba pentru care am venit. Inceput cu mangaieri, FK, ON destul de placut, fara atentie la vecini. I-am intors si eu favorul si se pare ca i-a placut, dupa care a montat protectia( cu putina stangacie). Incercat 1 pozitie, misionar inretinut cu FK si savurand sanii cu sfarcurile excitante am finalizat in balonas. A urmat igienizarea, am mai vorbit cate ceva si am plecat. Notele: ON-9 fara priviri, fara atentie la vecini, dar a fost ok NP- 9 misionar, GFE/Atitudine - 10 prietenoasa, FK intretinut pe tot parcursul actiunii Aspect- 10 Poze reale, inalta, slim, roscata cu o pereche de ochelari care ii sta foarte bine, sanii cam micuti dar cu sfarcuri sexi Locatie-10 Nufarul, Ciheiului, o zona noua pentru mine, pare sa fie retrasa Amenda-150/nr. De recomandat-DA. De revenit : Da.
×
×
  • Creează nouă...