Sari la conținut

atrix_tm

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre atrix_tm

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    RO

atrix_tm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputație

  1. Salutare, Am fost zilele trecute la Silk. Era duminica seara si cum la ora aia era cam greu de gasit ceva, nu prea mai raspundeau fetele la telefon, am zis ca singura sansa e la un salon. Nici la salonul la care merg de obicei nu raspundea nimeni, chiar m-am mirat, si atunci am zis hai sa incerc aici. Locatia e pe Caderea BAstiliei, intr-o curte interioara, pe vremuri stiu ca era alt salon aici. Oricum, arata dubios locul pe dinafara, am stat putin pe ganduri inainte sa intru. Erau 3 fete, 2 erau ok din punctul meu de vedere, am ales o blonda putin mai masiva, nu foarte slim dar nu era deloc grasa, cu sini si cur foarte ok dupa gusturile mele. Pretul 300 ron pentru un masaj mai "special", am tot incercat sa negociez ce inseamna "special" ca mai luase o teapa de genul asta in alt loc dar nu a fost nici o sansa. Imi tot repetau ca o sa vad eu si ca o sa fiu multumit. In mod normal nu as fi ramas, dar avand in vedere ca nu aveam nimic altceva de facut am zis sa incerc. Dupa dusul de rigoare a inceput cu un masaj slabut, dar scurt, dupa care imi spune sa ma intorc si incepe cu partea erotica. Cand ala micu s-a trezit vad ca se apleaca domnisoara spre prosop si scoate de acolo un prezerativ. Ahaaa, ok am zis eu. Fata face oral si normal, ambele protejate si e inclus doar un numar. Stiam ca primul numar e rapid la mine si am vrut sa negociez 2 numere. In cele din urma ne-am inteles, inca 100 ron pentru al doilea numar. Problema e ca nu prea am facut eu click cu fata, poate era incepatoare, poate nu ne potriveam noi, de aia nu pot spune ca a fost o experienta foarte reusita, Dar ca si comportament fata a fost ok, iar salonul arata ok la interior. Pretul cam piperat totusi, 300 ron un numar, 400 ron 2 numere. E de luat in calcul doar daca nu mai aveti din ce alege la o ora tarzie si macar aici stiti ca nu nimeriti intr-un cuib cu cine stie ce aratari de iti vine sa o iei la fuga. Spor in toate!
  2. Salutare, Am vizitat-o cu ceva timp in urma pe Iolanda. Am sunat-o la numarul din titlu si am stabilit ca ajung repede, in 15 min am fost acolo si ea ma astepta, mi-a dat indicatii cum sa ajung. Apartamentul e foarte ok, curat, la baie la fel, cu mai multe geluri de dush si prosop curat. Am stabilit doua numere cu anal, pret 250 RON. A plecat la dus, apoi am urmat eu, nu ii pot reprosa nimic la curatenie. La fata e ok, corpul arata bine, e mai plinuta dar asta depinde de gusturile fiecaruia. Sanii mi s-au parut senzationali, nota 10. Primul numar a fost oral, foarte bun, cu scuipat, incercari deep, atentie si la oo. Face si CIM, nu inghite, eu mi-am dat drumul pe fatza. La al doilea numar am inceput cu normal si apoi am terminat la anal. Are fundul mare, mie imi place, pentru amatori merita incercat, la anal e foarte ok. Nu ne-am uitat la ceas, nici nu stiu cat am stat, in jur de o ora, la inceput mi-a oferit un suc, apoi am stat putin de vorba si apoi am inceput. Per ansamblu o experienta foarte buna, nota 9 sa zic, cu un plus pentru sani, oral si anal. Daca mai am ocazia eu mai revin, cei la care le plac tipele putin mai plinute trebuie sa o incerce. Spor si putere!
  3. Salutare,Am fost si eu la Samira. Locatia e undeva prin Drumul Taberei, in spatele blocurilor undeva, nu cunosc bine zona dar cu indicatiile ei la telefon am reusit sa ajung. Locatia e foarte ok, curata, are o pisica deci aviz alergicilor :)E exact ca in poze, cei carora nu le plac femeile pline sa nu-si faca iluzii. Nu fac aprecieri cu privire la aspect, pe mine nu ma deranjeaza, m-am dus doar pentru oral avand in vedere reputatia pe care am vazut ca o are. Ca atitudine e foarte ok, ai ce povesti cu ea, incearca sa te faca sa te simti bine si chiar reuseste. am platit 200 lei/2 numere oral, nu am fost deloc cu ochii pe ceas, s-ar putea sa fi stat mai mult de o ora. Oralul a fost fara preze, foarte bun din punctul meu de vedere, cu deep, saliva, implicare, tot ce trebuie din punctul meu de vedere. Singurul minus dupa parerea mea este ca nu face CIM, zice ca nu suporta, dar eu m-am terminat pe fata si a fost ok.Nu fac recomandari, fiecare trage concluziile proprii, eu daca mai am chef de un oral si sunt prin zona mai revin. Dupa gusturile mele face unul din cele mai bune oraluri, la mine e in top 3 la capitolul asta.Bafta si spor!
  4. Salutare,Am fost acum vreo luna la salon. In general sunt fan saloane de masaj si mai ales cand e vorba de cele "cu surpriza" cum e aici.Din pacate nu pot sa spun ca am ramas cu o impresie prea buna, initial am zis ca nu mai revin dar poate totusi mai incerc o data si poate am mai mult noroc.Am sunat pentru detalii, am ajuns in jumatate de ora la locatie. Erau 3 fete disponibile, mi s-a spus ca dupa ora 21 sunt mult mai multe.Doua din fete nu erau nicidecum pe gustul meu, fizic vorbind, si am ales-o pe una, nu imi aduc aminte numele, dar din cate vad in posturile de mai sus cred ca e cea cu atitudinea de toata jena, Vicki.Am ales varianta "cu surpriza", am platit 200 ron, am stat cam o ora, 2 numere oral si normal ambele protejate. Fata arata foarte bine la corp, cel putin din punctul meu de vedere e de 9-10. In schimb, pentru prestatie nu pot sa ii dau mai mult de 4. Oralul bine facut, la primul numar mi-am dat drumul foarte repede dar la al doilea dupa 3 minute deja incepe sa dea ochii peste cap si sa strambe din nas. incercam mai multe pozitii si la fiecare aceeasi reactie, dupa 2-3 minute se opreste si face mutre. La un moment dat chiar imi zice ca nu ma termin odata??? o sa o tin chiar o ora??? nici macar in pozitiile in care ea doar statea si eu faceam toata treaba nu se comporta altfel. mi-a cam taiat orice chef si nu am mai putut sa imi dau drumul decat cand mi-a frecat-o cu mana, restul nu mai avea chef sa faca !!!s-ar putea sa mai incerc poate e mai ok cu alta fata, dar cel putin o vreme pana uit experienta asta nu am de gand sa mai trec pe acolo.Bafta si putere tuturor!
  5. Salutare tuturor,E primul meu post asa ca imi cer scuze din start daca nu e "ca la carte". Am fost si eu la Samira, pentru a doua oara, deci pot sa imi dau si eu cu parerea. Prima experienta a fost extraordinara: am mers doar pentru oral, asta am si facut. De exceptie! A doua oara am zis sa repet figura si am sunat-o din nou. La fel de amabila ca si prima data, am stabilit ora la care sa ajung si m-a asteptat foarte punctula exact cum stabilisem. Am facut din nou acelasi oral de calitate ca si prima data, isi merita reputatia are am vazut ca o are aici.La capitolul GFE/conversatie, e mult peste alte fete de aici si pentru mine asta conteaza. Isi da interesul la ceea ce face si asta te face sa te simti altfel decat la un fast fut clasic.Atitudine - 10Oral - 10+Normal - nu am incercatAspect - e foarte plinuta, nu dau nota, nu pentru asta m-am dus si nici nu ma intereseaza prea mult.Daca nu cauti o miss si doar vrei sa te simti bine o recomand. Eu am sa mai revin.Bafta si putere!
×
×
  • Creează nouă...