Sari la conținut

vulpex

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre vulpex

  • Dată Naștere 17.12.1983

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

vulpex's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

15

Reputație

  1. Am fost si eu la Creatza. Locatie OK (OTP Nerva Traian cu Unirii). Portarul nu pune prea multe intrebari. Tipa tinerica degajata, relaxata. Nu e de o frumsete izbitoare, dar e foarte placuta si simpatica. Apratament ok. Baia curata dar fara prea multe optiuni (un sapun solid aruncat intr-un colt in cada de dus si prosop). Dusat rapid si trecut la treaba. Preludiu placut. Mangaieri, un pic de FK, sani numai buni de rontzait, putin oral si din partea ei si din partea mea si in ultima parte, normal in diferite pozitii. Se umezeste, geme natural, se implica. Pe total, experienta a fost placuta. Am platit o finalizare 100 RON si in 25-30 min mi-am vazut de drum. Cred voi mai reveni.
  2. Iata si anuntul PUSTOAICA, la tine sau la mine ofer companie d-lor stilati si generosi, care stiu sa aprecieze o companie placuta, servicii de calitate si care doresc o aventura discreta si curata, poze reale, Unirii, 768368845 / 0720101965 http://www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/ea-cauta-partener/pustoaica-la-tine-sau-la-mine-ofer-companie-d-lor-stilati-si-generosi-care_7357924.html
  3. Salutare tuturor! Ieri am avut proasta insipiratie sa vizitez acest cuib, unde am avut parte de o experienta pe care nu o doresca nimanui. Din aceasta cauza am hotarat sa postez aici. Sunat cu o zi inainte la 0768.368.845. Raspunde o domnisoara cu o voce foarte draguta care promite ca face si drege... Facut programare a doua zi in jurul pranzului. Ajuns in 15 min la blocul de langa Biokarpet (intrarea se face prin gangul din dreapta, prima scara pe dreapta din gang), interfon 23C etaj 6. Deschide o tipa bruneta care se prezita ca o cheama Oxana. nu arata rau, voce dulce, zambet placut. Am intrebat daca e ea tipa din poze. Mi-a zis ca da. Mi-a si aratat piercing-ul din limba (cel din buza a zis ca l-a scos). Nu m-a convins ca ea e fata din poze, dar fiindca nu arata rau, am acceptat sa raman un numar (100 fin/200 ora). Plata in avans. Apartament ok. Baie fara gel (insa cu sampon) si fara prosop. Am cerut prosop si mi s-a adus. Ajuns in camera, "jucatoarea" s-a apucat de un oral mecanic, fara nici macar sa se dezbrace de tricou. Am rugat-o sa se dezbrace ca sa pot si eu sa o admir. A zis ca e ca si dezbracata ignorandu-mi rugaintea. Apoi am vrut sa-i dau un pic parul intr-o parte ca sa pot sa admir privelistea la oral, la care tipa a sarit ca fripta tipand sa nu-i pun mana pe fata de "pizda" ei nu e acolo. Pai bine, am zis eu, pentru "pizda" ar trebui totusi sa te dezbraci. Si-a aruncat hainele de pe ea, s-a aruncat cu "obiectul muncii" in sus si a zis hai, fute mai repede ca n-am timp sa stau cu tine toata ziua. Am zis ca nu pot sa o fac asa, ca imi pierise orice chef dupa limbajul ei de badaranca needucata. Putin o intereseaza... A mai incercat de cateva ori sa-l resusciteze pe gogu, dar degeaba. Am zis ca nu-i adevarat. Cum dracu poate sa fie atat de nesimtita, in conditiile in care mai si cere 200 ron pe ora. Tipa era foarte sigura pe ea, ca toti clientii ei sunt superfericiti cand ii calca pragul. Eu nu cred ca cu o asemenea atitudine, poate sa faca pe cineva fericit. Cred ca o centurista are o atitudine mai profesionala decat creatura asta... M-am carat de acolo si cu banii dati, si cu..... Note nici nu mai pun. Un singur calificativ se poate da - execrabil! Clar, de evitat.
×
×
  • Creează nouă...