Sari la conținut

eduard955

Serious Contributor
  • Număr conținut

    250
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre eduard955

  • Dată Naștere 11.03.1998

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    constanta

Vizitatori Recenți Profil

1.558 citiri profil

eduard955's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

54

Reputație

  1. No hate. Dar puteai sa ștergi și tu anunțurile recomandate 😅
  2. Salut. Am zis să revin și eu pe aici, am fost absent pe forum, asa ca las și eu o recenzie mai pe scurt ( nu am timp sa scriu un roman)😂 Locația este aceiași cum au spus și cei mai de sus. Întâlnirea a fost programată pe wapp cu o zi înainte sa fiu sigur ca o găsesc liberă. Blocul îl știam bine (L7) doar cu câteva etaje mai jos. Sunat la sonerie (se speriase puțin ca nu sună nimeni la sonerie asa mi a spus 😅) Am observat o fata înaltă(asa pe placul meu) frumoasă și cu forme sexy. Am stat puțin de vorba și am mers pe RAND la duș ( știe ea de ce am scris cu litere mari. Zic asta în gluma nu e cu supărare) Cât despre acțiune pot spune ca fost ce trebuie, fără grabă, fără să se uite la ceas. Se implica 100% Hai sa trec la note Aspect corp: 10 Chip:- 10 Oral - 10++ Normal- 9 GFE- 10 Locația : modest și curat( nu dau notă ca nu este airbnb)
  3. Am fost și eu la Maya , las o recenzie mai pe scurt ca deja se știe tot Locație ușor de găsit ( am mai fost aici când lucra alta fata) +ca este curat Fata 10 sani mici, fund bombat, foarte comunicativa. Ai ce vorbii (deschisă la noi provocări) Data viitoare poate încercăm ce am discutat la final (doar sa nu ne rasturnam)😂 Oral foarte bun 10+ Np bestial 10 De revenit pentru fundul ala sexy
  4. Se pare că nu am avut noroc azi,am sunat de 3 ori și nu a răspuns. Poate am noroc data viitoare.
  5. Prost sa fi sa nu arzi ceva acolo..
  6. Am văzut-o zilele trecute prin city
  7. Am fost in seara asta Locatie la tomis nord (strada mai întunecată)😂 foarte usor de ajuns. Cand ma primit era îmbrăcată lejer,nu prea am stat mult de vorbă ca am inceput direct la acțiune. A inceput cu ON bunicel dupa schimbat 2 poziții si terminat in balon. Locație 9 ( Nu am vizitat baia) Aspect (9) Nu cred ca are mai mult de 18 ani🚔 Oral 8(e la inceput) 0 sa mai revin pentru ca am fost cam pe graba😅 Am uitat sa zic ca am prinso fix cand vroia sa plece .(Recomand )
  8. pe la mare cand mai vi?🤩 (D)
×
×
  • Creează nouă...