Sari la conținut

mrjuice001

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mrjuice001

  • Dată Naștere 01.01.1983

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    tg mures

mrjuice001's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputație

  1. stiti cumva daca ai ceva sanse sa pleci cu o fata din xxl? si cam care este atmosfera? de vreo 10 ani buni nu am mai fost pe acolo...in trecut aveai ceva sanse dar stiu ca era destul de piperat...oricum nu pretul ma intereseaza mai mult ci daca sunt sanse sau nu...mersi.
  2. hello, ai idee cam care este pretul? se plateste si la club si la fata sau intr-un singur loc? mersi.
  3. Baieti...FK sau CIM accepta? ca nu ati pomenit nimic in recenzii..multumesc!
  4. Salutare! A fost cineva la clubul de striptease "the secret" sau alt club prin Chișinău? m-ar interesa cam ce preturi au ..si daca poti "inscrie" cu vreo domnișoara..multumesc!
  5. salutare, a fost cineva la vreunul din cluburile de noapte din oras ..sa zicem in ultimul an? care este situatia actuala? fete frumoase? prietenoase? prestatii? preturi? multumesc.
  6. Mersi...se pare ca toata lumea "buna" din Cluj a luat vacanta..
  7. Delia, mai esti disponibila ? maine de ex? sau daca aveti vreo informatie oricare dintre voi...multumesc.
  8. salutare, a fost cineva la clubul de strip The Secret din Chisinau? pareri? servicii extra? pret? multumesc.
  9. salutare, mai este Deja vu fregventat de domnisoare? eventual a fost cineva recent?
  10. Salutare tuturor!Aceasta este prima mea recenzie deci va rog sa fiti un pic ingaduitor daca omit ceva ...de asemenea sunt incepator si in lumea asta a "escortelor" in sensul ca nu am fost la multe...in decursul timpului le-as putea numara pe o mana. Bun, sa trec la subiect , acum aprox. 1 luna am fost la domnisoara blonda , Alexxa.Am sunat in jurul amiezii la nr afisat , a raspuns o domnisoara (probabil roscata) am intrebat daca peste cateva ore ma poate primi Alexxa , a spus ca da , mi-a enumerat serviciile si tarifele...am zis ok , fata mi-a mai spus sa ma duc la Bila (nu mai tin minte strada) si sa sun cand ajung acolo.Ajung la Bila , sun...am sunat de 2 ori insistent a raspuns greu dar a raspuns , mi-a dat indicatiile sa gasesc blocul si apartamentul, locatia este usor de gasit chiar si pentru unul ca mine care nu este din Cluj. Locatia este una foarte frumoasa , moderna, si curata asa la prima vedere , recunosc insa ca nu m-am uitat cu atentie dar sigur asa parea .Fata m-a intampinat la usa intr-un prosop, dezbracata si mi-a mai spus ca in apartament mai este colega ei, roscata. Alexxa este o fata micuta de statura...imi plac micutele dar parca ea este un pic prea mica.Corpul la modul general arata bine , nu e grasuta nici "schelet" este buna , daca era cu 10cm mai mare era buna rau.Fundulet frumos , sanii ok , siliconata dar nu de dat pe spate... Actunea :Am intrat in camera , m-a intrebat de dus , am spus ca daca tine neaparat fac dar facusem inainte si sunt curat si parfumat , fata a zis ok , sa ma dezbrac...am uitat sa spun ca m-am inteles sa stau 1 h pt 180 (am platit la final).Ok ma dezbrac fata se ofera sa inceapa cu un masaj ceea ce nu mi-a parut o idee rea , dupa masaj am trecut la un ON...cu parere de rau spun , prost executat, fata chiar m-a intrebat daca doresc finalizare orala , am spus ca da ...desi nu sunt genul care se termina greu , in stilul in care executa nu cred ca m-as fi terminat deloc...dupa cateva minute bune am trecut la normal...aici a fost alta poveste , fata a fost deschisa la schimbari de pozitii , am finalizat de 2x normal. GFE: Accepta FK dar nu e prea pasionala si aici un pic te grabeste...dar in general este cominicativa , deschisa , cel putin cu mine a fost ok la capitolul asta... Note : Locatia - 10 Fata - 8 Fata este bine proportionata doar ca e foarte micuta...si nu e blond natural in rest nu e nici prea prea nici foarte foarte GFE - 9 Cu mine a fost prietenoasa si comunicativa , singurul minus la FK Normal -9 Oral -6 Slabut aici tare parerea mea. Concluzie : nu regret , puteti incerca odata dar nu stiu daca am sa revin...in principal ca-mi place oralul bun
×
×
  • Creează nouă...