Sari la conținut

sharky39

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre sharky39

  • Dată Naștere 27.11.1973

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Pitesti

sharky39's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. pe..aratura??nup... deci spor la recenzii viitoare...si..vezi ca nu ti-am dat intalinre.....si..credema..nu vrei..deci..masoara-ti cuvintele pe viitor.Un sfat de bun simt pt. tine si..chiar am pretentii ca esti..educat.si aici am inchis dicutia cu tine. O zi buna in continuare.
  2. dragul meu dupa cum ai obs..eu sunt...on mai mereu...avantaj...jobul.....deci ..ai vazut ce ..cerinte are Nico...si e de respectat eu si david stiind fff bine fata , deci eu nu comentez/descriu scenele de sex..las pe altii sa scrie....eu..simt/traiesc...clipele....alturi de o femeie frumoasa si cu mult bun simt... descrierea facuta de david e ok si reala...deci ..poate daca ai norocul si placerea vei scrie si tu. multa bafta. p.s....fie criza cat de rea...tot mai bine e cu ea( Nico)..
  3. deci am avut dreptate david... e cea mai bunaaaaa
  4. pai ...dragule uitate bine la ce a scris...ea...si daca ai putina minte intelegi mai multe...raspunde si e on...cand trebuie., deci..rabdare si tututn.
  5. Pt. cei care doresc sa o cunoasca...pe bune e o fata de nota 10..si cu...caracter destul de puternic..deci...aviz amatorilor...de senzatii tari....si care nu respecta regulile ei...in pat. Si ca sa dau note cum e pe aici....10..oral....10..normal...ca doar asta face....cine vrea mai mult...in alta parte. Si inca ceva....ea este cea care alege cu cine sa iasa....deci...puteti avea toti banii din lume.....ca daca nu vrea....pas. p.s..poza e reala doar...aburita nitel de ea....ca asa arati dupa ce o cunosti mai bine.....te cam pierzi intr-un mod...placut.
  6. Ei ...acuummm...doar stii ca fac fata...la bataie....p.s....cam multi ...doritori de nr tau de telf....sa ma contacteze pe mine???/le dau??un nr.? de telf...desigur?
  7. Ups...cineva asteapta sa scrie despre...nico??...pai sa va zic eu..ca stiu mai bine....perosoana....e supeeeer fata...buna....in draci...si..te relaxeaza si fizic dar si psihic....Pfffff..daca aam avea ...nevestele asa... P.s...acu ..dragilor chiar am pus-o.....sa vad...daca mai iese cu mine...s-au...i-mi pun pofta in cui...si ma pensionez...ca alta...nu vreauuuuuu. Nicooooooo......fara suparareeee..da???ca-mi iau casca data viitoare...s-au...am nevoie de ...cochilie???
  8. Saluut, si eu nou pe aici ...sa vedem ..deci..o sa avem ce discuta , sper..
×
×
  • Creează nouă...