Sari la conținut

lubi

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    149
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre lubi

  • Dată Naștere 01.01.1990

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    oradea

Vizitatori Recenți Profil

3.546 citiri profil

lubi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. E fata lui kobra pune ti voi topicul....
  2. Ti au facut manevra tati, imi pare rau pt ce ai patit...asa sunt tiganii. Pe "doamna" o cheamă Moni, a fost si pe Anglia la futut acum cv timp, Peștele-bărbat-paznic care probabil a sunat la interfon il cheamă Rudy.....La DE EVITAT cu ea....soareci
  3. Muzica din cafenea mi aduce amine de ea.... Vreau sa canti melodia asta ))) fata a fost si la belladonna la salon Acum cv timp si pe afara a fost, a durat cv timp pana ti ai atins scopul. E un cerc vicios.....si cred ca se teme sa nu apara prin cancan si ea. sterge ti i topicul sa nu aibe probleme cu familia.
  4. Eu le stiu pe toate care au apărut, pe unele "le am lovit" cu altele sunt amic iar cu altele sunt prieten cu iubitii lor. Tot orasul stia, pt mine nu e nicio descoperire. Una dintre fete face 3-4 mii pe zi pe italia si nu se forjeaza deloc, nu e loc de comparație cu ce este la noi pe site. Cel putin 2 dintre ele au avut cont si aici si acum sunt la inactive.
  5. Nu am nicio gara cu nimeni dar daca ar fi sa aleg dintre toate fetele de aici as alege-o pe ea. de departe e prima in Oradea si propun trecerea ei la top.
  6. Cea Mai frumoasa fata receptionera pe care am vazut o la un salon de genul.
  7. Si eu am patit mi au spus ca e 150 lei, ca s a scos promotia cu 100 pana la ora 4.
  8. Am fost eu sapt trecuta, erau 3 fete dintre care 2 frumoase plus inca 2 care erau libere in ziua aia deci sunt vreo 5,6 in total. Salonul e pe Castanilor înainte de mag crisul. Acțiune specifica saloanelor de masaj nimic ieșit din comun. Cel putin 3 dintre fete arată f bine peste ce am vazut in alte saloane.
  9. Titinica - e viața mea fratelo chiar daca ne mai înjuram. Alinutza ai lăsat tot ce a fost intre noi si a aruncat la gunoi si te ai dus la călărit si cu botezatu prin downtown dar nu trece o secunda sa nu ma gândesc la tine.... )). faza cu călăritul e o metafora, un apropo stie ea la ce ma refer.... Sufletmic - te rog sa nu o mai jignești, sa facă ce vrea ea.
  10. Nu am spus niciodata ca esti urâta, esti frumușică ochii sunt punctul tau forte doar ca s a exagerat. Te scot eu la călărit ?
  11. Daca te crezi atat de frumoasa si nu pot ajunge oamenii la tine, ii fi si tu vreun manechin sau cv de ce nu ti pui o poza cu tine sa ti se vadă fatza? oricum te stie toată tara. Sa vedem ce spun oamenii, daca am mintit eu cand am spus ca sunt exagerari. Lipsesc si eu o zi si iar începi cu jignirile nu ai si tu altceva de facut, un film cv, o pizza pe la o terasa, un solar sau o piscina? Nu te mai scoate nimeni la călărit?
  12. Tu le stii pe ale tale eu pe ale mele, nu vreau sa ma mai cert cu tine, astept banarea nu e stres, imi pare rau ca s a ajuns aici, adio
  13. Pisicutz - baneaza ma fratelo ca sa se simtă bine Jaguarul. Jaguarul m a amenințat prima anul trecut si a continuat si azi ca imi da ea mie... Jaguare - iartă ma si stai linistita ca nu te muta nimeni si daca se termina banii si nu ai cu ce sa ti plătești chiria eu ma ofer.
  14. http://www.24oradea.ro/anunturi/salon-de-masaj-erotic-obsession/ str. Nicolae Jiga nr. 35 ( fosta Castanilor) Aseara a fost deschiderea, 3 fete noi.....
×
×
  • Creează nouă...