Sari la conținut

misulica

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre misulica

misulica's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Ai de gand sa te mai intorci la Cluj? Ti-as face o vizita...
  2. De cateva zile incerc sa dau de ea , dar are telefonul inchis, are alt nr de tel.?sau nu prea lucreaza?
  3. Am vrut sa-i fac azi o vizita, la tel. mi-a cerut 80, pt manual. Nu a vrut sa faca mai mult .. ca cica e post.. Asa ca am zis pas.
  4. Da , domnisoara este Ina. Eu nu am observat nici o urma de nastere..
  5. `Umbla vorba prin vecini`cum ca Denisa ar avea ceva negi : `Dupa aia am pus-o pe spate, am cracit-o si surpriza:Tipa e plina de negi genitali. HPV, care se ia si cu prezervativ. `Poate ne da cineva mai multe detalii?
  6. Am vrut sa le fac si eu o vizita, dar poza primita pe mes. m-a descurajat
  7. De ceva vreme am vizitat salonul..am intrat cu Ema..fata :cam la 18-19 ani 160 cm/ 45 kg. la fata foarte draguta, atitudine ok.Prestatia: masaj de relaxare destul de bun,masaj erotic putin frecat cu sanii, finalizarea manuala...:(Pt 45 de ron am avut parte de un masaj de 1 ora cu 2 fin.Din pacate nu se poate altfel de fin. dar pentu banii astia.. 1 ora de relaxare cu o fata draguta cred ca se merita.
  8. Nu de mult am sunat-o intro seara si iam oferit 50 de lei pt o finalizare, a acceptat fara nici o secunda de gandire. Ea ne avand locatie, am luat-o la mine ....Fata : cam 170, slaba , sanii mici, blonda cu par lung , glas ca un`batran fumator`, picioarele cam paroase...cred ca a trecut ceva vreme de cand s-a epilat, in rest curata, pusilica epilata fara mirosuri suspecte. Prestatia: a inceput cu un oral slab, spre foarte slab ajutata de maini si de dinti, fara atentie la oo,dupa 3-4 min. am trecut la normal unde am executat 2 poz: misionar, si doggy style. Nimic spectaculos , niste gemete false de ma infunda rasul, vazand ca nu ma termin am trecut inapoi la oral, unde am si finalizat.Note:GFE: nota 7 , oral 6 , normal 7. Ca si concluzie , la pretul asta e de revenit.
  9. Incearca la Zeita, cu Ina.Tipa este foarte draguta, tot timpul zambitoare, amabila.Sanii mici si foarte moi, dar are un fund bestial.Masajul de relaxare foarte bine facut, (ma masat si in talpa) zice ca a facut ceva curs de masaj inainte de a se apuca de meserie.O recomand
  10. Acum chiar ma bucur ca tipa asta mi-a dat teapa....(ne-am inteles la 2 fin pt 100 lei si cand am ajuns in gheorgheni nu a mai raspuns la tel.)
  11. A fost cineva in vizita la noua locatie?Eu sun de cateva zile si nu vrea sa raspunda..
  12. Incearca la Zeitaafrodita cu Iazmin, fata nu e model... dar te maseaza calumea, si au si preturi bune.
×
×
  • Creează nouă...