Sari la conținut

ssdon

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ssdon

  • Dată Naștere 02.01.1980

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    p'aci

ssdon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

15

Reputație

  1. Dupa mai multe incercari de a o intilni ,ajung in locatie,unde sunt intimpinat de catre Anda,o domnisoara foarte draguta aprox 1,65m ,fund apetisant, sinii dementiali,buze mmmm. Purcedem la dus si reintorsi in dormitor ,relationam un pic,dupa care ... ne apucam de treaba. La superlativ totul Oral 10 Normal 10 Igiena 10 Locatia 7 Problema cu faptul ca mai raspunde la telefonul ei,Adina, si de aici citeva bulversari. Adina iti spune ca Anda e ocupata, sa revii cu telefon, cind o faci,surpriza tot Adina raspundesi se ofera sa te primeasca ea. Insistati si nu o sa va para rau . Sa nu uit ,halatu ,200 o ora...... de placere.
  2. Nu vad unde e nehotarirea mea aici, am sunat de mult prea multe ori, nu i-am impus nici locatia nici timpul cind sa ne intilnim, am lasat la latitudinea ei toate astea, aratati-mi trei recenzi diferite aici ,doar up-uri, si aberatii. Discutia mea pe aceasta tema se inchie aici! Ciocane tari confrati!
  3. Salutare confrati, daca va sunt de folos citeva cuvinte ma bucur enorm. Am sunat domnisoara de citeva ori tocmai din curiozitate, fara a reusi sa vorbim prea multe,spune ca anuntul este valabil , ii propun sa ne intilnim unde doreste ea, dar refuza fara vreun motiv, ,,nu pot venii,, .... imi cer scuze de deranj si imi vad de treaba. Concluzia o trageti singuri.
  4. ssdon

    Alina 0727261237

    Sunat de multe ori, nici un raspuns, intra casuta vocala .
  5. Salutare confrati, intilnit cu domnisoara ,placut surprins de aparitie Gen slim , vorbareata,circa 1,60m ,,48/50 kg, roscata(vopsita). Purces actiunea oral bunicel, se ajuta un pic cu miinile,i-am cerut sa nu o mai faca si s-a conformat Finalizare orala, mers la baie am mai discutat de una de alta si pornit runda a doua, pupacioasa, dornica sa conduca ostilitatile. Geme ,nu stiu daca o face real,lipicioasa intradevar,schimbat pozitii, se misca bine.Am intebat daca face anal,m-i a raspuns ca nu. Note: oral 8,5 normal 9 aspect 9 igiena aparent ok 9 halat 150 ron o experienta placuta , de revenit.
  6. Salutare Sunat domnisoara,stabilit detali. Cind ne-am intilnit, prima imagine, SOCAT,are in jur de 1,75si 90-100kg Oral 8,5 Normal 5 In nici uncaz nu merita banii pretinsi
×
×
  • Creează nouă...