Sari la conținut

peter1234

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre peter1234

  • Dată Naștere 19.11.1990

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Timisoara

peter1234's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputație

  1. Si eu te sarut peste tot. Ai grija de rozy pana vin :icecream :icecream :icecream :icecream
  2. Hello, E prima recenzie făcută pentru Silvy..... Eu nu fregventez alte domnițe, locuiesc de ceva ani în Germania și merg doar la Silvy când vin acasă în concediu. Din păcate doar o data pe an de Crăciun. Ultima data de Crăciunul trecut am trecut din nou pe rozy și a fost excepțional..... Nu mai țin minte cât a costat dar am ales cu sărutări incluse în ofertă. Va sfătuiesc pe cei care o vizitați pe Silvy sa optați cu sărutări, e bestiala fata asta, corpul ei e demențial și buzele îți oferă o senzație minunată. Nu pot sa ii dau decât 10 și la Silvy și la rozy Abia aștept sa te revăd Silvy ești superba și mi-e foarte dor tine.
  3. Buna Alessia, Imi poti spune te rog ce inaltime ai?
  4. Am fost si eu la Silvy in urma cu ceva timp, super femeia. Este foarte bine proportionata, silicoane frumoase, buze perfecte si un fund....excelent! Imi pace parul ei lung si un pic cret(cel putin asa il avea). Esti superba Silvy. :atm Abia astept sa te vizitez din nou :69 :kiss3
  5. Denisa astazi lucrezi? Am incercat sa te sun si imi zice ca esti ocupata. Am mai fost la tine nr tel se termina cu 018
  6. Are telefonul inchis pentru ca e plecata din oras. Am fost eu vinerea trecuta la ea si mi-a zis ca o sa plece pentru cateva zile sa ia o pauza. nu mi-a specificat exact cand se intoarce.
  7. Am fost si eu azi pe acolo, era o bruneta mai mica de statura si mai cu forme, si inca una mai subtirica. Lore e aia mai mica de statura?
  8. ideea e ca eu la 12 am ceva traba in oras, ar fi ok sa ajung la tine pe la 11:15?
  9. azi de la cat incepi? as vrea sa trec pe la tine dar pe la 11 daca se poate....?
  10. Super, vreu sa fiu primul care te "viziteaza" la noua adresa, poti sa scri cand incepi?
×
×
  • Creează nouă...