Sari la conținut

eros 29

Serious Contributor
  • Număr conținut

    641
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre eros 29

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

9.488 citiri profil

eros 29's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Dedicated Rare
  • Well Followed Rare
  • Reacting Well Rare
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

161

Reputație

  1. Bună ziua! Ieri bătut la ușa d.rei ..pe care demult o ochisem pe aici! Deci programat pe whhat în scurt îmi confirma ca se poate la ora....Prezentat de urgenta și cu mici emoții întru și vad o tipa înaltă foarte frumoasa cu un corp slim bronzat cu ochii sclipitori de diavolița ș zâmbetul pe buze. Ma invita în cameră, ma întreabă dacă doresc o răcoritoare mai schimbam câteva cuvinte de socializare după care ma invita la duș. Aici găsești de toate,prosop curat și multe sortimente de geluri. Revin în cameră unde ma aștepta Bianca. Acțiunea a debutât cu un oral nep. fabulos cu deepthrooat magnific executat cu lins pe sateluți , trecut în 69 unde am gustat din prajitura dulce și aromata pana mi sa ridicat glicemia:))) Montat cu gura preze într.un stil supermistoo și cu ea deasupra mi.a tras.o rau pana ce am finalizat . Gfe 10 Locație 10 On 10 Normal10 Atitudine 10 30 min cât scrie pe topic Sigur de revenit!
  2. La mulți ani! O primăvară frumoasa!
  3. Buna ziua, Întrucât dna Ika are contul blokat si nu se afla in tara m.a rugat sa va transmit sărbători fericite si toate cele bune! "Niciodată sa nu spui nociodata" expresia doamnei acum are un job bun in Germania!
  4. LA MUUULTI ANI!! I-ti doresc tot binele din lumea asta,sa fii fericita....puppp.
  5. LA MULTI ANI LA TOATA LUMEA! Astazi dimineatza mi-a venit un chef nebun de sex. Si cum pe 2016 nu am dat in nimeni strain primul gand a fost la IKA. Dau un sms cu rugamintea ca doresc mai dimineatza.Primesc imediat raspuns pozitiv ora 10. Ma pregatesc intens acasa pentru intanlirea cu doamna si la ora stabilita bat la usa. Deschide gheisa IKA frumos ambalata ciorapi cu banda ,pantofi cu toc inalt ,fara sutien si bichini.Off ma facut dintr-o data sa ma misc in pantalon când am vazut-o. Servit o cafelutza si am mai socializat cateva momente aducandu-ne aminte de amintiri placute pentru ca trebuie sa va spun ca sunt printre primii ei preteni. Deci locatie Rin Grand Hotel conditii exceptionale dtpdv. telefonul din topic. Yka se prezinta super la cei 40 de ani ,par suvite forme excelente ale corpului.Facut un mic dus ,prosop mare pufos alb,(ai place enorm albul) revenit la pat unde ma astepta in fata oglinzii. Si a inceput cu un oral de vis s-a asezat in genunchi , multe scuipaturi,introdus penisul adanc in gat batut cu el peste fata iar supt la maxim iar in gat...trecut apoi in pat iar oral intens,urmat un 69 lung,caprita cu normal si anal alternând,curgeau apele de pe noi si ce m-a uimit cel mai mult a fost ca este pentru prima data când s-a pus la marginea patului eu in picioare si introdus adanc in gat organul meu.IKA a facut nu squirt intens fiind foarte excitata.... Clipe de placere absoluta ......ejaculez in gura urland de fericire...clipe de extaz maxime. Multumesc mult IKA pentru tratamentul tau esti o femeie speciala! Fumat o tigare imbracat ,pupat si la treaba! Note: Oral=10 Anal=10 Locatie=10 Gfe =10 Cadou=scrie in topic
  6. Salutari , Dumineca am primit aici pe topicul lui Ika o frumoasa urare intrucat a mai trecut un an peste E-ul meu. Sincer m-a impresionat faptul ca nu a uitat ziua de 13 dec. si fara sa fie stabilita dinainte vreo intanlire cu doamna am zis sa incerc. Pe doamna o cunosc inca de la începutul carierei insa de aprox. un an si jumatate nu am vizitat-o ea fiind o perioada plecata iar eu am luat ceva pauza. Sun ,raspunde si bafta lucra si iar bafta am gasit si un loc la tribuna oficiala. Ma pregatesc fiind ziua mea un vin bun rosu,bomboane ..etc. si ma prezint de urgentza la Rin Grand H. Sun la usa si sunt invitat in interior,ne-am imbratisat m-a pupacit am facut protocolul cu un pahar de vin stropit cu cola ne-am depanat amintirile din urma ..... Apartament de lux cu toate dotarile la baie tott ce se poate ,prosop alb pufos,facut dus si apoi la treaba. Sarutari cu patima apoi oral de vis cu dep.excelent senzatii puternice din partea amundurora,apoi lady on top ma futut rau de tot,pe la spate la oglinda normal cu patima sfarsind cu o finalizare orala cu multa daruire si pasiune... Ce ma impresionat ff mult a fost faptul ca IKA mi-a aratat ceva frumos s-a declansat de ceva timp squirtul ,avand de trei ori aceste reactii superbe Intrucat am fost alintat din tpdv cu de toate si cu mult respect voi merge fara retineri la IKA. Note: ORAL=10 Normal=10 GFE=10 Cadou-cat scrie pe topicul ei. Multumesc frumos doamna!! Revin! Sarbatori fericite!
×
×
  • Creează nouă...