Sari la conținut

contpenimfomane

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre contpenimfomane

  • Dată Naștere 28.12.1974

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucharest

contpenimfomane's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

18

Reputație

  1. Scuze, am apasat gresit butoanele inainte sa termin de scris. Notele: Locatie - 7, accesibila, locuri de parcare, peretele camerei din geamuri termmopan, prosop umed la baie, canapea fara cearceaf sau prosop pe ea. Dameza - 9, corp frumos, fata interesanta, sani de exceptie, curata si epilata corespunzator. Oral - 6, slab si neconvingator, FARA atentie la coaie sau imprejurimi. Normal - 9, stramta, contre, gemete. Pret- 70/ fin, 150/h. Atentie, mergeti cu bani schimbati, nu se da rest. O zi buna!
  2. Salutare, am fost ieri pe la d-soara. Sunat la 14.20, programare pt 15.00, ajuns in zona Baba Novac, cum intri pe blvd, imediat pe stanga. Am fost rugat sa mai astept cateva min in fata blocului, timp in care urma sa faca un dus. Stabiliment la paterul blocului, camera cu perete din termopan, mobilata cu o canapea si un corp de biblioteca( pe rafturile careia se aflau 4 dildouri). La primirea in casa, domnisoara s a prezentat intr un halat alb de prosop, deschis, prin care se puteau vedea sanii de exceptie cat si un corp destul de tonifiat.Fata ii tradeaza originile moldave, recunoscute si de ea(chisinau). Am folosit baia pentru igienizare a mainilor(dusul fiind facut acasa, nestiind ce voi gasi acolo), prosopul de pe usa fiind jilav si cu urme de folosire intensa, am abuzat de hartia igienica pt sters. Intors in camera, totul parea ca se intampla pe repede inainte, dezbacare rapida, igienizare pe maini cu un gel antiseptic, prezentat un prezervativ love plus, refuzat acesta si folosit durexul din dotare. Jucat putin cu acei minunati sani(asemanatori cu sanii Andreei Banica, prezentati i playboy), un oral protejat slabut, nu baga mai mult de 7-10 cm in gura, timp in care ma jucam cu degetele pe la piersicuta, piersicuta curata si fara mirosuri. Dupa cca 5 min de oral, a urmat o umezire cu saliva(a ei) si 2 pozitii la normal, misionar si capra,inghesuit putin pe acea canapea a 2-a pozitie a produs si finalizarea care a fost pe pieptul si pe gatul ei. Totul s a produs in max 25 min de la intrarea in casa. Mentionez ca la tel a fost specificat pretul de 70 ron finalizarea, la fata locului, inainte de a merge la baie, mi au fost ceruti banii, i am dat 100 de ron dar restul nu a mai fost dat. Am lasat de la mine, eram grabit si nu vroiam sa am o discutie in contadictoriu cu ea.
  3. Salutare, am sunat o la 15.00 si am facut programare pentru 16.00. Ajuns la restaurantul cu specific pescaresc, revin cu telefon, ora 15.50, surpriza, nu raspunde nimeni....stat in zona cca 15 minute, intre timp telefonul domnisoarei a intrat pe mesagerie vocala si nu a mai iesit din acea stare decat in jurul orei 16.45, dar, din pacate, nu vrea sa mai raspunda. In acest fel ii "multumesc" pentru plimbarea pe care m a pus s o fac, asta avand in vedere "intrebarea" mea de la momentul programarii, daca e sigura programarea, sa nu ma deplasez aiurea pana acolo ...!?!?!?! Verdict: TEAPA la programari...
  4. Salutare, imi cer scuze pentru "marea" perioada in care doar m am folosit de informatiile gasite aici, fara sa contribui si eu cu ceva. Sperand ca de acum incolo lucrurile vor sta altfel, postez prima mea recenzie. Mentionez ca este a 2a mea vizita la Irina, prima petrecandu se in toamna lui 2014. Astazi, in jurul orei 20.30 am sunat o pe Irina, a raspuns imediat, dar, din pacate plecase din locatie. In urma discutiei avute, i am spus ca am mai fost la ea si atunci a acceptat sa ne vedem in 50 de min. Inarmat cu o sticla de vin rosu sec, m am prezentat la ora stabilita, in noua locatie, adresa mi a fost trimisa prin sms si este foarte facila. Irina, a ramas aceasi persoana, simpatica, volubila si sexi, exact cum am cunoscut o in 2014. Dupa ce am stat putin de vorba la un pahar de vin, ne am apucat de treburi mai serioase. Locatia este moderna, baia dotata si utilata cu tot ce este necesar, prosopul curat si impachetat, mirosind frumos, dormitorul "asezonat" cu niste lumanari parfumate, asternutul ok, totul creeand o atmosfera intima deosebita. Dupa igienizare, a urmat intalnirea cu superbii sani ai Irinei si cu trupul ei care a suferit mici inteventii benefice, nu ca avea nevoie, dar na, multumeste le pe femei.. ) Si a inceput asaltul asupra instrumentului din dotare. Un asalt umed, cu atentie maxima acordata imprejurimilor si anexelor. Dupa minute bune de rasfat i a fost aplicata pelerina si invitat sa profite de piersicuta fina a Irinei. Piersicuta care l a doborat relativ repede, eu avand grija sa l extrag, sa i dai mantaua jos si sa l las sa si faca de cap pe abdomenul suplu si refacut al Irinei. Dupa vizita la dus a amandurora, a urmat o mica pauza si dupa aceea binefacatorul masaj al Irinei, masaj care parca te trezeste din orice amorteala si oboseala. S a oferit sa reluam ostilitatile, intelegerea era pentru 75 de min cu 250 ron, din pacate ora tarzie si oboseala de peste zi nu cred ca mi permiteau sa ne incadram in timp si cu a 2 a finalizare. Poate incercam data viitoare 2 finalizari si masaj in 75 de min. Asa cum am vazut ca se procedeaza, urmeaza notele... Locatie - 9, usor accesibila, discreta, locuri de parcare si etaj inferior. Irina - 10 cu felicitari pentru schimbarile aduse propriului corp si pentru curajul avut, asta, ma repet, nu era imperios necesar. Oralul - 10, neprotejat cu atentie sporita instrumentului, anexelor si "suburbiei" ) Normalul - 9, protejat, stramta, umeda si cu feedback prin mici gemete si miscari ale bazinului. Masajul - 10....foarte bun. Conform intelegerii facute la telefon, chiar daca n au fost 2 finalizari, amenda a fost de 250 ron...ramane Irina "datoare" cu o finalizare ) Acestea fiind scrise, sper ca v am fost de folos cu prima mea recenzie si incerc sa revin cu urmatoarele din Bucuresti si de aici din Iasi. O seara buna!
×
×
  • Creează nouă...