Sari la conținut

putics1982

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre putics1982

  • Dată Naștere 28.09.1982

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Timisoara

Vizitatori Recenți Profil

1.227 citiri profil

putics1982's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

23

Reputație

  1. Buna seara, Vorba aceea "daca taceai filozof ramaneai",dar n-ai putut... am facut programarea de ieri,la ora pe care ai ales-o tu,17.... azi ai cerut confirmare,ti-am confirmat,am intrebat care bloc iris,ca sunt mai multe,ai scris V-eu zic 5... am ajuns la 16'50.cobor din masina.caut un reper (loc de joaca pentru copii).... ma intorc in masina,iti scriu la 17,am ajuns,e blocul cu locul de joaca? raspunsul tau "3 min te rog blocul este 3...??? astept 5 min,iti trimit locatia mea,si spun mai stau 3 min si plec,puteai sa te uiti,si spui,3 blocuri,scari dreapta,stanga,etc ma suni,si spui ca abia ai ajuns,nu ai avut timp sa-mi trimiti locatia,eu iti spun,abia acum pentru prima data,ca am fost primul tau client la Timisoara,stiu ca esti mai aiurita (si atunci ai ajuns tarziu,fara sa anunti,ai si chemat pe cineva la tine,stiind ca ai programare cu mine,trebuind sa cauti motiv sa-l trimiti la plimbare de la usa scarii,ai avut locatia la Ring),intre timp am pornit cu masina,ies de unde am parcat,acum spui ca da.ai loc de joaca in fata blocului,eu spun stai sa ma intorc,sa parchez,astept cateva minute sa-mi treaca dracii si urc,la care ma iei cu dumneavoasta sunteti pornit pe mine,mai bine anulam tot,am spuk ok,multumesc si am plecat... cat te-ai enervat tu ca ai pierdut 2 ore,atat ma bucur eu ca am ramas cu banii la jeb...si scuze ca n-ai reusit sa despachetezi si sa te instalezi pe baii si timpul meu,cum ai facut prima data. Colegii,trageti voi concluziile,cu respect.
  2. Salutare,, Am revizitat-o pe Alexandra sambata pentru un program prelungit,cu Ruxi ca "invitata speciala". Fetele au facut o atmosfera incendiara,timpul parca a zburat... De mentionat fata de recenzia anterioara punctualitatea si impicarea din partea lor. De revizitat,de cate ori se poate👍. Multumesc doamnelor😘,o saptamana frumoasa tuturor.
  3. Buna tuturor, Am cunoscut-o pe Alexandra cand activa pe strada Liege si de atunci incerc sa o vizitez cat mai des. Am revizitat-o de cateva ori de cand s-a intors in frumosul nostu oras. Locatie: Take Ionescu,parcare pe "bulevard",datorita ei si al lui Ruxi,ma gandesc ca se va mai schimba opinia despre acea zona. Alexanda o bruneta,cu forme,cu un cur bestial,reuseste sa ma surprinda cu ceva nou si placut la fiecare vizita. Actiunea totul la superlativ,cu GFE 10+,de revizitat cat mai des. O dimineata reusita😜 si spor la toate.
  4. Buna tuturor, Multumesc colegului de dinainte pentru experienta impartasita din 1900 toamna,foarte constructiva si sincera🤪. Dupa cum am mentionat cateva zile in urma,am vizitat-o si revizitat-o pe Flory de mai multe ori in ultimele 2 saptamani,circa 4 vizite/saptamana,cu vizite inte1-4 ore. Modalitate de contact,sms,cu mentiunea ca-mi poate raspunde oricand,nu deranjeaza. Locatie: Sagului,Gheorge Cotosman,locuri de parcare in fata locatiei,eu locuind foarte aproape. Apartament mare,curat,baia dotata cu tot ce ai nevoie,pgel de dus,prosop curat,etc. Camera de actiune cu pat mare+ o dotare pentru mici fantezii numai de mine observata..😋 Flory e o fata de inaltime medie,bruneta,puncte forte fiind curul si sanii,poarta si ochelari,daca are cineva fantezii,foarte comunicativa,fapt pentru care ii multumesc si revin oricand cu placere. Note nu prea dau,fiecare cu gusturile si obiceiurile proprii,pentru mine de REVENIT cat mai des... Pentru colegi,mergeti si vizitati/incercati,puneti-va fanteziile in aplicare,cand se va termina cu Covid si lockedown ,fetele bune vor migra spre occident si ramanem cu poftele in cui. Spor la toate👍 si multumesc Flory!
  5. Bună tuturor! Am vizitat-o şi revizitat-o de mai multe ori pe Flory in ultimile săptămâni,total a decurs perfect,voi reveni cu o recenzie când se liniştesc apele🙄... Te pup,Bolândo!😜
  6. Salutare tuturor! Am vizitat-o de mai multe ori decând s-a întors în Timişoara pe această minunată domnişoară. Locația pe Rebreanu,uşor de găsit,locuri de parcare unde a zis colegul mai sus,eu venind din Şagului,parcam pe Bd Sudului,fiind blocul nou,încă nu s-a îndepărtat polistirenul din lift,arată mai ciudat,dar nu pentru lift am venit... La fiecare vizită am fost poftit la baie,primit prosop curat,baia dotată cu tot ce ai nevoie. Giulia este o fată tânără,cu părul lung,pielea foarte fină şi albă,drăguță şi comunicativă,acceptă diferite poziții şi fantezii,te face să te simți bine şi să pleci satisfăcut. Pentru mine punctele forte sunt ON,AP şi Fk,toate de 10,pentru care o recomand cu încredere. Prețurile le găsiți mai sus. Mulțumesc Giuli pentru clipele minunate împreună,spor la toate.
  7. Bună tuturor,am reuşit şi eu săptămâna aceasta să ajung la această minunată fată,şi m-am şi abonat repede... Mira e o fată cu un aspect copilăresc,dar îndată ajuns în dormitor ştie să încălzească atmosfera. Este receptivă la dorința clientului,vrea să te simți bine şi să pleci mulțumit. Am participat şi la un trio cu Emma112 ,totul la superlativ. Prețurile le găsiți mai sus,nu are rost să le mai menționez.Locația paralel cu Sever Bocu,fost Lipovei,locuri de parcare suficinte şi pe stradă şi în spatele blocului.Multumesc pentru implicare Mira,te pup Emma şi sper să revin cât mai curând.😘
  8. Buna tuturor. Am revizitat-o pentru a n oara pe Bianca. Locatie complex Ring Bianca este o fata minunata,cu mult bun simt,stie sa asculte,sa intretine o conversatie. Actiunea ramane inte noi,dar stie sa se muleze pe fiecare persoana,stie sa te faca sa te simti bine. Igiena ireprosabila,am stat si 6 ore la ea,face dus dupa fiecare partida,foloseste dezinfectant pentru maini,apa de gura,etc.si desigur impune si tie sa o folosesti! Toate comentariile legate de eventuale boli sunt total nefondate,opere unor persoane rau intentionate. Ciocane tari si o recomand cu incredere! PS Bianca,multumesc pentru 🎂,a ajuns cu bine!
  9. Buna tuturor, Am vizitat-o de 2 ori pe Bianca,programare pe whatsapp. Apartament modern,baie cu toate dotarile,prosop curat. Bianca prietenoasa,vorbareata,deschisa,ai ce discuta cu ea,cu uncorp sexy,bronzata si fund bestial... Actiunea in camera,dupa oral,cu priviri perverse, au urmat cateva pozitii NP,te intreaba cum e,vrea sa faca sa te simti bine. Merita vizitata. Sper sa ne revedem,Vecinul.😘
×
×
  • Creează nouă...