Sari la conținut

yan1986

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    43
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre yan1986

  • Dată Naștere 15.09.1986

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.728 citiri profil

yan1986's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

26

Reputație

  1. Indiferent de pret eu voi merge in continuare de cate ori voi avea ocazia.Este o scumpete de fata dar si o profesionista in ceea ce face. Big kiss frumoaso!
  2. Prietene tu ai portmoneul plin......sunt fete destule,mai conteaza daca mai lucreaza sau nu )))) Bafta!
  3. Fara suparare....cred ca esti putin subiectiv.
  4. Despre asemenea fotografii doar carcotasii mai pot comenta.Te pup si sper sa ne revedem curand.
  5. Salutare tuturor, Cred ca sunteti mai rautaciosi decat ar trebui si spun asta pentru ca trebuie sa fim constienti ca si noi dar si ele ne asumam in mod egal riscuri in urma untalnirilor.Nu cred ca cineva isi doreste sa contacteze sau sa transmita ceva neplacut mai departe. Spre norocul meu dupa mai multe intalniri cu ambele fete Ana Marya si Andreea,ultima chiar dupa recenzia urata (spun asta pentru ca e usor sa arunci cu noroi fara sa ai ceva concret)a colegului ghinionist dar si inainte pot spune ca nu am absolut nimic. Va doresc o seara buna si mult noroc!
  6. Andreea,Andreea,Andreea...... Desi pana acum am fost ca un soricel de biblioteca aici pe forum,citit,informat si vizitat destul de multe fete de la top si nu numai,fara sa fac recenzii spre rusinea mea(nici ceea ce voi scrie in continuare nu se poate numi recenzie) si imi asum cand spun asta,de Andreea nu pot trece fara sa spun cateva cuvinte.Am reusit prima data sa o vizitez acum aproximativ o luna in urma si de atunci ori de cate ori am avut ocazia,inclusiv aseara.Spre deosebire de alte fete de la top,pe langa serviciile oferite unde de departe exceleaza si este recunoscuta pentru genul hard,Andreea are acel ceva care te face sa revii cu placere,ea ca om,ca persoana.Este extrem de naturala,sociabila,placuta,intotdeauna atenta la ceea ce iti doresti,o atitudine maxima pro client as putea spune.Cam atat,vorbele sunt prea putine si nu isi au rostul in ceea ce o priveste pe Andreea Te sarut,iti multumesc pentru clipele frumoase petrecute impreuna si astept cu nerabdare sa te revad.
  7. Buna Maya,ti-ai schimbat numarul de telefon?Nu reusesc sa te sun.
  8. Dragi colegi de pe forum este normal sa avem fiecare opinia personala. Chiar daca nu am foarte mare activitate pe forum pe la Maya ajung cel putin o data pe saptamana si pot sa va spun ca nu este de etnie dar face solar foarte mult,si acum o citez(daca tot zic pe forum ca sunt de etnie macar sa stiu de ce) eu o stiu si nebronzata chiar daca nu este un factor decisiv de aceea va spun ca nu este de etnie.Fiecare crede ce vrea dar vad ca toti sunteti multumiti de servicii asa ca polemicile astea ca este sau nu de etnie cred ca nu isi au rostul.Va doresc o zi buna tuturor si spor la cat mai multe recenzii pe forum.
  9. DECI CUM A FOST COLEGU" AI VAZUT CA A MERITAT!!!
  10. SIGUR NU E TEAPA POATE E DOAR OCUPATA TRE SA IEI IN CALCUL SI ASTA. UITA-TE LA CEAS CAND INTRI, CAND PLECI SI ATUNCI O SA INTELEGI. BAFTA!!!!
  11. Salutare tuturor colegilor de aici. Chiar daca sunt la prima postare pe forum sunt un destul de vechi si foarte fidel partener de nebunii asa cum le spune chiar ea,poate sa va comfirme daca citeste si vreau sa va spun un singur lucru:pe mine ma surprinde de fiecare data si nu glumesc spunand asta. Te poop dulce Maya si abia astept sa ne revedem .PS lasati carcotele pentru ca ea chiar nu le merita(sambata pe data de 8 ajuns in locatie ora 11:30 plecat complet satisfacut la ora 14:10 deci sa avem pardon)
  12. Salut cu respect cel mai ok site din domeniu.
×
×
  • Creează nouă...