Sari la conținut

mirel cu capul chel

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mirel cu capul chel

  • Dată Naștere 02.11.1981

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bals

mirel cu capul chel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Salut acum ca a venit căldură au ieșit și centuristele zona de lucru este următoarea la podul Olt e una dar e varza numai sa fi nebun Apoi pana în găneasa e o capra înaltă și una blonda . La intersecția ție la Ganeasa acolo erau 2 și aveau și clienți am stat de am așteptat pe cineva de venea cu trenul și clienții curgeau pe banda La sau erau azi 3 dintre care una a părut chiar drăguță din viteza am vaxut-o la fustițe scurta.Este cineva pe forum care a fost pe la ele ?
  2. Salut acum ca a venit căldură au ieșit și centuristele zona de lucru este următoarea la podul Olt e una dar e varza numai sa fi nebun Apoi pana în găsească e o capra înaltă și una blonda . La intersecția ție la Ganeasa acolo erau 2 și aveau și clienți am stat de am așteptat pe cineva de venea cu trenul și clienții curgeau pe banda La sau erau azi 3 dintre care una a părut chiar drăguță din viteza am vaxut-o la fustițe scurta.Este cineva pe forum care a fost pe la ele ?
  3. Salut, Azi am fost și la cumătra. Am sunat am parcat mașină la sucpi și am urcat. Locația este cam in paragina cu miros de țigară la greu. Ușa la balcon deschisa.Baia nu am vizitat-0.Am luat un combinat 50 lei. Oral neprotejat de nota 7 te mai mângâie cu mina pe la copie doar atât. La normal 7 sta acolo în poziția capra și la fel te mai ia de coaie. Am terminat în gura ei.Aspect 6 GFE 5.De revenit? Da pentru ceva în grava doar atât ca e ieftin 30 lei una și 50 combinat
×
×
  • Creează nouă...