Sari la conținut

catdeluxe2

Serious Contributor
  • Număr conținut

    200
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre catdeluxe2

  • Dată Naștere 10.07.1990

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Iasi

Vizitatori Recenți Profil

33.064 citiri profil

catdeluxe2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Very Popular Rare

Recent Badges

532

Reputație

  1. Nu fi urâcios, minţi si ne creşte nãsucul. E posibil sã fi sunat, dar confirmare....mã indoiesc! Nu te pup, cã nu meriţi!
  2. Da mă fetelor, stau peştii pe trotuar, cu taxator şi ştampiluţă. Toţi in acelaşi loc.
  3. Dear Darlin'... Te citesc cu mirare de ceva vreme, si nu, nu ma intriga nota aroganta de copil limitat sau atitudinea de merchandiser incepator, ma scoate din minti nota maxima ce ti-o dai constant, de parca Guess iti castiga locul in inalta societate a prostituatelor de pe nimfomane. Oamenii astia nu iti comenteaza pretul, ci marlania si proasta educatie de care dai dovada, de ideea cum ca "Eu ma fut pe 400 de lei, is divina, restul is nespalate"....Eu ti-am mai scris, in locul ala dar nu ai bagat la cap....o p*la la 200 de lei e tot p*la si la 400. Banii iti pot cumpara lucruri dar nu educatie, atitudine si bun gust. p.s. vrei sa fii diva? Poti pune pe tine un parfum de nisa : Clive Christian No. 1, Dior La Collection Privee Christian Dior Oud Ispahan, Hind Al Oud Emarati Musk Haina si accesoriu de lux: Fendi, Chanel, Hermes, Burberry, Jimmy Choo , Massimo Dutti ( mai accesibil) Esti cam pufoasa asa: muschi deloc, pune mana si mai alearga, carne tare nu o sa ai toata viata. Au Revoir!
  4. M-am zburlit pentru ca il ultima perioada apar din ce in ce mai multi din astia, vin cu intrebari stupide, afirmatii, si au impresia ca totul e gratuit. Ma irita prezenta lor. Darrrrrrrrrr.....ma calmez
  5. Tu ai impresia ca daca is studente automat devin flamande si gata sa faca orice pentru 3 lei?!?
  6. Acum pe bune, nu stiu cum e moda in restul tarii, dar la Iasi, n-aruncam nici cu-n scuipat pe asa batuti de soarta! Iar tu mai gigoloi, asa-i ca ai dat peste romanalele sandrei brown? Si brusc puta ta de 3 inch devine p*la? Hai sictir mai plangaciosule!
  7. Pai nu ti-a zis minunato nimeni nimic )) ci s-a subliniat ca ai si alte pseudonime ) Jeez
  8. Madame Casy te ajuta! Adica fostii tai clienti, aia care s-au indragostit de superba ta prezenta, cei care aveau doar vechile anunturi, afla azi noul tau numar si anunt; Suntem toate invidioase.
  9. Puooooottttt sa iti platesc ceva ore de limba romana? Puooottt?
  10. Mai inteligentule tu crezi ca herpesul, hiv-ul sau sifilisul trec cu agocalmin?? Tu esti batut in cap? Te-ai gandit mult pana ai scos ineptia asta?? Cum dracu va este permis sa existati? Mai grav, sa va si inmultiti...
  11. Salut. Saptamana trecuta a fost uitata o borseta cu acte, asa ca am dus pachetul la sectia de politie numarul 5, din bularga. Detinatorul o va gasi acolo. O zi buna!
×
×
  • Creează nouă...