Sari la conținut

marian28

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre marian28

  • Dată Naștere 13.12.1986

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Timisoara

marian28's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputație

  1. Revin si cu niste note ca sa fie totul in regula, sper Aspect : 9(gusturile nu se discuta si nici eu nu sunt vreun perfect ) Atitudine : 10 cu plus Locatie: 9 Oral: 10 ( chiar daca e protejat, eu unul asta am cautat) Normal: 10 Igiena: 10 cu plus Aceleasi preturi. Concluzia finala : 9.5 . O recomand cu toata increderea Notele mele sunt pur subiective si sper sa nu supere pe nimeni.
  2. maleb0 - multumesc de precizari. Atunci rog adminii sa-mi stearga recenzia si daca o sa am timp o sa fac una completa.
  3. buxcont - nu stiu despre ce clone vorbesti, dar daca am gresit cu ceva postarea, rog adminii sa-mi stearga postul. As face eu asta chiar acum, dar nu cred ca am drepturi Multumesc!
  4. Salut, Am fost la Bianca foarte des in ultimele luni si am ajuns sa o cunosc un pic mai bine. Ce pot sa zic despre ea este ca, orice intalnire cu ea era mult mai tare decat precendenta. Totul a fost superb. Este o scumpete de fata, frumoasa,finuta, placuta si mai presus de toate stie cum sa faca un barbat sa se simta foarte bine bine. Nu am absolut nimic sa-i reprosez!! Faptul ca face totul protejat pe mine unul, m-a impins sa merg prima data la ea. Detalii despre actiunea din apartament tot s-au dat asa ca nu cred ca mai are rost sa le repet si eu. Din pacate pentru mine si din motive pur personale, eu nu pot sa o mai vizitez , dar am un sfat pentru cei care alegeti sa o vizitati: comportati-va ca niste domni cu ea si va garantez ca o sa va depaseasca asteptarile. Asta a fost prima mea recenzie si probabil si ultima pe acest forum, asa ca imi cer scuze daca am incalcat ceva reguli. Bafta!
×
×
  • Creează nouă...