Sari la conținut

engine

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    53
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre engine

  • Dată Naștere 25.09.1984

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    constanta

Vizitatori Recenți Profil

1.616 citiri profil

engine's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

34

Reputație

  1. engine

    Îndrumare

    http://nimfomane.com/forum/topic/54802-blonda-0721150146/?hl=karla+sweet&do=findComment&comment=1485197 Gata așa era. Karla sweet era. Nu am reușit sa caut corect . Mulțumesc Adrianoscta!
  2. engine

    Îndrumare

    Please help! Serios? Chiar nu mai știe nimeni cine era fata? Ca erau ceva postări pe acolo. Puneți câteva linkuri chiar dacă nu sunteți singuri si o recunosc eu. Mulțumesc !!
  3. Deci încă nimic concret la capitolul asta
  4. Acum sper sa nu sara băiețașii cu Glume ca vrei sa futi taranci caaaaaa, atenție băiețași!!! CE TARANCI AM FUTUT EU ACUM CEVA ANI ... Vai vai, 80% din fetele din cta ar vrea sa fie ca ele. Niște fete de ți storceau creierul. Plus ffffff maleabile din orice punct. Si cu asta "punct" Mulțam !
  5. Salutare! De ceva vreme încerc sa găsesc ceva mai diferit, adică ceva pe la un sat sau..... In tinerețe era plin de fete gata sa te futa pe nimic doar sa o plimbi un pic cu mașina Am avut parte de ceva fete buneee acum 6 7 ani când mai ajungeam pe la rude si mai stăteam perioade lungi in zona Medgidiei. La Peștera era pe unde mai umblam dar știu sigur ca la cobadinu e super plin si acum de amatoare sau fete dornice de sponsorizare. Dar cred ca am cam ruginit eu plus ca e si soția undeva in ecuație de nu mai știu cu sa prind ceva. Nici metoda clasica nu prea vreau sa o aplic , aia simpla rău cu.. " întreaba pe cineva" ca nu știi cum vorbește aiurea in alte părți. Deci acum întrebare: Cum găsești ceva in mediul rural ( ca e plin va zic eu) Pe la cobadinu sau zona aia mai ales ca cică colcăie . De unde știu??? Știu sigur dar iar zic ca nu pot sa întreb din diverse motive. Mulțam si sper sa nu fii plictisit cu topicul asta:)!!
  6. engine

    Îndrumare

    Era blonda sigur , si știu ca era plăcuta pe forum Tinerica si nu înaltă Avea locație lângă restaurant Rapsodia sigur Ceva de genul 70 80 finalizarea Cam atât mai tim minte Poate o mai știr cineva ceva in plus mulțumesc !
  7. Salutare tuturor! Scuze dar tre sa scriu aici ca altfe nu mai știu cum sa găsesc o escorta din zona casei de cultura care presta tot protejat. Nu am mai găsit topicul. Parca era pe lângă un restaurant , Rapsodia sau cam așa ceva. Care știe poate ma ajuta cu linkul , mulțumesc !
  8. Deci nimeni nu are un contact pt Cernavoda . Va mulțumesc ! Spor la treburi !
  9. engine

    Help !!

    Salut! Am fost acum multă multă vreme la domnișoara, si am mai scris un pic atunci, cine caută masaj erotic nu are altceva mai bun in cta , credeți ma! Nu știu de Diana, dar fetița aceasta știe nu bine, știe foarte foarte bine ce face. Dacă ajungi nu ți mai trebuie nici un oral. Si fizic e micuța si super viespie. Va îndemn sa încercați, văd ca a înnoit pachetul de oferte.
  10. Salut ! Cam târziu dar am zis sa scriu totuși Acum mai bine de un am am ajuns la Yahoo. De atunci am mai fost de câteva ori dar nu e ceva sigur. Găsești dar toate sunt aduse de băieți si arată rău , pe la baie nu trec de ajungi sa te cerți cu ele. Nu prea găsești ceva calitativ . Dacă știe cineva un contact serios poate da mai departe. Uneori e mai scumpă camera decât fata deci va dați seama. Mulțumesc!
  11. A mai ajuns cineva la doamna? Am încercat dar tel inchis. Mulțumesc!
  12. Ok Amelia ! Unde deschid un topic despre Cernavoda . E ceva de zis pe treaba asta . Macar sa se stie si despre zona aia.
  13. Salut Amelia! Eu pot accesa intr un fel informația ta te rog? Eu nu am prea mai fost nicăieri pt ca la fel caut o doamna care sa faca masaj. In special masaj. As putea relata ceva nebunii de la Cernavoda daca ar fi cineva interesat. Mulțumesc!
  14. Salutare! Stie cineva ceva de doamna? Are tel inchis de ceva vreme , sau asa nimeresc eu
  15. Dacă e Versace nu poate sa fie decât versence, e o crema de corp care nu se găsește separat decât împreuna cu parfumul versence , e cam 70€ in port si adevarul e ca miroase de te face sa devi canibal
×
×
  • Creează nouă...