Sari la conținut

piroman

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    31
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre piroman

  • Dată Naștere 05.12.1981

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    galati

piroman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

15

Reputație

  1. Am vrut sa continui dar am postat din greaseala. Ca note, oral:6 normal:8 atitudine pozitiva, calma,pentru mine de revenit dar pentru atitudine nu pentru fizic. P.S. are un semn de la o operatie pe burta, destul de urat...cam asta e...spor!
  2. Am fost la ea, in Tiglina, la A.uri. Cam 1,65, plinuta, dupa cum se vede si in poze. M.a asteptat intr.un costum asemanator cu cel din poze dar alta culoare. Are sanii mari si usor lasati,dar e normal la varsa ei (cam 40 zic eu ca are). A inceput cu un oral dar nu a putut sa faca prea mult ca era racita si nu putea sa respire, dar oricum nu face nimic deosebit aici, e destul de banal. Am trecut apoi la normal unde a stat ea deasupra, aici se pare ca i.a placut, s.a umezit natural, si chiar s.a implicat. Geme natural (asa cred sau s.a prefacut foarte bine) mie chiar mi.a placut si am si finalizat destul de repede in prezervativ. Recomand pentru iubitorii genului milf-mature. Poze reale, 80 numarul/150 ora, nu face anal,
  3. piroman

    Traseiste..

    Ai sanse sa te lipesti de BTS doar daca orpresti masina pe langa ele.... Nu ai ce fute pe traseu in Galati, sunt prea penale astea pe la noi.
  4. Cum spuneam, tu stii cel mai bine cum esti si cum te simti, si daca poti sau nu sa continui in domeniu. Pana atunci iti doresc sa fii sanatoasa!
  5. Ea stie cel mai bine! Sanatate!
  6. Ai putea sa incerci si sa vezi daca merge!
  7. Sta pe la I1,cam grasa, tatuata urat si plina de mici urme de taieturi pe maini,unele proaspete, spune ca face total, pe etajul ei astepta un baiat, ceva iz de peşte de la el. Am ramas cateva clipe sa o evaluez si nu stiu de ce, am hotarat sa mai raman. S.a dezbracat si a inceput un oral superficial de cateva secunde, maxim un minut pana mi s.a sculat apoi spune sa ma pun eu deasupra. Am incercat sa o fut asa,dar imaginea mi.a taiat tot cheful si pula m.a lasat. Am pus.o capra, rezultatul acelasi, ea in schimb nu a avut nici o intentie sa rezolve problema si dupa maxim 10 minute in care am incercat sa o fut a zis ca o sa incerc data viitoare ca nu mai am timp acum. Ii platisem deja 80 de lei,un numar total. Nu am avut chef de cearta cu ea si am plecat. O consider superficiala si destul de urâtă, deci nu prea e futabila. Note:oral 6, normal 4,larga rau,nu e orientata spre client,atitudine de 5, anal nu am mai avut eu cu ce sa o fut, eu nu mai revin, o consider de evitat
  8. piroman

    Flory 0741433178

    Pe langa liceul Cerna
  9. Cred ca e o doamna care si.a schimbat anuntul si pozele, avea locatie pe la patiseria Dana in M19. Din punctul meu de vedere merita vizitata, cred ca deja sunt recenzii pe un topic dar nu mai stiu care e al ei.
  10. POLÉMIC, -Ă, polemici, -ce, s. f., adj. 1. S. f.Discuție în contradictoriu, controversă pe o temă literară, științifică, politică etc. 2. Adj.Care ține de polemică (1), cu tendință de polemică, privitor la polemică; critic, combativ, contradictoriu. – Din fr.polémique.(dex)....este cam pretențios cuvantul, mai ales pe un forum in care se discută despre curve.
  11. Are o față comuna, nu e prințesa, exprima vârsta pe care o are, nu si meseria.
  12. Am sunat de mai multe ori si nu a raspuns sau avea telefonul inchis, poate era in momente nepotrivite.Mai bine te duci tu, daca o gasesti si povestesti aici cum a fost!
  13. Am fost la ea, are in jur de 40 de ani, asa cum spune, poza cred ca e reala, locatia pe la cofetaria Dana. E putin plinuta,cam 1.65 cred... sanii mari, asa cum se si vede in poza, e dezinhibata, curata, si iti cam face toate poftele, la 100 de lei numarul, si 150 ora. Cred ca face daca iti plac maturele.
×
×
  • Creează nouă...