Sari la conținut

irina d

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    76
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

4 Urmăritori

Despre irina d

  • Dată Naștere 12.06.1994

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    octavian goga

Vizitatori Recenți Profil

24.036 citiri profil

irina d's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

90

Reputație

  1. MR. hennesy sa stii ca nu te-am uitat si povestea nu sta chiar asa cum o spui tu,,, hai sa nu inflorim lucrurile ca nu isi are rostul.. in primul rand inainte de ultima vizita ne mai vazusem de doua ori,, iar a treia oara ai venit cu 100 lei spund ca vrei o ora de sex total.. si mai vroiai si cola si wisky etc,, tin sa iti spun ca eu nu lucrez doar ptr a veni cineva ca tine cu 100 lei sa ai dau si wisky si cola sa te mai tin si o ora.. iar sincera sa fiu dupa a doua intalnire (unde stii ce sa intamplat) chiar nu vroiam sa te mai intalnesc... Si inca ceva Multumesc ca te-ai tinut de promisiune )
  2. Eu nu imi amintesc sa fi facut CIM ( nu am facut asta niciodata si nici nu o voi face) pup
  3. am tot stat si m-am gandit daca sa iti raspund sau nu .. dar provocarea a fost prea mare.. in primul rand aici pe forum scrie destul de clar ca pretul este de 200 lei h de sex total sau 150 lei h oral normal si masaj chiar si la telefon ti-am spus preturile.. iar daca nu ti-a placut de mine puteai sa spui clar ca nu sunt genul tau, nu trebuia sa ma jignesti. totusi suntem si noi oameni la fel ca si voi.. te rog sa ma ierti ca am reactionat dar nu mi se pare firesc sa jignesti un om doar pentru simplul fapt ca nu sunt genul tau
  4. Mii de scuze ptr asta dar am avut o problema care nu putea astepta. Iar tu erai deja jos cand am plecat eu si nu puteama sa te anunt.. Imi pare rau eu ma bucur ca ma faci mai tanara cu vreo patru ani.. Dar din pacate am 20.. Probabil datorita faptului ca eram nemachiata :-)
  5. adyzion nu este vina mea ca nu raspunzi la telefon!nu se procedeaza asa...astazi ma gasiti pana la 5 dimineata
  6. colega mea este disponibila pt deplasari in seara asta incepand cu ora 20! pretul este 200-300ron pentru o ora si jumatate in functie de zona! la locatie tariful ramane acelasi: 200 o ora si jumatate sex total
  7. te rog pune recenzia la topicul meu Irina!
  8. Buna!Am aflat de forumul asta de la colega mea si m-a sfatuit sa imi fac profil aici.Nu stiu exact cum se procedeaza asa ca o sa pun un anunt si astept parerile voastre despre partidele cu mine. Ofer sex oral neprotejat sau protejat la alegerea partenerului,normal si anal. Pretul este 100lei pentru o finalizare sau 200 pentru mai mult timp impreuna. Pozele sunt reale si sper ca va plac.Locuiesc pe bd decebal.
×
×
  • Creează nouă...