Sari la conținut

nicodril

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre nicodril

  • Dată Naștere 05.01.1987

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti
  • Interese
    make love not war

nicodril's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

14

Reputație

  1. se pare ca nu activeaza lumea in neamt pe acest forum...si eu as dori sa stiu despre aceasta domnita.
  2. Dragi colegi, zilele trecute eram prin iasi si m am gandit sa o sun pe ellen pentru o vizita.nu mi a raspuns la telefon si atunci i am dat un mesaj.a raspuns imediat la mesaj,am stabilit întâlnirea in o ora. Nu are rost sa va detaliez acțiunea in sine ci vreau sa va spun parerea mea despre serviciile ei. Locație 8 (baie curată ,prosop curat,lenjerie curată) Aspect 8>9 Oral 9 Normal 10 Anal nu am incercat Geme placut Am optat pentru o ora ,cred ca am stat ceva mai mult de o ora si cadoul a fost de 300 ron De revenit : cu siguranța
  3. Stie cineva de aceasta tipa? A vizitat o cineva? http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/bruneta-sexi-la-hotel-sau-la-mine/7b0e6c717a6a6653.html
  4. Inaltimea pana la urma e secret? Un an nou plin de fericiri
  5. Andreea ce inaltime ai? Tot am vazut pe aici...1.65/1.70/1.50 . p.s. frumoase poze
  6. buna seara Ksenya , sunt foarte curios in data de 10 seara cand te-am sunat si m-ai programat pentru ora 11 si cand am ajuns in fata la tine aveai telefonul inchis?nu e frumos sa pui oamenii pe drum fara sa ii mai anunti ca a intervenit altceva.. Multumesc.
  7. am fost zilele trecute la Michelle , nu prea imi sta in fire sa postez dar nu ma pot abtine sa nu va spun ca este o doamna in adevaratul sens al cuvantului si cei care cauta asa ceva ea este! Locatie : 8 Igiena personala : 10 Aspect : 7 O femeie care ai ce sa vorbesti in pauza de tigara si ce mi-a placut cel mai mult punctualitatea...in comparatie cu altele de pe aici care sunt la top. Deci de REVENIT! "pasarica micaa te pup :)"
  8. deci chiar nu mai stiti nimic prin Piatra Neamt?acum un an mai erau doua domnite care vad ca au disparut...daca stie cineva vreun pont sa posteze daca vrea..multumesc.
  9. deci nu a dat nimeni de aceasta doamna blonda?
  10. Astept poza promisa Irina ca sa ma conving 100% sa te vizitez.
×
×
  • Creează nouă...