Sari la conținut

robertyno83

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre robertyno83

  • Dată Naștere 21.07.1983

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    buzau

Vizitatori Recenți Profil

1.803 citiri profil

robertyno83's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputație

  1. Alo..nu era vorba să știi tu de mașină ci Vichi să știe despre cine e vorba,crezi că mă interesa să mă laud la tine cu mașina s-au să vadă lumea ce mașină am..toată lumea deține o mașină.. scuză-mă pe mine
  2. Vă salut!!!eu am fost la Viky și chiar am fost plăcut surprins ,nu am întâmpinat cele spuse mai sus e chiar ok, punctuală la programari,ce discuți cu ea la tel și stabilești aia rămâne,despre grabă nici nu sa pus problema chiar și la oră și la un singur număr,curată nu mai vorbim,epilată fara mirosuri cremuită și tot ce înseamnă igienă,comunicativă,źâmbăreață chiar pusă pe glume,prețuri accesibile pentru orice buzunar:100/200 ora ON,NP,Finalizare corporală (chiar dacă mai sare și prin păr nu se supără...BĂIATU CU X6 ALB DE LA RM.SĂRAT🤣🤣🤣),locație ok..ACUM POT SĂ CONFIRME CEI CE AU FOST ȘI AU AVUT PARTE DE SERVICIILE EI.
  3. daca esti din orasu-l rm. sarat iti pot da detalii unde sa te duci(
  4. am inteles...no o sa apara nimic de genu-l acesta
  5. sincer nu am vazut un coafor acolo,doar ceva cabinete medicale:)
  6. ok.sa ne spui cum a mers si nu uita...ai nr. de la un prieten vrei sa o cunosti bla..bla bla.........
  7. nr. de tel.0723077055.....nu lucreaza seara...orele de lucru sunt 10 dim.17,dupa amiaza( carmen)
  8. este dar sa nu iau eu vre-un ban p-aici:P
  9. am petrecut 20 min. cat mi-am facut treaba
  10. salut,acum cateva zile am ajuns prin rm. sarat,un prieten mi-a dat nr. de tel al unei doamne ,carmen se numeste,detine locatie dar cel mai mult din timpu-l saptamaii presteaza unde lucreaza:arata destul de bine varsta 40 de ani ,curata din punctul meu de vedere,un oral de neuitat adanc cu ejaculare in gura, sex normal protejat,anal proteja,oral neprotejat,sunt nou si nu stiu daca pot sa postez nr. de tel. oral10 normal9 anal10 igiena9 ahaa uitasem,mai are o colega cu ea ,o fac si in grup(Dana).....50 RON nr....str. TOAMNEI cei din zona stiu/:)
×
×
  • Creează nouă...