Sari la conținut

12bullets

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre 12bullets

  • Dată Naștere 18.08.1985

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

12bullets's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Reputație

  1. Azi am trecut si eu pe la ea . Daca aveti fantezii cu Milf-uri pt pretul asta (50 de ron) va sfatuiesc sa treceti pe la ea . Se vede ca e trecuta prin viata , ca are experienta . Stie cum sa trateze clientul . Nu mi a cerut banii desi eram intrat de ceva timp . In momentul in care i am oferit eu mi a zis sa ii las pe undeva pe acolo . Nu m a grabit ba mai mult mi a zis ca in timpu' blowjob.ului pot sa o iau de cap , de par , sa ma simt bine . Oral, doua pozitii alese de mine si iar oral . Itr-adevar ii este frica sa nu termini in gurita ei . Nu sunt genul care ma intorc la una la care deja am fost dar pt atitudine cred ca o sa o mai vizitez .
  2. Nu sunt False ...ea este . La fata nu e cine stie ce dar pt suma ceruta serviciile sunt mai mult decat ok .
  3. Am fost eu azi . E o pustoaica mica si grasa in genul celor care vezi cu sutele in autobuze . Are tatze mari si destul de tari . Mi a zis ca are 21 de ani . Vb mult , nu face fin orala dar ....na...50 de ron . Un futai scurt asa de vara cu finalizare corporala . Cele 55 de kg sunt defapt vreo 68-70
  4. Salut ! Am fost eu ieri . Intr adevar nu este blonda din poze dar este o blonda naturala cu ochi albastri (tarancuta) . Ideea e ca fata stie sa vorbeasca si are abilitatea de a urca sau cobori nivelul discutiei in functie de client . Pentru un halat de 50 de lei e cam cea mai ok la care am ajuns . Pana la oralul propriu zis m a sarutat pe dansul si zonele adiacente , s a frecat cu sanii , fundul dupa care a trecut la treaba . Se pricepe. Sex in doua pozitii plus finalizare orala fara graba (nu imi dadeam drumu). Merita Banii !
  5. Am fost eu ...fata a venit in Bucuresti acum pe 50 de ron finalizarea si 150 h . Este intr adevar fata din poze , arata bine dar atat . In rest , o plictisita care se dezbraca doar de pantaloni cu lumina stinsa si care nu face finalizare decat in prezervativ . NU recomand .
  6. Salut , Am fost eu la ea . Singura asemanare intre cea din poze si fata cu care intri e parul blond ) nici macar ala asa bine . O tigancusa miniona cu o alunita mare deasupra buzei . Amabila ea asa dar ...genu clasic la 50 de lei care altadata stateau la strada . Mumu slabut dar n a comentat nimic la pozitii , s a conformat cerintelor . Finalizare corporala cum mi a zis de la inceput .
  7. Salut ! Am testat-o si eu pe dom'soara Rayssa . Cred intr adevar cum s a mai spus ca depinde f mult si de client , in sensul ca daca respectivul client e un libidinos cu siguranta ca nici ea nu o sa fie un zambet toata . Nu stiu daca este profi sau nu dar na ... Chiar am avut asa o chimie cu ea incat intr un final a dat sa ma sarute si am lasat o . Prestatie : La oral are intr adevar deficiente Normal in vre o 3 pozitii fara sa se strambe Ideea e ca arata mult mai bine decat bocciile pe care le gasesti in general la 50 de lei cu poze false . Experienta ok pt un halat de 50 ron .
×
×
  • Creează nouă...