Sari la conținut

oly_mare

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    51
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre oly_mare

  • Dată Naștere 01.10.1971

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Aici

oly_mare's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Reputație

  1. Oly...tot penibil ramai indiferent ce incerci sa debitezi. Apleaca- te in continuare.
  2. 1) Butthurt much? Tii mai mult la persoana ta virtuala decat ai vrea sa lasi impresia. 2) Te-a facut sa te loghezi si sa iesi din "retragere". 3) Acelasi post te-a facut sa reconfirmi ca esti o mare gluma. 4) Daca tu nu vezi penibilul situatiei, eu cu siguranta l-am gustat. 5) Insisti sa spui ca tu nu iei nimic in serios si te doare-n pula de toti si de toate. Nu mi se pare...Dimpotriva, chiar.6 6) Nu realizezi ca esti (si ai fost de la inceput)la fel (ba chiar mai mult) de iritant ca si restul trollilor. Cu toate astea prezenta nu ti-a fost contestata si ai fost "acceptat". 7) Ai un simt al umorului foarte german...Oricat ai vrea sa insisti, nu e de tine. Insisti sa faci glume de badaran (de multe ori cu fete pe care nu le cunosti) si te astepti ca toti sa guste ceea ce spui. 8) Militai impotriva MM-urilor si altor tipuri de "adunari" iar acum esti parte din ele. Da-ti 2-3 palme si da-ti seama la bautura. 9) Ma asteptam sincer la o reactie la ceea ce am spus, dar tu intreci masura. Imi pare rau daca ti-am stricat ziua, dar esti de-a dreptul penibil cu imbufnarea ta. Un fin umorist ca tine, m-as fi asteptat sa topaie in sus de bucurie ca nu e doar bagat in seama, dar e si victima glumei. 10) Ramai in continuare un oly mic pe care mai toti au invatat sa-l evite. Marea ta realizare e "de pe forum adunate". Ma opresc aici in speranta ca poate-ti vei sterge lacrimile si-ti vei tampona gaozul oparit, reintorcandu-te la a face ceea ce stii tu mai bine=umbra. Nici nu te mai stimez.
  3. Continua asa si se va gasi si vulpoiul tau. Am incredere in cautatorii de Gfe confuzi.
  4. Forumul inlesneste comunicarea dintre curve si clienti. In marea majoritate, pleava va incerca sa iasa in evidenta si astfel se separa fasolea de gunoi. Asta-i scopul forumului. Zambeste din cand in cand
  5. Pwla...nici aici nu ai loc...prietena ta zburatoare s-ar incadra ca si colega...tu mai putin.
  6. Uff...my bad am crezut ca stii de ea. bate dincolo info.office si vezi ce iese. As fi curios ce note ar da unii doamnei respective. La asta ma refeream cand am spus sa avem un sistem de valori pt notare. Ea ar fi punctul de plecare. In rest, de acord cu tine.
  7. Nu am nimic de spus, doar consider ca postarea asta merita boldata.
  8. Cred ca scara de valori si notare ar trebui sa inceapa de la info.office. Tu ce zici angele? Nu stiu daca a fost prezenta si aici dar poate ne ajuti cu o poza pt cei care nu o cunosc.
  9. Observ ca si tu tot in subsolul ei te regasesti. Mai slabeste fata din stransoare ca nu o ajuti, creezi confuzie si intrebari.
  10. Off a trebuit sa intrebi...vine acusi Chris cu cv-ul si profilul ei virtual... Filo: subscriu in special cu sarlota...Chris nu-mi sari in cap
  11. Dar ai revenit dupa 3 zile! S-au lepadat de tine...magdalena cum se simte? I-ai vindecat ranile?
  12. Cand eu spuneam ca varsta e un factor mi-au sarit mosii in cap...
  13. 1) Chris asta inseamna ca si daca-si fut cainele vor face recenzie favorabila. Nu te contrazic, te aclam. 2) imi vine sa te tzuc pt asta. Bravo!
×
×
  • Creează nouă...