Sari la conținut

koningdaniel

Serious Contributor
  • Număr conținut

    962
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

6 Urmăritori

Despre koningdaniel

  • Dată Naștere 14.04.1976

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti
  • Interese
    Pe site-ul ăsta? Roșcate...

Vizitatori Recenți Profil

7.372 citiri profil

koningdaniel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Reacting Well Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

964

Reputație

  1. Am fost la ea si am gresit. DAR, este doar o chestie de gusturi, nu imi place genul, are sani mari, dar lasati. A fost prostia mea ca am ramas, dar nu ma invat minte...daca imi fac programare raman, ca ma gandesc ca a refuzat pe altcineva ca sa ma primeasca pe mine si ma simt aiurea sa plec de la usa. Da, este ok ca si prestatie, am primit si vrut doar ON cu CIM. Bine facut, atentie la tot, sex intre sani cu ulei. Din pacate pe mine sanii lasati m-au cam inhibat si mi-a fost greu sa fac si alte chestii. Locatie bloc vechi, dar garsoniera ok pentru ce face. Nu stiu daca sa recomand, eu clar nu mai merg. 250 / h
  2. Eu sunt in BV, știu ca nu te interesează, doar ziceam ca te aștept aici.
  3. uf, de ce am crezut ca esti capabila de o discutie?? Plm, hai ca tot eu sunt prost, nu te duce cum crezi....si mi-ai dat si minus pentru ca te felicit...cat de pe minus sa ai mintea?
  4. Mai Alexandra, stiu, o sa ma jignesti din nou, dar imi asum (eu o sa incerc sa nu o fac), dar trebuie sa ma lamuresti. Daca toti de aici iti sunt inferiori, toti sunt "hateri", pe toti ii jignesti si toti te jignesc, de ce te tot promovezi pe forumul asta? Da, am evitat o greseala datorita atitudinii tale, era sa vin la tine, am incercat o discutie in urma cu ceva timp, te-ai dovedit foarte aroganta, sau cum spui tu "selectiva", fapt pentru care iti multumesc, pentru ca sigur nu imi placea intalnirea cu tine. Imi place sexul oral, pentru asta veneam la tine, dar corpul tau nu, stiu, sunt multi care-ti admira curul mare, dar cel mai mult ti-l admiri singura. Si ca sa revenim, daca de pe site-ul asta ai numai hate...de ce?? Sigur ai finantatorii tai, pentru ca altfel nu mai existai, sigur te duce capul sa ii manipulezi pe multi, dar de ce dai mereu aici cu superioritatea de care crezi ca ai parte?
  5. Agati chiloti'n toc si pe urma arunci bomba ca nu esti...pai asa se face?
  6. Revedere dupa 7 ani....cand au trecut oare? Vineri, am primit un mesaj, asta dupa ce in cursul saptamanii am schimbat pe whatsapp cateva aminitiri, cum ca ne-am putea vedea. Am confirmat si chiar m-am bucurat ca ne revedem. Eram curios ce au facut anii astia, cum s-a schimbat, cum m-am schimbat. Locatia aceeasi, dupa o renovare binemeritata. Nu o sa intru in foarte multe detalii, doar pot spune ca emana acelasi erotism si senzualitate pe care trebuie sa le regasesti la un masaj erotic. Elena te face sa te relaxezi si sa uiti de tine, dar te face si sa o doresti, desi stii ca nu o poti avea. Am povestit, ne-am amintit, m-am relaxat si bucurat sa o revad. Pregateste o revenire si un nou set de poze. Pentru mine, masajul cu fundul si cu sanii au fost super, Elena se mentine tonifiata, in mainile ei uiti de tine. Elena, ma bucur ca ne-am revazut si ma bucur sa te regasesc aceeasi persoana sexy, inteligenta si care m-a facut mereu sa ma relaxez. "Erosul este un program ce se desfasoara in incalcelile electronice ale mintii, insa mintea e si piele: piele atinsa, vazuta, memorata"
  7. Mie aparent mi-a raspuns pe whatsapp, deci pare ok numarul. Ma rog, nu am stabilit nimic, doar vroiam sa vad daca e ok si daca putem programa in avans, sau doar pt ziua in curs.
  8. Amintiri placute, obsesii chiar…poate ca reusim sa ne revedem curand…
  9. Disappointment may not be an easy thing to face, but is an inevitable feeling we all face.
  10. koningdaniel

    Kim 0734833046

    Dupa o saptamana super incarcata, chiar imi trebuia un masaj. De ceva vreme tot incerc sa ne vedem, dar nu s-au aliniat planetele, timpul scurt, distanta relativ mare pentru mine, aglomeratie. Am reluat discutiile vineri, chiar am incercat o programare, dar fiind din scurt, si fiind constient ca aglomeratia din oras o sa anuleze relaxarea de la masaj, am lasat-o pe sambata. Sambata, cu o ora inainte de programare, am luat-o spre ea, i-am scris si ....hmmm...ceva probleme, nu era pregatita, mi-a spus ca s-ar putea sa intarzie...eram deja sub semnul intrebarii. Ma rog, s-a rezolvat cu o intarziere (cca 25 min), dar am inteles situatia. Eram acolo pentru relaxare, si am incercat sa depasesc momentul. Am urcat cand m-a anuntat ca-i gata, ma astepta in lenjerie. Draguta la corp, si-a cerut scuze, am ajuns in camera de intalnire, pe urma la dus. Dupa mine a fost si ea la dus si a revenit goala in camera. Masajul de relaxare foarte bun, se adapteaza cerintelor si reactiilor tale, mi-a placut si am reusit sa uit de oboseala si de stressul acumulat in cursul saptamanii. A urmat cel erotic, facut cu corpul, permite atingeri si mangaieri pe corp, sani si pasa, parca totul a fost calculat ca finalizarea sa vina pe coapsele ei. Una peste alta, nu imi pare rau ca ne-am cunoscut, o recomand pentru relaxare, acum in locul ei as schimba locatia, apartamentul nu e foate prietenos si facut pentru asta, dar....depinde de ea, fiind weekend nu am gasit loc de parcare si era multa lume in zona. Are o colega, care nu se stie daca era in locatie (a aflat spre final ca nu era in locatie)...lucru care nu pot sa spun ca mi-a placut...nu imi place sa stiu ca ma pot intalni cu cineva cand sunt dezbracat, sau ca poate intra cineva peste mine la dus...stiu, fetele se coordoneaza, dar am ideea asta in cap. Nu dau note, dar este de vizitat. (200 lei / ora).
×
×
  • Creează nouă...