Sari la conținut

luci087

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre luci087

  • Dată Naștere 14.08.1971

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.622 citiri profil

luci087's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

15

Reputație

  1. Prima data la Alyna....! Nu stiu ce am asteptat pana acum....in fine...am fost astazi....m-am programat cu mult noroc as putea spune...si iata-ma in fata ei...nu am recunoscut-o (si-a impletit parul);zici ca e una dintr-o tara exotica...!!! Chiar i-am si spus-o! Altfel...o prezenta agreabila....pupacioasa si foarte calda ! Este meritul ei ca poate fi astfel ; Nu as vrea sa povestesc prea multe...prefer sa ramana intre mine si Alyna... este foarte buna la tot ceea ce face(oral,normal,anal nu am incercat) si nu numai atat....ne-am sarutat cu foc si am si dansat putin cu ea...in miscari lascive...,mai mult din partea ei,bine inteles!Cadoul pt ea de 200 lei l-am lasat pe masuta;Pot spune ca am facut acel click la tot! Va spuneam ca a fost prima data cand am mers la ea...dar nu si ultima....cred ca imi voi face abonament...!!! Nu va mai spun decat....vizitati-o si tineti-o cat mai mult in pula...al naibi de mult ii place asta;Cel putin eu,asta imi propun sa fac cand o mai vizitez...!!! Deja am in minte cateva scenarii!!! Pentru Alyna: Esti superba,te-as tine asa toata ziua....!!!M-am simtit tare fain cu tine!
  2. vorbim deja...v-am dat si nr de telefon si v-am trimis pe langa poze si cateva fantezii...! as vrea sa le punem in aplicare,daca nu aveti nimic impotriva!
  3. am avut o dupamasa superba ieri....datorita tie Alice! Am plecat foarte relaxat de la tine si mi-a mers totul foarte bine; asadar,m-am programat telefonic la Alice,o voce superba...simteam cum creste dorinta in mine cand o auzeam la telefon....am confirmat cu 20 min inainte si m-am indreptat catre locuinta placerilor,cum imi place mie sa-i spun...! am avut noroc si cu parcarea...tocmai pleca cineva din ea,asa ca nu am pierdut timp sa caut loc; am intrat in scara blocului la Alice,ea mi-a deschis si decum am intrat am simtit parfumul acela minunat; m-am dezbracat,m-am reinprospatat cu toate ca facusem dus acasa....si am strans-o in brate pe Alice,mi-a fost tare dor de ea;am optat pt o finalizare,totul a decurs perfect....dupa un oral sustinut am pus balonasul si am schimbat cateva pozitii,terminand oral cu imaginea Alice-i uitandu-se seducator la mine ;pacat ca tot ce este frumos nu dureaza mult,am schimbat cateva cuvinte cu Alice si am fugit la fabrica,ca urma sa fac o livrare; Alice,esti tare faina...si ca sa te parafrazez pe tine...,"daca as pleca in concediu in timpul saptamanii...voi,cui ati ramane?" Asa este...ai dreptate....! Te sarut cu mult drag!
  4. Buna dimineața, Eu inca lucrez. Nu m-am retras si nici nu am lipsit perioade îndelungate. Din pacate, nu pot raspunde tuturor din urmatoarele motive: lucrez singura si nu stau doar cu telefonul la ureche, programul este unul relativ scurt, numarul apelurilor este relativ mare (sunt persoane care suna de 40-50 de ori intr o ora) etc... Din pacate, nu ma pot întâlni cu toți cei doritori din urmatoarele motive: 8 din 10 clienți noi care suna si se programează sunt tepari, mai exista si numere de telefon in "black list", ajungand din nou la categoria timp (nu sunt multe programări pe zi). Eu nu pot impune celor care ma vizitează sa posteze/recenzeze. Ei aleg daca da sau nu. Cat despre mine - ca întotdeauna, aleg să fiu discretă. Dar le spun un secret celor care scriu in necunostinta de cauza: nu sunt măritată (nici macar nu am vreo relație, dar sa mai fie si vreun cunoscut de pe aici) Sper ca am postat scurt si cuprinzător... Multumesc. Ps: pozele putine care exista pe topic inca sunt de actualitate; Ps2: prețuri: 100lei/30minute, 150lei/ora; oral neprotejat cu finalizare orală sau pe corp, normal orice pozitie, cunni, 69, sex intre sani Buna dimineata! Astazi lucrezi? as dori sa ne vedem!
  5. caut de mult un cuplu,dar fara implicarea lui...sa ne simtim bine!
  6. Salut! As vrea eu sa ne cunoastem si sa va indeplinesc dorinta....totul din placere; poate gasim si alte pasiuni comune;
  7. Am stat si m-am gandit foarte mult daca sa postez ceva aici....nu pt ca nu merita o recenzie pozitiva...din contra...m-am simtit atat de bine cu Alice incat nu as mai imparti-o cu nimeni...!In general nu-mi place sa descriu experientele mele sexuale,asadar voi puncta doar: zona-tineretului,locatie excelenta...mai greu cu parcarea,dar merita! Doamna Alice este de nota 10,igiena impecabila,foarte draguta si nu-si arata varsta nici la corp nici la fata,comunicativa si se implica la maxim ca sa te simti bine; Oral si normal de nota 10(pt mine,sunt subiectiv,recunosc);mai mult nu divulg!!! Am stat doar o finalizare din lipsa de timp si oboseala(fabrica,masaje anticelulitice,masuratori)...de revenit cu siguranta...! Te sarut peste tot Alice! Mi-a placut tare mult atingerea ta! Vorbim!
  8. :laugh2 Esti foarte tare...tinere...! am ras de m-am prapadit...! Bravo...! Esti bun! :clapp
  9. bravo prietene...asta inseamna...tarife mai mici,nu?!
  10. )))))cred ca nu apuca nici sa -i pui mana pe ea...!
  11. daca ar fi si curata...ar merge un cunilingus pana la orgasm...!
  12. domnisoara de 25 ani...lucreaza maine?
  13. este intr-adevar o tipa foarte sexy si buna...
×
×
  • Creează nouă...