Sari la conținut

radusabarovici

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre radusabarovici

  • Dată Naștere 02.02.1980

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

2.422 citiri profil

radusabarovici's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputație

  1. O experienta naspa, masaj slab, partea erotica si mai slaba. Nu recomand. A lucrat la niste saloane, acelasi stil pe fast frw. Arata oricum destul de naspa, eu unul nu mainservesc.
  2. "Discretie", de ce fabulezi? Eu nu intelg ce ii determina pe unii sa vina cu astfel de minciuni, Alexa nu a revenit si nici nu o sa revina. Cred ca ar fi foarte normal ca persoanele care se retrag sa fie lasate in pace, fara astfel de interventii fara sens. Astfel de useri trebuie exclusi de pe acest site.
  3. Ne dai si noua te rog link-ul de la anunt? sau daca se poate numarul de telefon? Multumesc!
  4. Un review scurt asa cum a fost si intalnirea mea cu aceasta "doamna dominatoare asistenta medicala". Pe scurt o mare teapa, doar vrba de ea! Vorbeste mult, are un text bine pregatit: ca nu are peste, ca are un caine periculos in camera cealalta, bla bla, in asa fel incat sa nu-ti vina ideea sa comentezi prea mult. Face tot ce poate sa-ti dai drumul cat mai repede si te expediaza. Pe mine m-a primit in haine normale, total fara nicio tenta sexuala si a ramas asa pe tot timpul sedintei. Posibil sa faca si alte chestii daca ii ceri, dar ea cu siguranta nu se ofera. Mie mi-a lasat impresia ca specialitatea ei este una singura, teapa! Totul a costat 100 lei si a durat maxim 20 minute, asta incluzand vorbarie aiurea fara sens. Are mai multe anunturi cu mai multe numere de telefon, deci atentie! De evitat!
  5. Da, chiar, am tot sunat dar are telefonul inchis. S-a retras, ce s-a mai intamplat cu ea, imi placea, era tare simpatica. daca stie cineva ceva despre ea poate imi trimite un mesaj, chiar sunt curios ce s-a intamplat cu ea.
  6. Salut! sunt Radu! imi plac escortele cu sanii mari!
×
×
  • Creează nouă...