Sari la conținut

satan007

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre satan007

  • Dată Naștere 01.03.1982

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

satan007's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputație

  1. Imi place asta cu ,,in perioada sarbatorilor pascale"" ... eu tocmai acum vroiam sa indur chinurile Golgotei si ma bizuiam pe tine si pe cnutul tau.
  2. Am fost suspicios cand am citit ca Fabiana face si deplasari pentru ca eu desi sunt un client fidel nu am beneficiat de beneficiile unei sedinte outcall asa ca am sunat-o. A NEGAT CU VEHEMENTA CA OFERA SEDINTE DE DOMINARE OUTCALL ! Acum stau pe ganduri , oare cine minte ?
  3. Exista cuibul din Otopeni condus de Diana Done alias Ezada....saracii isi pot implinii fanteziile daca accepta sa fie filmati in timpul sedintelor .
  4. Cat lipseste puteti sa priviti pe editat , ultimul video(14 minute) cu ea cum mictioneaza pe sclavete !!!
  5. Am vizitat barlogul de pe Ritoride din nou acum 3 zile, tipa este BESTIALA ca stapana , pacat(pentru mine ca si client) ca nu are conditii si nici nu incearca sa remedieze situatia !
  6. Am fost si eu la ea pe Ritoride 44, platit 200 lei inainte la cererea ei. Conditii precare, nu are baie si m-a luat la misto spunadu-mi ca daca m-am spalat pe dinti de dimineata pentru ea sunt curat !! Desi ma enervasem si gandem sa renunt la sedinta imposibilitatea de a-mi recupera banii fara scandal m-a facut sa raman si bine am facut. Chiar stie sa domine si se observa ca-i face placere sa umileasca. Dominare de 10 ! Ea este curata si ingrijita dar prin camera am vazut aruncate la intamplare haine si jucarii pentru copii, chiar mi-a spus ca are o fetita. Sedinta a durat 30 de minute dar foarte intense ! La final a iesit din camera si a adus un lighean cu apa sa ma spal, conditii de nota 2 ! Daca ar schimba locatia tipa poate sa fie o stapana de top ! Intensitatea si calitatea sedintei m-au facut sa trec peste conditiile precare si pot sa-i dau nota 8 la general.
  7. Am incercat s-o sun, dar nu am reusit. Mai este activa ?
  8. Traim in secolul 21(al vitezei) , distantele sunt tot mai mici , binenteles exceptand mentalitatile unora ce nu depasesc perimetrul de 50 km in jurul casei !
  9. Am vazut si eu filmuletele cu ea postate de userul dantm pe scatrina.com si mi-au provocat sila !
  10. Excitat de gandul ca pot sa-mi realizez fantezia de a fi dominat de o fosta puscariasa am sunat-o in jurul orei 20 dar nu m-am putut intelege cu ea. Eu cred ca era MANGA !
  11. Fiind dornic de o reantalnire cu experimentata Mara(am mai fost la ea cand avea studioul pe langa stadionul Sportului Studentesc prin 2008) am sunat-o pentru a-mi rezerva o sedinta soft. Mi-a raspuns destul de repede si dupa conversatia de control m-a indrumat spre un imobil din zona parcului Gradina Icoanei. Dupa 1 h am ajuns in zona si am sunat-o sa-mi anunt prezenta dar spre surprinderea mea nu a raspuns. Am facut o tura prin zona, am baut o bere la un bistro(foarte sic-Luna se numeste) si am apelat-o din nou. De data asta mi-a raspuns spundu-mi ca a iesit cu catelul si a uitat telefonul. In fine am ajuns la ea, mi-a deschis usa imbracata office dar incaltata cu niste cizme lacuite ce faceau nota discordanta. Am fost putin socat vazand ce mult a imbatranit, nu m-a recunoscut si a inceput sa se laude. Am ascultat-o 20 de minute cum isi ridica statuie dupa care subtil i-am amintit pentru ce am venit. Am fost condus in studio(este dotat bine) unde a trebuit sa-i reamintesc pentru ce am venit(dupa parerea mea este senila). Am ajutat-o sa-si de-a jos cizmele si am vrut sa incep sedinta de foot fetish dar desi are o pedichiura impecabila vederea pielii imbatranite m-au facut sa ma ridic si sa invoc o stare de ameteala. Mi-a adus un pahar cu apa, am mai vorbit putin, am intentionat sa-i ofer 100 de lei(ma intelesesem cu ea la 300 de lei sedinta de footfetish) pentru deranj dar a refuzat spunand ca ma asteapta cand o sa-mi revin. Tipa e ofilita bine !
×
×
  • Creează nouă...