Sari la conținut

tonylaguardia

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre tonylaguardia

  • Dată Naștere 10.04.1960

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    timis

Vizitatori Recenți Profil

842 citiri profil

tonylaguardia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputație

  1. Locatie: 8/9 - locatie ok, gel de dus Atitudine: 6 - destul de prietenoasa, dar nu prea simpatica Oral : 3 - oral desgustator Normal:4/5- normal banal fara implicare, mecanic, ajungi la o laba asistata sa pleci rapede. Igiena 8/9 - este curata Cadou: 200 ron De revenit? bani aruncati sigur ca nu!!!! Descriere MatrimonialeBuna.Numele este Sandra noua in orasul tau ,am 35 de ani. Uita de stresul acumulat zi de zi si vino la un masaj de relaxare cu mici fantezi alaturi de o doamna pasionala matura si care stie ce vrea doar un telefon ne desparte pupiciiii!!!!
  2. Poate ca un domn are peste 30 de ani are si mai multa esperienta si stie onde se caute clitoride.......
  3. Acum este in cartier prima...
  4. Asta este Nati moldoveanca..
  5. Poze sunt false, are burta celulite si cred ca femea a lucrat pe centura in Italia numai acolo potea. Nu aruncati bani.
  6. Domna de jos este penibil murdara si nu stie meseria de loc...DE EVITAT CA CIUMA. Nati matura 45 ani din R Moldova Nou in Oradea Non /stop 80 fh Oradea Buna SINT O FEMEI MATURA CU MULTA EXPERENTA IN VIZITA , IN ORASUL TAU PE PUTIN TIMP Oradea din r moldova ofer masaj de relaxare petru ..... hotarit discreti care stiu ces doresc di la o doamna matura sint hotarita in cea ce ofer dominari uro , sex oral, sex oral cu ejaculare pe corp, sex oral reciproc, jocuri cu vibrator, sărut (pe bază de simpatie), bălăceală împreună, lucru de mână / labă, sex între sâni, oral adânc în gât, masturbare împreună, masaj prostată, primire în ciorăpei, sint in Non /stop kisssss nu raspund la numere private sms VORBESC ITALIANA , RUSA SI ROMINA
  7. Buna sunt Tony am 45 de ani si imi place prea mult femeile...
×
×
  • Creează nouă...