Sari la conținut

marius2233

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    31
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre marius2233

  • Dată Naștere 08.08.1984

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti
  • Interese
    femei, distractie

Vizitatori Recenți Profil

2.087 citiri profil

marius2233's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

121

Reputație

  1. Salut. Am fost ieri la doamna in cauza si bine am facut! Pentru mine si pentru cei carora le plac femeile din aceasta categorie de varsta, e ce trebuie. Sunat, doamna are o voce placuta, programat pentru cateva zeci de minute mai tarziu, locatia este accesibila, bucur-intersectie, ajung sus, facem prezentarile de rigoare si inevitabil acel click. Doamna arata destul de bine, varsta pana la urma pe toti ne atinge mai mult sau mai putin. Am fost primit in tinuta din poze, pe tocuri, camera de ostilitati curata, cu oglinzile din decor, primesc prosop si ma duc spre o igienizare la baie, unde gasesti cam tot ce ai nevoie. Actiunea in sine incepe cu un oral din partea doamnei, bine executat, umed, cu deep- uri reusite(am dimensiuni normale) si atentie la zonele adiacente, am cerut o la 69 sa nu stau degeaba, unde e foarte curata si cu o pizda frumoasa, excitabila. Ii place ceea ce face si se simte tb asta si e f important sa existe si chimia necesara pt a fi excelent. Dupa ce ne infierbantasem reciproc(oglinzile, deepurile, sanii cu sfarcuri erectibile, gemete destul de reale, FK etc) trecem la normal in pozita capra, apoi ea deasupra si dupa cateva minute terminam satisfacuti amandoi. Dupa reigienizare, trecem la actul 2 desfasurat in principiu asemanator cu primul doar ca am avut parte si de un anal excelent unde am si terminat glorios in placerea doamnei. O experienta placuta pe care sigur o voi repeta. sa notam: Doamna- peste medie, curata, placuta Locatia- 8 ON - 9.5, cu deep NP - 9.5, stramta, curata AP - 9 , curata, a intrat relativ usor GFE - 10, parca ne cunosteam de o viata Amenda - 150 lei o ora cu doua finalizari cu de toate, fara graba. De revenit - da, cu siguranta! mai ales ca este un raport calitate-pret foarte bun. Bafta si ciocane tari! Carmen, te pup dulce. voi reveni curand
  2. ai toate detaliile in semnatura profilului doamnei. Mai bine pui mana pe telefon si o suni sau ii scrii sms sau pe wapp. Comunica foarte bine.
  3. Salut. Intrigat de recenziile citite aici si de faptul ca doamna corespunde tiparului, am decis sa ma duc si eu la Eva. Programat usor, prin whatsapp, locatia cea cunoscuta din Vitan. Ajuns in iatac, schimbam cateva cuvinte, dupa care plec la dusul de rigoare, Eva asteptandu-ma cuminte, dar cu o imagine usor porno, mai ales cu ochelarii si tocurile puse, sani mari ce ma strigau sa ii ling, sug si toate cele. Am inceput cu cateva saruturi FK, apoi cu o prestatie din partea mea jos, unde doamna se excita frumos, continuat cu prestatia doamnei cu un oral deep, cu scuipaturi, atentie deosebita la zonele din jur, pusa intre sani, chiar si limbi in cur, apoi am facut si 69 ca sa nu stau degeaba, dupa care am continuat cu ea deasupra normal si anal, unde geme si se misca maxim, apoi terminat CIM cu swallow, momente in care te priveste in ochi. E senzatie extraordinara. Dupa o mica igienizare, am trecut si la nr 2, desfasurat in principiu aproape la fel, doar ca am preferat mai mult analul unde am si terminat, desigur cu prezervativ. O experienta placuta pe care sigur o voi repeta. O recomand pe Eva mai ales acelora carora le plac femeile cu forme plinute. Am ales sa petrec o ora cu 2 finalizari sex total pentru care am lasat 250 lei. Locatie:9 curat, aerisit, cu de toate. Mi ar fi placut o canapea, de asta nu am punctat cu maxim. ON - 10 NP - 9 AP - 9 Doamna: arata bine, ingrijita, aranjata, tot ce trebuie, insa am renuntat sa mai dau nota la partea asta. Doamna scumpa, multumesc. M-am simtit foarte bine. Te sarut!
  4. salut. fiind in interes de serviciu in deplasare la Timisoara, am ajuns si eu la domnisoara din topic, manat ce e drept de recenziile extraordinare de aici. Vreau sa va spun ca doamna/domnisoara e fenomenala. Mie mi -a placut tot. este la superlativ, ii place ceea ce face. sex oral, normal, anal. tinuta sexy... Locatie: in apropiere de calea sagului, 10 super locatia Doamna: 10, m-am indragostit, sincer Oral: 10, cu deep normal: 9, se misca foarte bine anal: 10, ii place maxim GFE:10 +++ e prea smechera femeia Tarif: 200 ora, lasat 250 din proprie initiativa, doar un numar am reusit in rest m-am bucurat de prezenta ei. Fiti domni! Stimata doamna/domnisoara te pup dulce, esti fenomen.
  5. Da, este placuta. Era machiata, aranjata, mirosea frumos....are o fata comuna.
  6. Am fost la ea din nou zilele trecute. Contactata la nr 0756709976. Pozele sunt inca din locatia Adelinei, insa titulara topicului nu mai activeaza acolo de vreo luna. S-a mutat tot in zona, pe Baba Novac, in apropiere de un restaurant cunoscut din zona. Am fost la ea si cand activa cu Adelina. Locatia nu este cea mai buna alegere, insa probabil atat s-a gasit. Doamna m-a asteptat intr-un neglijeu negru, aranjata. este destul de comunicativa sau cel putin cu cei pe care ii cunoaste. dupa cateva schimburi de amabilitati, ne-am incalzit putin cu sarutari pe corp, pipaieli, dupa care am purces spre actiunea propriu zisa. Am prestat putin jos unde doamna este curata si fara mirosuri, pare ca ii place si se excita, am schimbat la un 69 ca sa se bucure si ea de soldatelul meu, dupa care pus caciulita si am intrat in ea unde am schimbat doua pozitii, ea deasupra unde se misca f bn si apoi terminat in misionar. Per total eu m-am simtit bine tinand cont de optiunile la acel pret. Locatie: 7, macar e singura in locatie Doamna : 7.5-8 , ar putea investi mai mult in ea Servicii ON : 7.5 ,a fost neprotejat dar cu putine artificii tehnice NP : 8 , aici se descurca mai bine Tarif : 60 lei o fin cu ON+NP asta e sigur. si daca nu ma insel 150 lei ora cu doua fin, parca asa era in precedenta locatie. Merita incercata o data si daca, totusi, nu sunt optiuni mai bune la aceeasta categorie, parca as mai reveni. Bafta!
  7. da, are acelasi numar insa a mentionat ca nu are un program anume. lucreaza cand vrea si poate si zicea ca are locatie in Bucuresti si Constanta. deocamdata e in Bucuresti. mai insista in general in preajma orelor cand e activ anuntul pe AT sau publi24. Bafta!
  8. Am fost ieri la doamna pentru prima data. Manat de curiozitatea de a vedea cum este si de faptul ca pe mine m a atras ce am vazut in poze, in ciuda faptului ca unii ati scris lucruri care mie mi s au confirmat ulterior a fi nevalabile. Contactata la nr afisat, locatia este in preajma statiei de metrou Titan, sunt dirijat la telefon pentru a gasi locatia, urc si sunt primit cu caldura de catre titulara care spune ca are 47 de ani. Dupa un usor schimb de amabilitati si timp de acomodare, constat ca doamna este o companie placuta si amabila si care cu siguranta te va recompensa in pat, asa cum a facut cu mine. Tin sa mentionez inca de la inceput ca daca o tratati frumos si ea va trateaza la fel si asta e valabil in general. Adica, inca de la cum vorbesti la telefon si mai apoi la igiena si etc conteaza. Nu voi intra in lux de amanunte privind actiunea in sine insa va spun ce am gasit eu. Doamna este curata, o piele fina si parfumata, stie sa faca conversatie. Dupa destindere, ma duc repede la un dus, acolo gasesti de toate, apoi revin in camera pentru a ne dezmierda impreuna cu cateva saruturi pe corp si chiar si pe buze, apoi usor coboara spre cel mic si cu atentie la imprejurimi, are sanii bestiali, mie imi plac mult. Oralul a fost protejat, dar foarte bine executat, am purces la un 69, unde doamna geme frumos si natural as zice pentru prestatia mea de acolo, apoi schimbam cateva pozitii in care doamna se misca foarte bine, dupa care finalizez in ea in caciulita, fericiti amandoi. Toate astea si pentru ca intre noi a fost o chimie inca de la inceput. Este important sa faci click cu cineva ca sa te poti simti bine apoi. Ideea este ca doamna te fericeste daca stii sa ai bun simt si niste limite. E clar ca este o doamna matura care isi doreste la randu-i o maturitate de la noi, aviz celor care prefera acest segment de dame. Locatie:8 Doamna:8, poate n ar fi rau sa te primeasca intr o tinuta sexi ceva Oral: 9, pentru ca a fost protejat, altfel as fi dat 10 Normal: 9, se misca frumos GFE: 9 Tariful este 100 fin cu O+N sau 150 ora Eu am ales sa raman o finalizare si vreau sa spun ca nu m am simtit deloc grabit, ba chiar am stat aproape o ora. Un mare plus: in timp ce petreceam timpul de acomodare a sunat telefonul si nu a raspuns, lucru care devine tot mai rar la doamne. Eu voi mai reveni cu siguranta pentru ca m am simtit bine si pentru ca am avut facut acel click cu doamna si s a simtit bine si ea. Stimati confrati, ciocane tari! Distinsa doamna, v am pupat.
  9. am luat eu legatura cu ea si detaliile au ramas aceleasi, la fel si pretul, doar ca NU mai presteaza anal. Eu as fi vrut sa o incerc cu tot tacamul, dar daca nu mai presteaza anal am zis pas. Din recenziile de mai sus parea ca ii place maxim analul, dar in fine, asta e, se mai schimba unele lucruri. Sper sa revina analul in meniul doamnei pentru a o putea vizita.
  10. Asa. Ieri dimineata am fost la Alice. Sun cu o zi inainte sa ma programez si am fost atras inca de la telefon. Are o voce placuta si vorbeste frumos. Asa, in ziua cu pricina ajung in zona binecunoscuta blvd cantemir intre budapesta si sincai o sun ma ghideaza si ma roaga sa mai astept 5 min sa termine nush ce de facut. Intrun final intru, ma primeste faptura intr-o costumatie neagra si sexy rau in care i se vedea curul ala bestial. Ii inmanez bombonelele cu ciocolata, asa obisnuiesc, stam putin de vorba sa ne acomodam. Doamna arata f bine, ca in poze, nmk modificat, miroase bine, curata, corp frumos, tocuri, carnea tare pe ea, cur bestial, locatia este o garsoniera cred, destul de spatioasa, curata, primitoare, ce sa mai, ambianta perfecta pentru doua reprize de sex asa cum am optat. dupa acomodarea de rigoare ma duc sa ma reimprospatez si ne apucam de treaba. Incepe cu un oral nepotrejat ca asa imi place mie cu atentie si in zonele de langa in special la oo, priviri porno in timp ce e cu ea in gura, sarutari pe tot corpul, fk, ma intarat sau grabesc si trecem la un 69 apoi o cer la normal unde am constatat ca este stramta si cum era ea deasupra se sprijinea cu palmele in pieptul meu si se freca impecabil simtindu.i bucile alea generoase si misto...dupa cateva pompari am finalizat in balonas in pasa unde am simtit cateva contractii cum ma strangea acolo. Ne igienizam amandoi dupa cateva momente de vorba apoi ne apucam de nr doi inceput tot cu un oral bine executat continuat cu un normal ea deasupra dar cu spatele la bine, cu vedere fix la curul ei frumos, doanne ce priveliste, ce senzatie! apoi un misionar, capra, in care am facut si anal. am alternat cu gaurile putin si dupa cateva pompari asa trecea ea peste bine si cu mainile pe bucile ei ii ghidam miscarile rapide si m.au facut din nou sa termin in pasa sa simt contractiile alea nebune. as fi vrut sa termin oral cim dar data viitoare. geme in timpul actului destul de frumos dar rezervata. Probabil ca a fost prima noastra intalnire au existat ceva neconcordante in a ne sincroniza si probabil asta e motivul. si acum sa punctam: Locatie: 9, usor de ajuns si dragut inauntru Doamna : 9 e o adevarata lady, dar daca avea sanii mai mari ii dadeam mai mult Oral : 8,5 nu face deep si nu sunt terente. Normal : 9 pt pozitii si contractiile din ea Anal : 8,5 nu am facut prea mult, dar pt mine a fost banal Gfe : 9 e placut sa stai cu ea, e amabila si sociabila Cadou: 200 h / 2 fin sex total. Recomand: da, merita incercata. Eu am sa mai revin macar o data pt cim-ul nerealizat si pt ca a fost ok per total. de inteles si ca am fost primul la 10 jum dim si de asta poate nu mi.a iesit perfect. te pup alice si iti multumesc.
  11. o fi si ea plecata. sau poate a patit ceva (doamne fereste). sau poate nu poate presta din varii motive. Fiti si voi mai intelegatori sau mai rabdatori.O ricum, cea mai buna varianta de contact este sa ii dai mesaj. iti raspunde mai repede asa. cand o deschide telefonul. bafta
  12. Am ajuns si eu la dameza intr-un final si bine am facut! Binecunoscuta locatie de pe langa mall vitan unde sta singura. Pun mana pe telefon si stabilim o intalnire pentru una din orele amiezii. Ajung, urc si ma intampina faptura in cauza intr-un neglijeu negru si pe tocuri mari, inalte, ceea ce o facea si mai sexy. Stam putin de vorba, sa ne cunoastem putin si sa ne destindem la o tigara, asta mai mult pentru oaspeti e valabila caci ea este obisnuita. Ma serveste cu un pahar cu apa si ma cer la dus, cu toate ca veneam de acasa, dar voiam sa fiu fresh la loc, timp in care am rugat-o sa ramana asa cum am gasit-o, sa nu se dezbrace (asta e placerea mea,sa le dezbrac eu). Ma intorc, ne tinem putin in brate, ne sarutam pe gura, pe corp si trec si mai jos si i-am facut un cunnilingus asa cum imi place mie, bineinteles si annilingus. Dupa cateva minute, ma ridic si i-l dau pe ala micu sa se joace cu el. In timp ce mi-o sugea cu priviri porno, se masturba si in scurt timp am avut parte de minunatul squirt pe care il intalnesti doar la cateva femei, apoi a continuat oralul, bine executat, cu DT la greu (la un moment dat am simtit ca s-a dus pe gatul ei), atentie la oo, scuipat, lins, batut peste gura cu ea, ce sa mai, cu tot ce trebuie. Punem caciulita si trecem la primul numar, am tras-o peste mine la un normal de toate zilele, la un woman on top sa am acces la sanii ei medii cu sfarcuri mici dar erectile, se umezeste bine si se manifesta, e destul de stramta, se implica si ii place ceea ce face. Dupa cateva minute, cand am simtit ca sunt aproape sa termin, am scos prezervativul si mi-a facut un oral in care am ejaculat abundent in gurita ei care a supt si ultima picatura si apoi a si inghitit tot. Ce dreq sa mai zic ca aveam ochii dati peste cap. E maxim. Mergem amandoi la dus in acelasi timp sa ne reigienizam si apoi ne-am apucat si de numarul doi inceput tot cu un oral bun, un 69 de vis, geme frumos si natural si are momente in care iti cere efectiv sa o regulezi folosind un limbaj usor vulgar, dar placut si excitant. Dupa ce ne-am infierbantat cum trebuie am continuat cu sex anal foarte bun, contre frumoase, gemete...am dat in ea cateva minute dupa care am finalizat in caciulita in curul ei frumos si primitor. Se simte experienta unei femei mature cu stiinta in arta sexului si fabulosul squirt mi se pare dumnezeiesc. M-am simtit ca la michelle si celelalte care pot oferi asta. E altceva. M-am simtit foarte bine si cu siguranta am sa revin. De recomandat nici nu mai vorbesc pentru ca si-asa s-au spus destule pe aici in asa fel incat acest comentariu aproape ca nici nu conteaza. Locatie: 9, accesibila si destul de "calduroasa" Atitudine: 9 , este pro-client si stie sa se faca placuta Oral nep: 9+ , ai parte de tot ce trebuie, se pricepe, multe DT-uri, enervant de multe Normal: 10 , protejat, stramta, dar se umezeste frumos si natural, si ai parte de squirt Anal : 9 , protejat, contre bune GFE : 9, ai ce sa discuti cu ea, e glumeata si orientata catre client sa se simta bine. Cadou: 200 lei ora sex total cu 2 fin. Lasati la final, fara sa mi-i ceara, timp efectiv 1h si 15 min, fara graba. Nu trebuie ratata, te simti excelent la ea. Te pup Alina. Am sa revin.
  13. nu trebuie sa te justifici in fata mea si nu trebuie sa ai o reactie dupa fiecare recenzie. cand faci acest job iti asumi si laudele dar si criticile. concluzia mea dupa experienta avuta cu tine este aceea ca m-am simtit bine dar sunt sigur ca putea fi mai bine decat a fost. Cat despre tensiune si despre starea ta de spirit si sanatate in general as avea o sugestie: nu lucra daca nu te simti bine. Altfel trebuie sa suporti si ceea ce m-a sau ne-a deranjat. Eu cand nu ma simt bine din diverse motive de sanatate nu ma duc la job. Se pare ca am discutat degeaba o ora. E tb ta. Multa sanatate iti doresc.
  14. am ajuns si eu la eliza. programat prin mesaje caci la telefon este greu de prins, stabilim pentru seara o intalnire de o ora in binecunoscuta locatie de la F64 de pe blvd unirii. Mi-a placut ca mi-a dat mesaj sa ma anunte ca va fi disponibila dupa 15 min fata de ora stabilita. chiar nu m-a mai interesat asta stiind din ce-am citit ca este greu de prins si am tinut neaparat sa ajung la ea. Urc, imi deschide usa fara sa se ascunda dupa usa ca altele, o faptura minunat de frumoasa si sexy bai frate, intrun neglijeu negru satinat cu sanii aia mari si frumosi aproape iesiti din locasul rochitei, pe tocuri mari, inalte, culoare frumoasa la piele, un bronz misto, ce sa mai..mi se sculase de la intrare. intru, ne facem comozi, imi ofera o apa plata rece, stam putin de vorba sa ne cunoastem sau sa ne obisnuim unul cu altul dupa care propune sa mergem in alta camera. ma cer la dus repede, se duce si ea si incepe cu un oral neprotejat bine executat cu DT si ruperi de ritm, atentie si prin jur, priviri porno, batai cu pl peste limba, peste buzele alea carnoase, ii place ce face dar mie nu mi s-a parut iesit din comun caci a avut momente in care se oprea brusc si asta l-a blegit pe ala micu. Ii plac role play asa cum s-a mai scris, dar unde eu nu sunt adeptul lor, totusi am incercat. mi se pare ca incearca sa domine situatia si intalnirea si in felul asta daca nu ii iese se cam pierde. mie imi place sa fiu dominat prin pozitii dar nu sa mi se impuna ce sa fac exact, si s-a simtit asta pt ca a creat un disconfort. nu o sa intru in prea multe detalii privind sexul normal si anal pt ca s-a scris aici destule. as putea spune doar ca s-au desfasuat banal fara artificii deosebite. doamna este o femeie la superlativ si este frumoasa si cu un corp frumos. este prietenoasa, sociabila si totodata si retinuta. adica, la cunnilingus nu te lasa prea mult si trebuie sa fie incet facut si doar in zona superioara, FK nu a existat, mai mult pupaturi pe buze, cu degetul nu ai voie sa o exciti, pe nu stiu unde nu o poti saruta/ linge ca se gadila, complexe multe privind accidentul de la mana, toate astea ma fac sa cred ca este retinuta si nu ma asteptam sa gasesc asta la nivelul ei de doamna/escorta... sunt usor dezamagit de atitudinea ei pe care o are atunci cand vrei ca si ea sa se simta bine odata cu tine. din acest motiv nu am stat decat o finalizare mai lunga si apoi am discutat mult timp. desi mi-as fi dorit 2 finalizari. am inteles ca era cam obosita si nu vreau sa insist. m-am simtit bine doar ca am cam dat-o peste cap putin probabil cu experienta mea in general. Locatie: 8 Doamna: 10, arata bestial, piele fina, corp frumos, sani mari si sfarcuri erectile Oral : 9, sunt sigur ca poate mai mult Normal: 8 nimic deosebit ca pozitii. face intreruperi fix cand te simti mai bine Anal: 8 la inceput speriata ca sa o iau incet, ca nu prea ii place, dupa care imi cere sa dau in ea bine. acolo am si finalizat. GFE: 10 Cadou: 200 lei lasati la final dupa 1, 5 - 2 h petrecute impreuna din proprie initiativa. in mod normal e 150 h daca nu ma insel. Recomand mai ales celor care vor sa fie dominati. De revenit: eu voi mai reveni macar o data pt ca nu s-a simtit prea bine si vrea revansa. Te pup Eliza si ai grija de tine.
×
×
  • Creează nouă...