Sari la conținut

neaioane

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre neaioane

  • Dată Naștere 02.02.1980

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    bucuresti
  • Interese
    Sec

Vizitatori Recenți Profil

1.236 citiri profil

neaioane's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

11

Reputație

  1. Am fost de curând la domnișoara . Serviciile sunt cele afișate . Stat preț de o finalizare si plătit 100 lei . Oral destul de bun . Implicare Ok . Fără prea multe discuții sau artificii . Una peste alta un Fast fuck care merita!
  2. Buna seara Tocmai ce am fost la domnișoara din topic . Am fost întâmpinat de ea intr-o lenjerie neagră . Fata e cea din poze si pozele sunt din locație. Foarte amabila si atenta la dorințele mele . După igienizarea din partea mea a urmat si ea ! Totul a început cu un oral neprotejat si cu atenție la părțile adiacente si sa transformat într-un 69 deosebit! A urmat un normal protejat in diferite poziții terminat cu o finalizare corporală ! O Țigara si un pahar de suc si am plecat! Preț 150 o finalizare 30 min door to door! Note Oral 10 Normal 9 Fata 10 Gfe 9 Mulțumesc si cred ca o sa ne mai vedem PS sper sa nu mai uit țigările acolo !!
  3. Bună. Niște poze cu tine unde pot sa văd? Mulțumesc
  4. În drumul meu spre "militari" am poposit pe la domnișoară Mary. Inca de la primul contact vizual am avut impresia ca ne cunoaștem de mult și ca tot ce urma sa se întâmple era un lucru normal nu programat. Am stat la un pahar de suc și o țigară timp în care am vorbit și ne-am amuzat de lungul drum spre militari. Mers la dus și întors în camera unde a început un oral demențial dar nu înainte de a auzi de la ea : " ma lași sa-mi fac eu de cap?" Am răspuns afirmativ și ea a executat un oral cum rar mai întâlnești. Trecut la woman on top și dog stele când ăla mic a dat semne de oboseala. Am dat sa mă retrag dar ea zice: vrei sa incercam și normal? Am zis hai deși nu credeam ca o sa reușesc dar parcă a avut bagheta magica și ... am reușit. Note fata 10 Oral 10 Normal 9.5 cu contre și ritm foarte ok mai ales ca eram ultimul client Dacă revin bineînțeles trebuie sa o aprofundez Mulțumesc pt starea creată și pt faptul ca după mult timp nu am simțit ca sunt cu o escorta.
  5. Fost la domnișoară și e cea din poze. Am rămas la o finalizare și am depărtat 80 lei. Oral destul de bun cu deep și zgomote. La normal ceva gemete discrete cu tenta de normal. Doar ca atitudine fast fucker. Dacă ar fii fost mai sociabila probabil ca as mai fii rămas. Recomand pt ceva nou dar doar pt atât. Oral 9 normal 7
  6. Am fost si eu pe la maya. Super ok gagica .,foarte sociabila si dezimvolta. Te face sa te simti bine nu sa te gandesti cum sa termini mai repede. Cum spunea cineva .."gagica asta daca vrea te fute ea". Mai are si o colega care pare sa fie la del ca ea. Naturala dar si foarte pupacioasa. 100 ron o finalizare de revenit
×
×
  • Creează nouă...