Sari la conținut

agricultorul

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    68
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre agricultorul

  • Dată Naștere 29.08.1986

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    pitesti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

agricultorul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-3

Reputație

  1. vreau sa te fut in curu ala plin de cacat.aia vreau .iti dau 100 de coco daca te pui capra
  2. maveryck /sharky ..mai zice ti si voi ceva..hai! cu pestii la inaintare
  3. 150 ron pt ce..? cand deschide usa este in capod de baie si cu acelasi costum de baie,sau ce este ala,nush daca are mai mult de 3 costume. exista lenjerii sexy.. dar prosti se gasesc.
  4. ai ramas pana la urma la 150 finalizarea?
  5. fiecare are dreptul sa si spuna parerea.nu mai suntem pe vreamea lui ceausescu.n-am jignit si n-am vb urat.am dreptul la libera exprimare.nu mi interzice nimeni sa spun ceva. cuvintele cheie ale acestui top sunt neseriozitatea si serviciile foarte slabe.este parerea mea.
  6. cei doi prieteni ai mei..sa va spun ceva,si nu e doar parerea mea sharky si maverick .topul asta pe care-l avem acum,daca-l duci in bucuresti..ori pleaca afara ori se apuca de altceva.serviciile cristinei si "seriozitatea" carmenitei..is praf.daca mai vin 2-3 ca lory in orasul asta..la cele doua o sa bata vantu'
  7. hai sa-ti explic in primul rand eu nu-mi dau identitatea cum o fac unii p-aici ,in al doilea rand o singura data am fost la femeia aia ..oralul a fost neprotejat, atat !dupa ce m-am imbracat mi-a spus ca daca vreau data viitoare poate sa faca si normal neprotejat. din respect am spus ca o sa mai trec pe la ea..dar nu e nimic care sa-mi placa la ea.a fost o pura curiozitate sa vad cum este cu o persoana matura. si am intrebat din cate stiu si pe forum sa vad daca intradevar si altii stiu de serviciile acestei femei. iar tu daca n-ai ce face decat sa tii evidenta anonimilor dupa un forum,cauta-ti de munca,sa vezi ca nu mai ai tu timp de belit ochii la arhiva unui forum.
  8. am inteles,am inteles.dar innainte de a ajunge la ea am mai facut o programare/esuata.m-a pus sa vin degeaba.i-am spus ca vin intr-o jumatate de ora,am ajuns la locul cu pricina si n-a mai raspuns la telefon.si da! a doua oara.. primit,dar la fel am sunat cand am ajuns acolo si nu stia daca am vb cu ea si daca am programare,cand eu cu o jumatate de ora vb cu ea ca vin. in top tb sa fie Lory atat!!
  9. aoleu prietene,si asta nu-i nimic.noi avem in top"carmen" care face din astea..nu mai vorbim de programare prin sms. ea nu stie ce-i aia programare ..si sa te puna sa vi si sa vi degeaba din alt oras?! ..si totusi este in top..ce sa mai vb de altele.
  10. astea cu plimbatul si vazutul si din nou plimbatul sunt de acum 10ani.asa se proceda pe atunci.
  11. nu raspunde la telefoane, nu raspunde la mesaje. iti faci programare .o suni cand ajungi la blocul de peste strada de blocul ei si nush ca a vb cu tine si ca ai programare facuta. sau iti faci programare si te duci degeaba ca a intrat altul inaintea ta. explicatii ce e aia programare! habar n are cine o suna. isi poate face cineva programare si se poate duce altcineva in locul lui. te duci pe risc la ea pt ca te poti intoarce asa cum ai plecat.
×
×
  • Creează nouă...