Sari la conținut

goodday

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre goodday

  • Dată Naștere 09.09.1990

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Timisoara

goodday's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

11

Reputație

  1. Fratilor, cred ca, confundati libidoul masculin cu cel feminim 😂
  2. N-am mai ras atat de bine de ceva timp. Citind atatea tampenii, mi-a trecut si pofta de sex si deci am economisit si ceva bani :)) Ma simt ca la cinema urmarind un film prost. Atat de prost incat a devenit amuzant. Cate frustrari adunate, cata drama, cate lectii de gramatica, cat suspans... Viata domnle'. Sezonul 1 se termina cu recapitularea facuta de @thecat putin mai sus (multumim pentru rezumat). Astept cu nerabdare sezonul 2, in sadicitatea mea inconstienta, ma astept si la putina actiune. Ca deh', se mai satura omul de preludiu. Viva la frustrations. Si in rest... numa bine!
  3. Bine ai revenit! Poti sa pui niste poze , o lista de servicii si un nr de telefon de contact ? :)
  4. Va salut, Am fost zilele trecute la aceasta domnisoara: anunt publi24. Anuntul arata cam asa: Am sunat, facut programare, ajuns la locatie (zona complex - in spate la hotel Roma), imi deschide usa o printesa , invelita in prosob de baie si ma pofteste inauntru. M-am gandit ca ar fi nepoliticos din partea mea sa ma iau sa plec direct si am zis ca stau la o poveste. Preturile sunt 100 cu 200 si ofera tot tacamul protejat. Am zis sa fac o gluma si am intrebat cand vine fata din pozele de pe publi? Ea cu zambetul pe buze, imi raspunde ca e in fata mea... Am rugat-o sa fac un dus daca tot am ajuns pe caldura aia si mi-a zis ca nu are apa... Ok... I-am zis frumos ca stau aproape, ma duc sa fac un dus rece si ma pun sa dorm. Si dus am fost... Nu zic ca pozele nu ar fi ale ei... dar sunt de acum 10 ani probabil. Tot ce pot sa spun e ca pozele nu reflecta realitatea iar sictirul din atitudine nu ajuta cu absolut nimic (e de la caldura spune ea). As zice ca e undeva la 1,70, 90kg, 30+. Spor sa avem!
  5. goodday

    Ela - 0723839658

    Acum in 15min nu mai esti disponibila?
  6. Si am revenit cu o recenzia pentru Eliza - 2016. Mi-a raspuns la telefon o tipa, nu cea mai dulce, parca putin plictisita. Am discutat detaliile trocului si am pornit la drum. Dupa jumate de ora de incurcaturi cu strazile am ajuns la destinatie. Imi deschide usa... Ce sa vezi? O tipa mulatra, cum spuneau si antescriitorii mei, undeva la 165, imbracata intr-o lenjerie secsi neagra, cu un zambet larg. M-a poftit inauntru si m-a intrebat daca fumez... Am stat de povesti vreo 15 minute in bucatarie. - Nu e cea mai normala fiinta de pe pamant... Dar am reusit sa o prind intr-o conversatie si ne-am relaxat amandoi. - Dupa tigara, am intrat in camera. Si-a cerut scuze ca trebuie sa dea un telefon (care a durat 10secunde) si a inceput sa danseze lasciv pe muzica noastra minunata de pe kisstv. In fine, nu auzeam muzica. Probabil nu mai aveam destul sange disponibil si pentru simtul auditiv. A inceput sa ma sarute pe gat, timp in care hainele mele sareau pe fotoliu. Eu in picioare, ea in genunchi in dreapta mea, se uita la mine in ochi si ... nah, m-a surprins placut cu un ON as zice pasional sau foarte bine jucat. Mi-a venit s-o pup in frunte ... in schimb ma jucam cu 'that round ass!' ... Dupa habar n-am cat, a pus a dracu sapca-n cap cu gura si sus cu tine-n pat. Tras de par, palme peste rotund, gemete, panorame misto = artifikii, baloane pline. Refresh, imbracat. In timp ce ma imbracam (10 minute): intinsa in pat fumeaza o tigara. (ocupa 1/3 din el => pat/canapea ok - cea din poze) In linii mari: -LOCATIE: 8 - Calea Sagului. -PREZENTA FIZICA: 9 -ATITUDINE: 9 -IGIENA: 9* - nu dau 10 pentru ca nu am inspectat atent dar "superficial" doar mirosuri super placute -ORAL N: 9+ -NORMAL: 10 -GFE: ... o fi fetish accomplished pentru mine. Am avut click din prima secunda cand a deschis usa si totul a decurs exact cum am vrut in alea 45 de minute DTD. -BUGET: 150 / 200h Recomand ? Daca cauti e "escorta perfecta". Nu gasesti lux si nici o tipa care sa te linga, fara sa incerce te muste, nu o recomand. Dar o recomand pentru aspectul ei si, poate paradoxal, pt. provocare. Eu unu, o sa mai trec la o tigara. Sanatati!
  7. M-as aventura la o vizita... dupa atatia ani poateau mai slabit pestisorii ) Daca dau de ea la tel o sa fac o recenzie
  8. cretuliviu44, de ce esti copilas frustrat? Daca e asa cum spui tu cu oralul neprotejat si CIM si tu spui ca iti face tie pentru ca esti imparat (sau mai stiu eu ce) macar taci din gura. Oricum nu e adevarat ce spui... Bianca nu face. Iar faza ca te suna ea.. Eu zic ca esti si bolnav la cap. Din cauza oamenilor frustrari ca tine, altii au de dat explicatii. In fine, nu are rost sa imi bat capul cu tine... Sigur te-a batut cineva in cap viata asta.
×
×
  • Creează nouă...