Sari la conținut

explicate

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    85
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre explicate

  • Dată Naștere 03.03.1977

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    bucuresti
  • Interese
    Sa fut skinnoace.

Vizitatori Recenți Profil

3.009 citiri profil

explicate's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Dedicated Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done

Recent Badges

165

Reputație

  1. Salut. Fost și eu la mandra din topic acum vreo 2-3 săptămâni. Mie mi-a plăcut de ea, poze reale, nu e ea școlită sa vb elevat dar pe "vicentiu" al meu nu la interesat. Nici el nu știe carte. Fata ca în poze , înăltuță, slăbuță, pe profilul meu . Sunat , făcut programare, am ajuns mai devreme , urcat , am stat de vb un pic , cerut la duș , apa calda, 4-5 geluri de dus , prosop la alegere din dulap (eu l-am ales), uscat , să-i dam drumul la treabă. Început un oral soft , plăcut pt vicentiu, pus căciuliță și început misionar. După 5 min , dau și eu o limbă pe jos , fata geme un pic , o întorc pe burta , baga o perna sub ea sa ridice fundul , intra vicentiu, îl scot sa incerc analul , dar al meu vicentiu ia plăcut acolo că sa albit tot. Asta e zic , bag un dus , după care stam in pat tolăniți și vb jumă de oră . In timpul asta o mângâiam, mai cu mana la păsărică,mai o vb , după mă uit la ceas și zic hai sa începem Nr 2 . Mai aveam 5 min din timp. Incepe oral ,fara , termin in guriță ei. Mă spăl , mă îmbrac , și plec cu promisiunea că revin pt anal. Halat 300 . Ajung la mașină si văd că am depășit ora alocată cu 20 de min. Fata nu ma grăbit și nu a zis nimic pt depășire. Spor .
  2. Colegii , nu e nevoie de pariu , pozele astea sunt pe publi de ani de zile , când în București când în țară. Acum un an le-am văzut postate in 3 orașe, în același timp cu Nr de tel diferite.
  3. Salutare. Fost și eu la domnișoara, e ce-mi place mie .programare făcută pt sâmbătă cu 2 zile înainte. Am stat o oră în care am avut de toate . Acțiunea se petrece într-un apartament pe sos Colentina, cartier nou . Ajuns , fumat o țigare , stat 5 min de vorbă , cerut prosop , plecat la dus. Ieșit , intrat în dormitor , început cu on , frumos și plăcut , cu mine in picioare , ea in 4 labe in pat. O ridic în picioare , o întorc cu spatele , mă aplec puțin și dau și eu câteva limbi. Se pare că savureaza și ea . O intind in pat și facem un 69 cu mine deasupra , punem balonul și l introduc pe vicențiu la păsărica rozalie și strâmtă. Pompez 2 min in "mama iedului" și schimb intrarea . Dau un pic cu scupinol, da și ea , și intrăm ușor. Dau 1-2 minute , ea se ridică , amândoi în genunchi, o țin în brațe , geme un pic și termin fericit in funduletul ei. Eu fericit , ea zâmbitoare , plec la dus . După duș , o țigare , un pic de vb , și începem Nr 2. Care , Nr 2 , direct 69 cu ea deasupra , unde termin fericit in gurița ei. Note , per total de la 9 in sus. Cu siguranță a doua oară când voi merge (da, voi reveni) notele vor fi de 10. Atunci ne cunoaștem și zic eu va fi maxim de bine. Stat o oră și 5 min cu mandra. Abea aștept revederea.. Zi buna.
  4. Abea aștept să ne vedem , Alexa , Mai exact ne vadem sâmbătă , conform programării.
  5. Din câte știu , are program 9-17 , luni-vineri. Când nu e la program telefoanele sunt închise.
  6. La 60 de ani cât are , eu nu mă risc.
  7. Salut Duminica am sunat o , mi-a răspuns cu un zgomot de fundal ceva , mall , gara , piața, și îmi zice : nu muncesc azi , e ziua mea libera. Deci fata activează încă.
  8. Și tu aprobi , înseamnă că ai fost. Dar o recenzie nu faci .
  9. Salut. În sfârșit am ajuns la izza. Programare cu 2 zile înainte ,respectată , cu reconfirmare de o oră înainte. Despre ea , numai de bine , cum arată știți din celelalte recenzii. In plus as spune eu , frumoasa, haioasa , jovială, vorbăreață . Note de la 9 in sus. Sa spunem 9 o medie . Însumând on, comportament , corp , față. Se scade un pic din nota , lipsa căldurii din apartament , de , locația e in București. Am stat o oră , in care am făcut doar on, am făcut duș o data și jumătate și fumat doua țigări. Tarif , se știe , 400 . Totul a fost foarte bine din punctul meu de vedere , plecând pe gânduri de la ea am uitat să-mi iau țigările din bucătărie. Mulțumesc izza, revin cu forțe proaspete data viitoare.
  10. Încerc să fac o programare mâine. Va țin la curent.
  11. 1. Am sunat , sa exprimat coerent romaneste , mia dat adresa corect. 2. Poze reale , sâni siliconati , cu siliconul pus sub glandele mamare. 3. Nu am simțit o alta prezența în casă.
  12. Salut. Azi am zis sa fut și eu o rusoaică, că destul au futut rușii pe alții. Și , sa fac un bine comunității. Zis și făcut. Sunat , incercat cu programare dar nu merge , e pe repede înainte , de, la 70 de lei nu ai pretenții. In fine sunat pe la ora 11 , a prezentat meniul , oral+normal 70 Nr, mi-a zis adresa , am plecat spre ea. Pe drum am fost deturnat , cu un pic de treabă , iar pe la ora 13 eram la blocul ei. Stupilor Nr 7 , bl a8. Într-adevăr e un bloc turn cu balcoanele vopsite in 3 culori. Parcare in spatele blocului . Am sunat , mia zis interfon , etaj , am urcat. Am intrat în locație , a luat pozitia de drepți, sa etalat , a gesticulat un semn de întrebare , am zis că rămân. In holul casei mia zis să mă descalț, mă ia de mână și mă bagă în camera. Dau banii (70) , zice , dezbraci aici. Ok. Cat pleacă sa acunda banii , mă dezbrac , pun hainele pe canapea , aia din poze, vine fata, scoate limba să-mi arate că are cercel in limba , ii zic ok , și o trag langa mine. Fata , este cea din poze , la fața daca era un pic machiata era bine dar așa cum sa prezentat, zici că e colega tocilara din liceu. La corp slim , sâni siliconati, cam strâmbi, dar merge . Înălțime estimez că are cam 1,70 . Oook , o iau de țațe un pic , ea mă mângâie ușor , îl freacă un pic pe vicentiu, asta micu se trezește, mă lasă cu el în mână și se apleacă după prezervativ. Îl îmbracă pe vicentiu și începe un oral . Eu in picioare , ea in genunchi in fata mea . In continuare doar capul in gura , scos , băgat, fara artificii, fara limbă. A văzut că asta micu sa întărit bine , se ridică și se pune in 4 labe pe canapea. Dă cu scuipinol și îl trage pe vicentiu la scorbură. Dau ușor , până se lubrifiază bine , după dau mai tare un pic , ea , câteva contre , 2 -3 gemete forțate, când simt că asta micu cam da semne de scuturare. Eu fiind mai înalt, am aproape 1,9m , mă cam dureau picioarele stand ușor flexat. Mă pun pe canapea și o trag spre mine . Se urca pe mine , stand pe vine, o iau de buci și o înfig bine in vicentiu. Bag capul între țațe, prind un sfârc în dinți, o mai înfig de câteva ori, și gata. Vicentiu sa albit in cap. Ma ridic , iau șervete umede , mă șterg, ia și ea unu , se șterge, eu mă îmbrac, ea își pune sutienul și bikini, mă conduce pe hol , mă încalț, mă întorc la ea să-i zic pa , ea , se uită tâmp pe perete. Deschid singur ușa și plec. Note ..... OP 4 No 6 Locație 4 Pse , gfe ,etc,etc 3 Nu recomand , dar , pentru o descărcare rapida merge. Pozele sunt ale ei , iar cu vorbitul in romana se descurcă. Sper că am lămurit comunitatea și "sacrificiul" meu nu a fost în van. Spor la ciocănit.
×
×
  • Creează nouă...