Sari la conținut

finesse massage

Neverificata
  • Număr conținut

    91
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

3 Urmăritori

Despre finesse massage

  • Dată Naștere 07.02.1980

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Iasi

Vizitatori Recenți Profil

11.507 citiri profil

finesse massage's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

524

Reputație

  1. Buna! Site-ul salonului nostru are de anul trecut sectiunea “Programul Zilei”, sectiune in care puteti vedea in fiecare zi ce domnisoare lucreaza. Din acest motiv fiecare domnisoara noua care se alatura echipei noastre primeste in prima faza un ‘profil generic’ pe site. Fara acest profil generic (profil fara poze) nu am avea cum sa o includem in programul zilei. Ulterior, daca domnisoara reuseste sa se integreze in echipa noastra, se construieste un profil personalizat (cu poze). Domnisoara Livia a fost prezenta pe pagina noastra in perioada 21 Aprilie – 2 Mai si a lucrat efectiv in zilele de 22, 26,27,28,29,30 Aprilie si 1 Mai. Ieri (2 Mai) am hotarat sa incheiem colaborarea cu domnisoara Livia. De fiecare data cand vom avea o colega noua, aceasta va aparea initial pe site doar cu numele (fara poze) si ulterior, daca se integreaza in echipa noastra, vom adauga un profil personalizat. Va multumim pentru intelegere si va asteptam in continuare cu drag, dupa urmatorul program: Luni – Sambata: 11:00 – 23:00 (inclusiv) Duminica: 11:00 - 18:00 (inclusiv) Pentru programari sau alte informatii ne gasiti la telefon 0757657275.
  2. Buna! Stim ca nu putem fi perfecti si nici nu vom putea sa multumim mereu pe fiecare dintre dumneavoastra. Ce putem face este sa ne insusim criticile aduse si sa incercam sa modificam ce putem la echipa noastra. Drept urmare, incepand de maine echipei Finesse Massage i se adauga o noua domnisoara pe nume Laura. Vom incarca cat de curand poze pe site-ul nostru www.masaj-iasi.ro Va asteptam in continuare cu drag, dupa urmatorul program: Luni – Sambata: 11:00 – 23:00 (inclusiv) Duminica: 11:00 - 18:00 (inclusiv) Pentru programari sau alte informatii ne gasiti la telefon 0757657275.
  3. Domnisoarele de la Finesse Massage au placerea sa va ureze in aceste clipe "Sarbatori Fericite!". Prin pozele atasate le-am lasat pe fiecare dintre colegele noastre sa va transmita acest gand bun. Totodata va informam ca programul salonului nostru pentru perioada urmatoare va fi: 24.decembrie.2017: 11:00 - 18:00 25-26.decembrie.2017: inchis 27-30.decembrie.2017: 11:00 - 23:00 31.decembrie.2017: 11:00 - 18:00 1- 2.ianuarie.2018 : inchis Pentru detalii sau programari va asteptam la telefon 0757.657.275
  4. Buna! Pentru a inlatura orice urma de indoiala legata de pozele domnisoarei Irina, va rugam cu prima ocazie cand veti reveni la noi sa solicitati Catalinei sa va arate pozele originale in care se vad atat fata cat si semnele particulare ale domnisoarei. Va multumim pentru recenzie si va asteptam cu drag.
  5. Buna, Asa cum ne bucuram de fiecare data la recenziile dumneavoastra pozitive, dorim sa va informam ca nici recenziile negative nu sunt trecute cu vederea. Criticile dumneavoastra ne-au ajutat mereu sa devenim mai buni si sa ne perfectionam serviciile. De fiecare data am tratat cu maxima seriozitate fiecare aspect negativ prezentat de oricare dintre dumneavoastra. Ca in orice activitate exista momente in care pot aparea, din varii motive, abateri de la standardul de calitate al serviciilor. Pe aceasta cale ne cerem scuze celor care au avut (din diverse motive) o experienta negativa in salonul nostru si, in acelasi timp, va asiguram ca facem tot posibilul ca aceste situatii sa nu se mai repete. Asa cum s-a spus deja, in aceasta seara am adaugat pe site-ul nostru poze cu noua colega, Irina. Tot pe site veti putea observa ca, incepand de maine, avem inca o colega noua pe nume "Simona". In cursul saptamanii viitoare vom adauga poze pentru aceasta domnisoara. Va uram o seara minunata tuturor si le reamintim celor care doresc sa ne treaca pragul ca va asteptam dupa binecunoscutul program: Luni-Sambata: 11:00 – 23:00 (inclusiv) Duminica: 12:00 – 19:00 Pentru programari si alte informatii ne gasiti la telefon 0757657275 .
  6. Buna, Dorim sa va aducem la cunostiinta faptul ca in perioada 03.08.2017 – 06.08.2017 salonul nostru va fi inchis pentru renovari. Va asteptam cu drag incepand de luni 07.08.2017 dupa acelasi program: Luni – Sambata: 11:00 – 23:00; Duminica: 12:00 – 19:00; Pentru programari sau alte informatii va vom raspunde incepand de luni la telefon 0757657275.
  7. Buna, Astazi Finesse Massage implineste 3 ani de activitate. Cu aceasta ocazie, va multumim tuturor celor care ne-ati trecut pragul si incarcam un set nou de poze cu domnisoarele din echipa Finesse (Daria, Diana, Elena, Karina, Maya, Otilia si Selena). Va asteptam in continuare cu drag, dupa urmatorul program: Luni – Sambata: 11:00 – 23:00 (inclusiv) Duminica: 12:00 - 19:00 Pentru programari sau alte informatii va asteptam la telefon 0757657275.
  8. Buna, Avand in vedere discutiile de astazi de pe acest topic, dorim sa facem urmatoarele precizari pentru a se intelege pozitia noastra cu privire la toate acuzele care ni se aduc: • Intervenim atat de tarziu pentru ca mereu am incercat sa nu poluam acest topic, iar daca unul dintre dumneavoastra doreste sa o faca in prezent este alegerea lui si doar unul dintre moderatori il poate opri. Nu este vorba despre faptul ca “nu am vrut sa punem paie pe foc”, ci este vorba despre faptul ca de obicei nu raspundem la acuze nefondate venite din partea necunoscutilor care si-au facut un cont doar pentru a arunca cu noroi. • Avem contracte de munca, regulamente interne si declaratii conform legilor, dar nu le vom posta aici, intrucat aceeasi discretie pe care o oferim clientilor nostri o oferim si maseuzelor cu care lucram. • Pozitia noastra si de aceasta data este aceeasi pe care am avut-o mereu si pe care am postat-o de mai multe ori atat aici, pe acest forum, cat si pe site-ul salonului nostru. • Tot ceea ce ati afirmat azi, stimate "ninja12370", este opinia dumneavoastra, opinie de care noi ne dezicem complet. Va lasam in continuare placerea de a arunca cu noroi si nu vom mai interveni in atacul dumneavoastra furibund la adresa Finesse Massage. Viitoarele dumneavoastra invitatii la dialog vor ramane fara raspuns din partea noastra, nu pentru ca ne-ar fi frica sau pentru ca nu am avea ce sa raspundem, ci pentru faptul ca nu gasim sensul unei discutii pe o tema fictiva. Va uram pe aceasta cale o seara minunata tuturor si le reamintim celor care doresc sa ne treaca pragul ca va asteptam dupa binecunoscutul program: Luni-Sambata: 11:00 – 23:00 (inclusiv) Duminica: 12:00 – 19:00 Pentru programari si alte informatii ne gasiti la telefon 0757657275 . http://www.masaj-iasi.ro
  9. Buna! Avand in vedere discutia care se desfasoare pe acest topic, dorim sa precizam urmatoarele: - Functionam de 3 ani pe piata saloanelor de masaj din Iasi si incercam incontinuu sa ne protejam atat angajatii cat si clientii care ne trec pragul. A ne juca cu sanatatea clientilor nostri este echivalent cu a ne bate joc de munca si imaginea noastra. - Maseuzele de la Finesse lucreaza intr-un salon legal si nu au de ce sa existe motive de ingrijorare legate de sanatatea lor (toate domnisoarele care au lucrat si lucreaza la noi au analizele la zi atasate la dosar). - Ca sa evitam o viitoare posibila intrebare, va informam ca domnisoarele de la Finesse au urmat inclusiv cursul de igiena organizat de DSP Iasi, pentru ca legea prevede ca toate persoanele care lucreaza cu publicul trebuie sa urmeze acest curs. Va reamintim ca ieri am lansat o noua versiune a site-ului nostru de prezentare http://www.masaj-iasi.ro si va asteptam: Luni-Sambata: 11:00 – 23:00 (inclusiv) Duminica: 12:00 – 19:00 Pentru programari si alte informatii ne gasiti la telefon 0757657275 . http://www.masaj-iasi.ro
  10. Buna! Am ascultat mereu propunerile dumneavoastra si am incercat sa ne modificam pentru a va putea oferi o experienta cat mai placuta. Pentru ca mai multi dintre dumneavoastra ati cerut, am modificat complet site-ul salonului si am adaugat pe el o sectiune noua “Programul <zilei>”. In aceasta sectiune veti gasi lista maseuzelor la care puteti face programari in ziua in curs. Stim ca unii dintre dumneavoastra ati cerut o posibilitate de a va prezenta programul salonului la nivel de saptamana, insa domnisoarele de la Finesse au un program flexibil si din acest motiv nu va putem prezenta programul real pe un interval mai mare de timp decat ziua in curs. Deasemenea in sectiunea “maseuze” veti gasi echipa completa de maseuze de la Finesse. Aceasta sectiune va fi de acum sincronizata cu realitatea si nu se va mai intampla sa apara pe site domnisoare care nu mai fac parte din echipa noastra. Domnisoarele care sunt in concediu vor avea atasata o eticheta cu inscriptia “momentan indisponibil”. Le multumim pe aceasta cale tuturor celor care ne-au subliniat anumite aspecte negative ale vechiului site. In final, le uram tuturor celor ce isi serbeaza ziua azi un sincer “La Multi Ani!” si va asteptam pe toti sa ne treceti pragul: Luni-Sambata: 11:00 – 23:00 (inclusiv) Duminica: 12:00 – 19:00 Pentru programari si alte informatii va asteptam la telefon 0757657275 . www.masaj-iasi.ro
  11. Buna. Mai sunt cateva zile si ne vom putea bucura impreuna de venirea primaverii. Cu aceasta ocazie va prezentam un set nou de poze cu domnisoarele din echipa Finesse Massage formata din: Daria, Diana, Elena, Karina, Maya, Otilia si Selena. Programul nostru este: Luni-Sambata: 11:00 – 23:00 (inclusiv) Duminica: 12:00 – 19:00 Pentru programari si alte informatii va asteptam la telefon 0757657275. Va multumim.
  12. 2016 isi deapana cu viteza cele cateva zile ce i-au mai ramas... noi, echipa Finesse Massage, ne-am gandit sa va reamintim sub o alta forma domnisoarele alaturi de care ati petrecut clipe de relaxare pe tot parcursul ultimului an. Le multumim tuturor celor ce ne-au trecut pragul si va asteptam in continuare alaturi de: Diana, Daria, Elena, Ingrid, Karina, Maya, Otilia si Selena. Cu aceasta ocazie va aducem la cunostinta programul nostru in perioada sarbatorilor de iarna: 24 Decembrie: 11:00 – 18:00; 25 – 26 Decembrie: inchis; 27 – 30 Decembrie: 11:00 – 23:00; 31 Decembrie: 11:00 – 18:00; 1-2 Ianuarie: inchis; de pe 3 Ianuarie ne reluam programul normal cu care deja v-ati obisnuit. Pentru programari si alte informatii va stam la dispozitie la telefon 0757657275. Va multumim!
  13. Buna. La sfarsit de an am creat pentru dumneavoastra o altfel de prezentare a echipei Finesse Massage. Mai jos aveti link-ul dedicat: http://masaj-iasi.ro/video/finesse.html (am ales varianta de a incarca prezentarea pe site-ul nostru deoarece forumul nu permite incarcarea unor fisiere mai mari de 20MB) Va reamintim ca cele 8 maseuze ( Daria, Diana, Elena, Ingrid, Karina, Maya, Otilia si Selena) lucreaza prin rotatie si va asteapta dupa urmatorul program: Luni-Sambata: 11:00 – 23:00 (inclusiv) Duminica: 12:00 – 19:00 Pentru programari si alte informatii va asteptam la telefon 0757657275. Va multumim.
  14. Buna. Dupa cum am promis, atasam mai jos poze cu cele mai noi domnisoare din echipa Finesse Massage: Antonia, Elena si Selena. Va reamintim ca cele 9 maseuze ( Antonia, Daria, Diana, Elena, Ingrid, Karina, Maya, Otilia si Selena) lucreaza prin rotatie si va asteapta dupa urmatorul program: Luni-Sambata: 11:00 – 23:00 (inclusiv) Duminica: 12:00 – 19:00 Pentru programari si alte informatii va asteptam la telefon 0757657275. Va multumim.
  15. Buna! Incepand de maine, domnisoara Elena se va alatura echipei Finesse Massage. Va reamintim ca cele 9 maseuze ( Antonia, Daria, Diana, Elena, Ingrid, Karina, Maya, Otilia si Selena) lucreaza prin rotatie si va asteapta dupa urmatorul program: Luni-Sambata: 11:00 – 23:00 (inclusiv) Duminica: 12:00 – 19:00 Pentru programari si alte informatii va asteptam la telefon 0757657275. Vom raspunde in cel mai scurt timp cerintelor unora dintre dumneavoastra cu privire la pozele noilor colege din echipa Finesse Massage (Antonia, Elena si Selena). Va multumim.
×
×
  • Creează nouă...