Sari la conținut

amadeus111222

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre amadeus111222

  • Dată Naștere 01.01.1984

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    iasi

amadeus111222's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

18

Reputație

  1. amadeus111222

    ...

    Da, persoane ca tine incurajeaza fetele sa ne traga tepe. Daca tu esti deacord cu ceea ce ti-a facut aceasta fata, iti doresc ca asa sa iti faca si medicii buni la care iti faci programare si mecanicii auto si toate persoanele care lucreaza in privat la care vrei sa ajungi. Logica ta este: daca sunt buni sau frumosi este total justificat sa-si bata joc de clienti si sa faca programari fara sa le respecte. Esti o persoana nu doar perfect adaptata la spiritul balcanic ci una care o incurajeaza.
  2. Cel mai corect ar fi ca Sabrina sa nu faca programari deloc, nu sa incurce lumea. Ei nu i-ar placea sa faca cineva o programare si apoi sa nu o respecte. Daca a facut o programare normal, profesionist este sa o respecte chiar daca nu are chef, pentru a respecta clientul. Cred ca nimanui nu i-ar placea sa faca o programare la medic, service etc si profesionistul de acolo sa zica faptul ca nu are chef si sa nu-si faca treaba. Corect este ca daca stie ca este posibil sa nu aiba chef, sa nu-si bata joc de clienti si sa nu faca programari.
  3. Cel mai corect ar fi ca Sabrina sa nu faca programari deloc, nu sa incurce lumea. Ei nu i-ar placea sa faca cineva o programare si apoi sa nu o respecte. Daca a facut o programare normal, profesionist este sa o respecte chiar daca nu are chef, pentru a respecta clientul. Cred ca nimanui nu i-ar placea sa faca o programare la medic, service etc si profesionistul de acolo sa zica faptul ca nu are chef si sa nu-si faca treaba. Corect este ca daca stie ca este posibil sa nu aiba chef sa nu-si bata joc de clienti si sa faca programari.
  4. Am facut programare la domnisoara cu o zi inainte pentru seara zilei urmatoare. Imi raspunde ca a doua zi sa o sun pentru a stabili ora exacta. O sun si nu imi raspunde. Imi facusem programul in functie de ea, dar degeaba, m-a incurcat. Putea sa spuna ca nu poate sa se intalneasca cu un client nu sa spuna ca e posibil si apoi sa nu raspunda deloc. Neseriozitate
  5. Am facut programare la domnisoara cu o zi inainte pentru seara zilei urmatoare. Imi raspunde ca a doua zi sa o sun pentru a stabili ora exacta. O sun si nu imi raspunde. Imi facusem programul in functie de ea, dar degeaba, m-a incurcat. Putea sa spuna ca nu poate sa se intalneasca cu un client nu sa spuna ca e posibil si apoi sa nu raspunda deloc. Neseriozitate.
  6. amadeus111222

    0753800727

    Am fost la domisoara. Ma programez si dupa ce ajung la ora stabilita ma pune sa astept de vre-o doua ori. In cele din urma ajung in apartament. Igienizare la baie nu. Fata frumusica, amabila, cu bun simt. Trecem la actiune cu un oral protejat alegerea ei. Nimic deosebit. Apoi normal, schimba pozitiile fara probleme. Mica si slaba. Mie mi-a placut, dar in nici un caz nu poate reprezenta idealul pentru implinirea uneifantezii cu o fata micuta de liceu: nu saruta pe gura, nu saruta pe corp, deloc atitudine GFE. Am optat pentru un numar si in timpul actiunii imi spune ca a trecut timpul: moartea libidoului. In momentul in care ejaculam, din prima secunda a ejacularii ma intreaba daca am terminat si ar fi vrut sa o scot din ea in timp ce ejaculam. GFE 0 Oral 3 Normal 7 Locatia: 4. Pat pe care e intinsa o cuvertura pentru tot poporul, acces la baie nu, televizor aprins pe muzica gen manele.
  7. Am facut programare la numarul mentionat, ma prezint la timp si mi se spune sa astept o ora pentru ca tocmai a intrat un client la Izabela. Am multumit frumos pentru informatie si am plecat. Nu se tine cont de programari, se merge pe principiul primul venit primul servit. Este in functie de noroc, nu de seriozitate.
  8. Si eu cred acelasi lucru ca brikston01 . Am fost la dansa, exact in acelasi loc, si actiunea s-a petrecut identic cu cea descrisa de Selectivul.
  9. Eu am fost zilele trecute cu una din gemenele care s-a mutat de la salonul din Bas Ceaus. Mi-a zis ca doar dansa lucreaza la acest salon, iar sora ei a ramas la vechiul loc de munca.
  10. Ajug la salon ghidat fiind cu rabdare si amabilitate. Disponibila era doar o singura fata. Draguta, bruneta, creata. O aleg pe ea. Merg in camera cu amabila fata. Ma dezbrac. Stupefactie: nu am unde sa-mi pun hainele. Le pun pe pat. Vine in camera domnisoara, imi da prosop si imi zice sa pun hainele pe pervazul geamului. E prima data cand mi se intampla aceasta. Fac dus , ma intorc si incepe masajul. Fata nu se dezbraca de lenjerie din proprie initiativa, dar la rugamintea mea o face. Ma mangaie pe corp apoi pe penis. Ii spun ca vreau sa isi atinga corpul de penisul meu pentru excitare , sa nu foloseasca doar palma. Toata sedinta a facut masajul penisului numai cu sanii. Nici o alta tehnica in plus. Imaginatie zero. Ii spun ca vreau sa o mangai si eu. Se aseaza pe spate. Tot timpul a stat incordata. Trecem la oral protejat. L-a facut, fara ajutorul mainilor prea mult. Este o fata care nu are valente pentru un salon de masaj erotic. Fetele toate amabile, creata si patroana. Gfe: 7, nu fk, nu cunilingus. Oral: 5 , fara anilingus, fara atentie testicolelor deloc. Mecanic. Locatie 10 Masaj: 4
  11. Cum am ajuns cer sa o vad pe fata inalta si slaba, adolescentina. O gasesc pe o canapea racita bocna imbracata in tinuta sport si fumand. Cu o privire sictirita imi intinde o mana peste mort pentru a face cunostinta. O facem. Cunostinta. Apartament relativ mizer. Fata grasuta amabila . A ramas perplexa, nu-si mai revenea cand am zis ca plec. Grasuta face anal, cealalta nu. Atitudinea neprofesionista m-a facut sa nu-mi doresc sa raman.
  12. Ajung la domnisoara, ma astepta in tinuta sport. Intru in camera, doua canapele care erau stranse. Pe ele doua paturi. Amor se face doar pe o canapea. aceeasi patura pentru toata lumea. Cer voie sa merg la baie. Mi se permite. Nici prin cap nu i-a trecut ca pentru a ma spala. Intru: in cada rufe la spalat. In chiuveta apa deoarece era infundata. Nu-mi ramane decat sa ma pis. O fac. Cu usa intredeschisa ca ne se putea inchide. Oral searbad. Trecem in normal: surpriza - nu avea prezervativ. Nu o introduc. In urma frecarii corpurilor ejaculez pe Ea: ea stupefiata - daca murdaresc cuvertura. O intreb din nou daca pot sa ma sapal. Zice da, la chiuveta. Imi spal penisul in chiuveta. Dupa aceea f amabila: m-a lasat 3 minute sa stau sa ma zvant. Nici hartie igienica nu avea la baie. Note: Normal: 2 . pe dinafara , nu pe dinauntru din cauza lipsei prezervativului. Oral: 3 nimic deosebit Gfe: fk, prea multe de discutat nu sunt cu ea. 70 lei numarul
  13. Am vrut saptamana aceasta sa ajung la aceasta domnisoara si dupa ce ii dau telefon si imi spune sa ajung la Billa, cand sa o resun imi raspunde cu mare greutate. Dupa ce, in sfarsit, raspunde ma intreaba daca stiu unde este Moneygram. Ii spun ca nu stiu si imi inchide telefonul. Dupa aceea nu a mai raspuns. Am pierdut timpul. Bataie de joc.
  14. Am telefonat si mi-a zis tarifele 150 numarul, 200 normal = oral, 250 ora. Vorbind frumos la telefon si recomandanduse pe net ca fiind de lux si avand si niste poze cu corp frumos ma duc. Am intrat in apartamentul modest si am vazut ca e f grasa. Totusi raman , poate ofera calitate. Nu ofera nimic. Cand ma uitam la ea nici erectie nu aveam. A inceput un masaj prin care m-a uns cu crema si atat. Nimic erotic. Incepe o felatie cu prezervativ si cand sa o pun in normal isi scoate chilotii si incep sa se simta mirosurile. GFE 1 Corp 1 grasa Oral 1 Normal 3
×
×
  • Creează nouă...