Sari la conținut

petre2014

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre petre2014

  • Dată Naștere 13.07.1979

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    cluj

Vizitatori Recenți Profil

1.461 citiri profil

petre2014's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

10

Reputație

  1. Salut, trimite-mi și mie un email cu detaliile ([email protected]). Mulțumesc
  2. Din păcate nici o șansă în Bistrița
  3. Se poate instala WhatsApp pt doua numere diferite prin instalarea unei partiții virtuale pe telefon. Nu-i foarte complicat trebuie doar citit puțin
  4. Bună, pe WhatsApp nu poți fi contactată? Mulțumesc
  5. Era o întrebare simplă la care se putea răspunde cu da sau nu (nu a cerut nimeni poze sau video). Este îmbucurător faptul că te exprimi coerent spre deosebire de multe fete de pe aici. Have a nice day.
  6. Nu, nu este aceeași persoană( garantat 100%).
  7. Salutare, reusit sa ajung la tipa din anunt. Legătură prin telefon, programare respectată fara sa ma facă sa astept. Locație in zona Piata Cibin la un fel de pensiune cu niste camere minuscule (nefiind agent imobiliar nu m-a interesat). Tipa este drăguță, tinerica si cred ca la inceput de drum. Din cauza ca arata ok am decis sa rămân si regret decizia. Nu a fost un fast fuck dar lipsa ei de implicare a facut sa-mi treacă tot cheful. A fost un ON, urmat de un NP, dusul de rigoare si plecare. Tipa nu a facut dus inainte si nici dupa (dupa a mers la baie si cred ca a folosit servetelele umede caci apa nu s-a auzit). Per total: Locatie: 5 (camera mica cu baie ok). Aspect: 8 (drăguță la fata, corp ok cu putina burtica-pe la sala nu cred sa fi ajuns vreodata). GFE-0 ori cu ea ori cu o gonflabila era la fel (nu-i place ca face si nu isi da silința sa ascundă acest lucru). ON-8 ok dar fara artificii sau atentie la zonele adiacente NP-7 se misca ok dar lipsa ei de implicare face sa-ti poată tot cheful. Halatul -200 la inceput (nu întrebați daca pe nr sau ora caci sincer nu am intrebat, văzând lipsa de interes a tipei nu am avut chef sa mai stau). Door to door max. 20 minute cu tot cu dusul meu de la inceput si final. Concluzie: raport calitate/pret subunitar, de bifat daca stați ok cu banii si vreti sa încărcați ceva mai nou. O seară plăcută.
  8. Bună, de această dată veți si raspunde la mesajele de pe skype sau lista este de formă, fiind cu circuit închis? Multumesc.
  9. Bună, pe escortmodels era bifat si orasul neprotejat printre serviciile oferite. Poți clarifica acest aspect? Mulțumesc.
  10. Mai are loc activitatea de saptamana aceasta, pentru ca pe messenger nu raspundeti? Multumesc.
  11. Servicii oferite și tarife pt ambele?
  12. Vă salut, am vorbit și eu cu tipa ieri pe la 13.30 și am stabilit să ne vedem la 14.10 (mai devreme a spus că nu poate) și să revin la 14.05 cu un tf. când sunt ajuns la adresă pt ultimele detalii. A răspuns inițial la tf dar a închis după câteva secunde ( cred că mai era cineva acasă și nu a putut vorbi). Am mai încercat ulterior să dau de ea dar fără succes (tf închis sau răspundea și închidea imediat), drept urmare am trecut-o la categoria țepe (nu că ar fi prima care face chestia asta dar la prețul solicitat ar putea măcar să încerce să răspundă). Contactul a fost telefonic și email, nu am fost întrebat de vârstă. O seară plăcută.
×
×
  • Creează nouă...