Sari la conținut

cristitanase80

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    78
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre cristitanase80

  • Dată Naștere 06.06.1985

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    moon

cristitanase80's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

46

Reputație

  1. cristitanase80

    Printes

    cine l-a banat pe ''pictorul''? ce o fi facut? stie careva? avea recenzii credibile...
  2. Buna Elena, am incercat sa iti trimit un mail, dar adresa ta apare ca invalida... ti-ai schimbat adresa de mail? ms frumos:)
  3. http://www.seximus.ro/articole/gonoree-neisseria-gonorrheae.php deci se poate lua si de la sex oral, mai bine folositi prezervativul, oriunde mergeti, la orice salon, escorta... pentru 10-15-30 minute de placere o sa aveti de tras mult, tratamente, pastile, analize fiecare stie mai bine ce e pentru el, dar e mai bine sa traga cineva si cate un semnal de alarma
  4. buna tuturor, am fost din nou la acest salon, avan si experiente placute si mai putin placuta, de aceasta data am ajuns pe la ora 23 seara, am ales o ora si jumatete, o domnisoara draguta, inalta 175 - nu mai retin numele, cam de nota 8, sani micuti... am facut dus, prosop curat, geluri de dus la alegere, nota 10 pt locatie mers in camera, inceput cu masaj de relaxare, foarte ok, dupa o ora si un pic imi spune fata sa ma intorc cu fata in sus, a inceput cica masajul erotic, in jumatatea de ora in care a mai ramas, fata nu s-a atins nici macar cu un deget de penis, eu tot asteptam, dar nimic, la final imi spune ca s-a terminat sedinta, ii spun, bun si masajul erotic? ii spun ca mai iau jumatate de ora, si imi spune ca poate face doar masaj la testicole, am zis ok, macar atat sa primesc, si in celelalte 20 minute mi-a facut doar masaj la testicule, fara sa se atinga de penis... s-a termisnat masajul, am mers la dus si la final cand sa platesc, alta surpriza, eu ma pregateam sa platesc 2x120 lei - cat e masajul toples, cand colo domnisoara imi spune ca e 290, pentru ca dupa ora 12, preturile cresc cu 50 lei ora... si uite asa am scos din buzunar 300 lei, am fost de mai multe ori la acest salon, de fiecare data am plecat super multumit, stiam ca e fara finalizare, dar aceasta experienta m-a dat pe spate, cam atat, daca aveti intrebari , le astept, numai bine!
  5. salutare, a fost cineva la ele? http://www.ziarulevenimentul.ro/anunturi/matrimoniale/masaje/536211.html
  6. buna Elena, m-ar interesa daca faci masaj si dupa ora 22? multumesc!
  7. salutare, a mai fost careva pe la salonul asta? am tot sunat toata saptamana dar nu au raspuns si au anunt valabil in evenimenul de iasi, bafta!
  8. buna , am fost la Marta acum 2-3 luni cred, am vorbit din timpul zilei cu ea, iar programarea la masaj a fost dupa ora 22. am ajuns, am facut un dus, si m-am asezat pe masa de masaj, masajul de relaxare a fost super tare, cu ulei cald, aproape am adormit pe masa, masajul de relaxare a durat undeva la o ora si jumatate, apoi a spus sa trecem si la masajul erotic, mi-a pus un burete la mijloc, in dreptul bazinului, pentru a avea acces facil la cel jucaus:) m-a intrebat daca vreau si masaj prostatic, dar am refuzat, nefiind amator de asa ceva , ce pot sa spun, e ca se pricepe de minune si la acest masaj, si am avut parte de doua finalizari in interval de 5 minute... nu mi s-a mai intamplat asa ceva, deci stie meserie, abia m-am dat jos de pe masa de masaj ) imi tremurau picioarele ea a stat imbracata in halat, curatenia e ok, am primit prosop curat, nota 10, masaj relaxare 10, masaj erotic - 9, per total o experienta care trebuie retraita, garantat pret 150 lei pt doua ore Marta, ce nume ai pe facebook? poate o sa iti las mesaj pentru o noua programare
  9. hai ca am trait sa o vad si pe asta, de ce mi-ai dat minus? ti-am pus o intrebare simpla, iar tu in loc sa raspunzi sau sa nu ma bagi in seama, era mult mai elegant, imi dai un minus???? am citit in primele tale recenzii ca ai intrat la masaj cu un cuplu...si eram interesat sa vad ce tarif ar fi fost pentru acest tip de serviciu, nu te mai deranjez, o zi placuta sa ai!
  10. buna Yasmina, masaj thailandez faci? care ar fi pretul? multumesc frumos pentru raspuns!
×
×
  • Creează nouă...