Sari la conținut

giuliabrazilianca69

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre giuliabrazilianca69

  • Dată Naștere 21.07.1994

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Bistrita

Vizitatori Recenți Profil

1.535 citiri profil

giuliabrazilianca69's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputație

  1. Imi place ca toti cei care lasa recenzi urâte la adresa mea au cont de o săptamana doua.. .si au una sau doua postari. ..interesant. .. oricum eu nu mai prestez servici.. o zi frumoasa
  2. 0755353037- fata subtirica frumoasa ofer placeri intime la pret de 200 lei pe ora/2finalizari/sex oral si normal. Nu am locatie.. .doar la hotel. ..varsta 18 ani.
  3. Da intradevar poate nu mi-am dat si eu putin mai mult silinta pt ca nici tu nu prea mi-ai fost pe plac...m-ai bine zis am platit cu aceeasi moneda...nu le pot fi tuturor pe plac.. .o seara frumoasa tuturor.
  4. Tariful este de 200lei/ora/2finalizari (o ora fixa) sau 250lei/2finalizari (o ora jumatate)...
  5. Nu ma cert cu tine ptr ca asta vrei iar eu nu ma cobor la nivelul tau iar dupa vorbele tale mai degraba mi se pare ca esti tu de etnie nu eu. Nu imi spal rufele in public doar ptr ca cineva care are cont de câteva zile vrea publicitate. O seara faina.
  6. Ps:înainte de toate învata sa scri corect. Si doi stiu si eu fete ce lucreaza pe doua sute de lei si au locatia lor.. .si in loc de doua numere pe ora i se presteaza un singur numar de 15 min. .. si arata vai mama lor cand le dezbraci.
  7. Si nici nu ai dreptul sa imi aduci mie acuzati ptr ca tu esti de parere ca as face ceva gresit.. . Înainte sa zici ceva gândeste de doua ori. Eu una imi merit bani caci altfel nu as avea clienti. Atata timp cat vrei sa denigrezi ptr ca ai referatele tale.. .ţineţi gura.. ca nu sti ce vorbesti. Si te as ruga sa nu mai lasi recenzi la adresa mea doar ptr ca tu esti un nimeni care vrea atenţie. Si eu stiu multe despre multe persoane...dar stiu sa imi tin gura.. .daca nu tia convenit pretul nu te a obligat nimeni sa vi la mine. Si cat despre colega mea nu are cum sa fie de etnie ptr ca imi este sora iar eu nu sunt de etnie. Te rog sa iti vezi de viata ta inutila. O seara faina.
  8. Draga Martie1978...in primul rand tin sa te anunt ca fata pe care o prezin5 eu nu e nici de etnie.. .nici **spam editat**.. .caci daca ar fi **spam editat** nu ar merge in hotel. ..iar cat despre faptul ca as fi prestat aceleasi servici la pfetul de 50 de lei vrei doar sa ma denigrezi si atat. ... ptr ca din cate vad eu in recenziile scrise de tine nici tu nu sti ce vrei sa zici.. .atunci cand vreibsa aduci acuzati cuiva ai grijă mai intai sa fie adevărate iar mai apoi consecintele afirmătiilor tale.
  9. Buna.... as dori sa adaug cateva schimbari...in cea ce priveste preturile si serviciile mele... preturile noi sunt 150lei un numar in care intra oral si normal (adica 150 lei finalizare insa pretul include si oral si finalizarea normala. Si 250 lei ora oral +normal, 2finalizari. Iar pt cei interesaati de ceva nou.. .le aduc la cunoatinta ca am o prietena care se ocupa de foarte putin timp de treaba asta(adica 2 saptamani) dar are destula experienta. Ea lucreaza doar la ora care variaza de la 200de lei oral si normal.. .puteti lua legatura cu ea sunanduma pe mn ptr ca locuim inpreuna. Astept telefoanele voastre. O duminica frumoasa.
  10. Kevin33 cu cea mai mare placere data viitoare cand mai vi la Bistrita. :-*
  11. Draga Sarpex,te-as ruga sa nu mai lasi comentari la adresa mea atata timp cat nu mai cunoscut...te asigur ca am motivele mele bine intemeiate ptr care nu te am mai sunat. Giulia.
×
×
  • Creează nouă...