Sari la conținut

gazzon

Serious Contributor
  • Număr conținut

    211
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre gazzon

  • Dată Naștere 18.03.1986

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Romania+

Vizitatori Recenți Profil

4.875 citiri profil

gazzon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

61

Reputație

  1. si o femeie adevarata nu reactioneaza asa ! punct.
  2. a inceput lumea inainte sa se combine sa faca asemenea postari sa vada daca e fata la locul ei :))) Pai ce facem acum , luam o poza o punem aici si daca cunoastem ? fara macar sa dam un trecut despre ea ceva ?
  3. nu suna rau sa postam pe aici recomandarile nostre separat de topicul lor sa facem o generalizare ;)
  4. de la raminc la buzau sunt 30 de km , soseaua excelenta, timp maxim 20 minute, asa ca sfat ramai la buzau ca cine vrea din ramnic vine si acolo ;)
  5. nu era **spam editat** sub nici o forma, nu i-am cerut buletinul dar pentru viata mea nu am loc de asa ceva , mai bine o escorta venita din alta parte de care nu imi e teama daca ma intalnesc la cumparaturi cu ea ;)
  6. Informatii nu am sa dau , a trecut si pe la mine una care in momentul de fata am rupt legatura cu ea, adevarat ca e o "amanta" dar e o amanta costisitoare si pe langa aia 300 de ron pui si ieseala in oras, mancarea, plus ca daca nu decartezi cel putin saptamanal o pierzi sa zic asa, deci suma ar fi mult mai mare , asta e parerea mea. Totusi nu recomand in Buzau pentru ca toata lumea se cunoaste cu toata lumea si eu tocmai din acest motiv am rupt legatura cu respectiva pentru ca fiind mult mai tanara ca mine umbla cu ficele la prietenii mei si ... e un risc pe care nu mi l-am asumat . Si pentru a ajunge acolo ma repet trebuie recomandare facuta de un client activ sa zic asa, eu asa am ajuns ca in rest daca suni si nu te cunoaste te face ca la balamuc :)
  7. cele cu circuit inchis nu merg din start pe 100 ron ora, merg de la 300 in sus, bineinteles au clienti lor fideli care isi permit aceste "exhibiti", sa ajuns si la urechile mele de o persoana si am intrat putin pe "piata" asta dar m-am retras, pentru 300 ron nu am vazut nici o diferenta majora, plus ca la 300 ron merg in alta parte unde e mult mai ok calitatea si nici nu am emotii prin oras pe aici .
  8. exista si acum , dar nu prea accepta publicitate gen, daca le suna cineva si nu cunoaste nu raspund, nu recunosc nimic, merg doar pe recomandari ferme !
  9. gazzon

    Str Aerodromului

    stolojan si cum se decurca ?
  10. nu exista asa ceva in buzau, vorbit cu fetele de "libera practica" care ofera si servicii de masaj si testat si acolo ! ;)
  11. Tot ce este posibil, oricum mi-am dat seama de un lucrul , romanul este reticient la tehnologie noua, oricare ar fi natura ei :)
  12. Revin , am facut operatiunea, baiatul mi-a facut un program de 120 de minute, a fost profi in sensul ca din start a specificat ca nu imi da multe detalii despre ce o sa se intample o sa vad la finalul operatiunii, in timpul procesului dupa 20 de minute mi sa parut ca aud motorul mai rotund, fum nu imi scoate nu am vazut o schimbare in privinta asta, in momentul cand a conectat furtunele sa simtit motorul ca a prins o vlaga, sa turat putin mai mult dar dupa aceea si-a revenit la relanti normal. La intervale de aproximativ 15 minute masina se accelera circa un minut pana la 4 mii de ture, asta din ce mi-au explicat baietii in urma procesului calamina si depunerile se desprind prin descompunere, particule foarte mici si asa le ajuta sa le elimine mai repede din motor, din filtru , direct prin teava de esapament, totusi la final am vazut ca pe asflat la toba a ramas o mica pata umeda . Rezultate : Dupa ce sa terminat totul baietii mau sfatuit sa fac un drum de aproximativ 20km la drum intins si un mers mai turat pentru ca fi siguri ca se elimina tot, masina imi raspunde acum mult mai bine la comenzi, se acelereaza foarte bine mai ales vad diferenta acum cand intru in depasire si ma duc la o turatie mai ridicata efectiv masina imi fuge de sub picioare sa ma exprim asa. Consumul la bord mi-a scazut cu un 0,5 din ce imi indica in regimul meu de mers. Nu pot sa zic decat ca am fost multumit pentru 250 RON si doua ore pierdute. Nu e ceva wow dar cum au zis si ei ca este o intretinere nu o reparatie !
  13. ai dreptate, am tot discutat si pe site-uri de specialitate, dar acolo interesele mecanicilor au fost primordiale si cum nici eu nu sunt mecanic am avut nevoie si de niste pareri de la oameni fara tangente in mecanica, ce ati face voi daca ati fi in locul meu... cred ca majoritatea stiu treaba din service-uri si mai ales in reprezentante.
  14. De la sarata pana in buzau sunt 20 km , drumul este foarte bun, orasul este mic, te poti orienta pentru ceva din oras ;)
  15. Serios, care tine posturile ? Dar sincer ? Unii inteleg ironia altii nu :) Revenim : Am facut treaba asta, revizii la zi , uleiuri , filtre recomandate de producator , problema la mine e simpla si daca fac un drum lung si o turez maxim sa zic asa nu pot decat sa ridic uzura motorului , asa o intretinere din asta la 30 000 km ar fi o idee buna, acum m-am mai informat pe niste forumuri din afara si este o tehnologie foarte uzuala in afara. Maine mi-am facut programarea, o sa vad ce o sa se intample si o sa scriu aici .
×
×
  • Creează nouă...