Sari la conținut

dornel

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre dornel

  • Dată Naștere 01.02.1980

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Timisoara

dornel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

17

Reputație

  1. Vai, cred ca e a 5-a oara cand revin la ea. Acum i-am facut si poze, o sa le pun zilele acestea dupa ce le aranjez, daca am vreme. Eram prin zona si aveam o ora de omorat. Am luat o ora ca de obicei sunt grabit(200 RON). Locatie: 10. Marea noutate este ca STRADA A FOST IN SFARSIT ASFALTATA. Si trotuare si se poate intra lejer pana la langa bloc, am gasit loc de parcare. Igiena: 10, nimic de reprosat, proaspat spalata, proaspat aranjata, ca din cutie.Aspect: 9.5, eu sunt fan brunete dar ei i-am mai crescut nota pt ca de cand am fost ultima data a tinut cura si a mai slabit putin. E de revista ! Oral Protejat – 9 pt ca e protejat, daca nu era protejat era 10 cu felicitari. Nu se grabea, probabil cand ploua nu au multe programari si m-a lucrat ca la carte. Normal Protejat- 10 – am incercat toate pozitile posibile si imposibile, era balta in pizda cand am terminat, cu mine se implica excelent.GFE - 10. Am povestit mult, chiar am si depasit putin, am luat si o sticla de vin, mi-am facut resetul pe saptamana asta.
  2. Salutari Am ajuns si eu la Bianca saptamana trecuta. Am sunat intr-o dimineata la ora 10:00. Mi-am facut o programare pt ora 11 si la 11 si cateva minute sunam la usa. Adresa este Mures colt cu Hebe. Strada se afla in curs de astfaltare, se termina santierul in scurt timp. Se poate circula insa pe unul din trotuare si se ajunge rapid chiar si din Mures pe jos(1 min de mers). La telefon am optat pt un numar. Cand am vazut-o in usa insa imbracata extrem de provocator si cu un zambet larg am cerut instant prelungirea la o ora pe care am si depast-o la taclale. Fata este blonda, sani medii spre mari trasaturi frumoase, sub 50 de kile, in jur de 28 de ani. Eram proaspat spalat deci am trecut direct la actiune dupa ce am achitat cei 200 de lei. Totul a inceput cu un dans lasciv, continuat cu un lap dance, totul fara graba. Deja "micutul" a dat semne de joaca. Mi-a dat incet pantalonii jos si a inceput un oral bine executat(protejat intr-adevar). Si a tot supt-o si a tot supt pana la un moment dat am simtit ca sunt aproape de terminare. Atunci am oprit-o ca nu doream sa ma slobozesc asa urgent si am trecut dincolo pe saltea. Aici m-am pus pe spate si s-a pus peste mine intoarsa cu spatele ca sa-i pot admira funduletzul. Cred ca nu am rezistat 2 min si am explodat. Apoi am stat in pat amandoi pana mi-am reveni. Am trecut dincolo unde am baut un pahar de suc si am stat la taclale cam vreo 20 de min. Tipa este foarte comunicativa, ai ce discuta cu ea, se vede ca a urmat o facultate. Se simte putin accentul unguresc si faptul ca romana nu este prima ei limba. Dupa revenire am trecut la al 2-lea numar. am schimbat mai multe pozitii, unele cerute chiar de ea, are si initiativa, se si masturba in timp ce ne futeam, o buna implicare. Probabil am avut noroc sa o prind si in forma, fiind mai de dimineata. La final am facut un dus pt ca am transpirat ca un cal la al doilea numar. Locatie: 9 baie ca lumea, curat, mobila interesanta, aranjat cu gust. Igiena: 10, nimic de reprosat, mirosea a parfum din cap pana in picioare. Aspect: 9, in general imi plac mai mult brunetele. Oral Protejat – 8/9, desi protejat l-a executat foarte bine, atentie buna la oua, teasing, mi-a placut. Normal Protejat- 10 – se misca bine, implicare buna, poate am avut si noroc sa o prind la inceput de zi de munca. GFE - 10. M-am simtit bine, chiar am simtit un licar fain. Povesteste, discuta, te asculta. Pt mine sigur e de revenit si de recomandat.
  3. dornel

    Anda 0742822135

    Am fost si eu la ea la inceputul lui aprilie parca. Dupa ce m-am programat adhoc(greu de prins) fiind in zona, am si ajuns in 10 minute la destinatie. Fata este cea din poze, subtire, fire vesela, deschisa si binevoitoare. Am fugit la dus, dusul fain si ea a venit sa ma "ajute". Vreau sa va spun ca deja mi se sculase mataranga cat bratul unui tanc de 3 ani, eram foarte excitat. Am ajuns in dormitor, a inceput sa o suga dar m-am temut ca o sa ma termin prea repede, eu fiind programat doar pt un numar. Am pus-o capra, implicare din partea ei 100% cu niste contre de zile mari, cred ca am terminat in 2 minute gorios dar in prezervativ din pacate. E tinerica si chiar ii place sa se futa. Aspect :8 este putin prea slaba, am si glumit spunandu-i ca trebuie sa se puna pe mancat. E frumusica la fata. Locatie: 10 apartament aranjat, pat ok. Oral : 9 un oral bine executat. Normal: 10 este implicata, face contre, excelent De revenit pt servicii.
  4. Salutare dragi confutaciosi si bine v-am gasit. Am sunat si am fost si eu pe la inceputul lui aprilie la ea. Am negociat la telefon 200 nr(oricum mai mult nu stateam, si nu am negociat, s-a impus ) Mi-a explicat zona intre stadion si complex. Am luat masina si in 30 de min eram la ea. Am facut dus acasa, nu imi place sa fac la ele dus. Cand a deschis usa m-a asteptat in sutien si chiloti, fix cei din poza, pozele sunt reale. Am discutat putin, mi-a spus ca nu sta mult prin oras si ca poate pleaca sa lucreze dincolo sau poate asa am inteles. Actiunea s-a desfasurat cam 20 de min. A inceput cu o muie protejata din picioare si apoi intins in pat. Apoi a continuat cu o capra, un misionar si ea on top. Cand am simtit ca sunt aproape gata am dorit sa ii finalizeze intre sani, lucru ce s-a si intamplat. Per total a fost o experienta placuta, de revenit. Oral: 8, bine executat si protejat. Normal: 9, implicare buna, schimba pozitii, nu comenteaza. Aspect: 9, ar trebui poate sa aiba niste desuuri mai interesante. Atitudine: 8, a fost ok dar nimic spectaculos. Tarif: 200/nr Putin cam mult pe praful asta.
×
×
  • Creează nouă...