Sari la conținut

adam_k

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    27
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre adam_k

  • Dată Naștere 10.08.1967

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    oradea

Vizitatori Recenți Profil

1.405 citiri profil

adam_k's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

15

Reputație

  1. adam_k

    Leyla leyla

    EU cunosc personal pe doamna.. E bunicica. Dar scumpa. Intradevar mam intalnit cu ea sí la party swing in ungaria dar asta nu cred sa fie dezavantaj.
  2. Ce conteaza ca are 48 sau 52 pana cand face treaba buna. Iral cum rar gasesti
  3. Crede-ma ca la viata mea am dat peste destule grasune cu tehnici de felatie mai mult decat memorabile............... Ai dreptate.. De múlté Őri nu asoectul sau kilogramele conteaza ca primesti servicii ca lumea sí de la grase
  4. Scuze. Ám apasat din greseala deci nr la Marcella 0756230486 are anunt de fapt relaxare
  5. Da. Sí molly si Marcella sunt din oradea sí mai lucreaza ambele. EU ám fost ieri la molly. Mai are figurái de virus cica ma pus sa ma descalt la usa si sarutari doar pe Corp dar EU zic ca e ok. Tél molly 0756732099 la Marcella mai greu de ajuns din anumite motive tél
  6. EU cunosc pe femei a asta de pe alte saituri (din ungaria) acolo cauta amant generis pe téren lung.. Mam intalni cu ea. Nu arata asa de rau ca in poze. Are niste sani parca nu sunt ale ei (:dar in generál nu mia prins..cam increzuta.. Ő cafea la ő terasa sí atat. Parca mia zis ca e din salonta..ma mir ca aparut cu anunt pe saitul asta..
  7. Care dintre elé te antereseaza??? Ca sunt 3...acuma pareri poti sa citesti mai sus ca sunt destule... EU atatea pot ajuta ca nu mai sunt doanele ampreuna.
  8. Esti ő minune... Pacat ca te ám depistat asa tarziu... Te pup
  9. Bopu.. La párt úri vin femei dornice de sex. Nu e prestare. Contribui pt mancare bautura apa calda prosop curat dar elé nu sunt escorze. Nu stiu la cate partiuri ai fost dar múlté vin cu sőt. Sau sí sotii considerati Pesti pana la urma? Interesant. Imi cer scuze pt greseli ortografice dar EU stau in ungaria de 30 ani doar cu afacere mai vin :)
  10. Deci vrei sa spui ca daca EU ám dús pe fetele cu masina pana la piata deja sunt impresar pt ca coboreau din masina mea?? Asta e ő prosti... Cei care au peste nu isi permit sa selecreze clientura sau sa nu raspund a la telefon zile intregi pt ca nu au chef.. Poate ai umblat tu la molly dar nu ő cunosti. Sí acum Őri cum nu mai conteaza ca peste ő luna pleaca din tára definitiv.. Iar referitor de Marcella.. Are sí ea servici sí nu e disponibile Őri cand.. Cine sa le preseze de fac cea ce fac.. Elé fac ampreuna pt ca sunt bisexuale sí se excita mai múlt asa in. 3.. Sí mai rezolvat sí locatia asa cand la una cand la alta din cauza copiilor... EU chiar ám respect fata de elé ca mi se pár femei seriosi care complecteaza venit cu putin distractie
  11. EU ám fost cu ea sí molly.. Recent.. A zis ca nu prea face singura
  12. hai sa iti spun ceva Molly e blonda cu par lung sani nu prea mari dar ok , e senzuala se misca in pula ca o sarpe si ff culturata iar Amma e roscata tuns scurt si cu kg prea multe dar cu buze senzule si cu un oral deosebit , deci , concluzia e ca tu ai incurcat pe fetele , in schimb ceva mai ciudat e ca ai juns la ele acum cand nici nu erau in tara oare la ele ai fost ?
×
×
  • Creează nouă...