Sari la conținut

jan84

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre jan84

  • Dată Naștere 14.10.1988

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    targoviste

jan84's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

14

Reputație

  1. Eu zic altfel. Le băgăm la evitat și nu mai mergem la ele. Sa știe toți care intra aici Cum sta treaba.
  2. A cerut direct banii. Apoi a început distracția. Are școală tarfa.
  3. Motive: Nu respectă ce se vorbește la telefon, când ajunge în locație renegociază. Se grăbește foarte tare și face tot posibilul sa mai scoată bani de la tine Oralul îl transforma mai mult în laba
  4. E jalnică fata. Cea care răspunde la numărul de telefon 0720349323 am chemat'o la mine acasă. La telefon a zis 150 ora bla bla. Când a ajuns a început ca nu face decât un număr la banii aia ca dacă vreau sa stea 1 ora sa îi mai dau 50 lei, sa îi plătesc taxiul etcetera . Tot sa scoată mai mulți bani. Prestația nu mai zic la fel de jalnică. Este de etnie roma, grasuta . A stat îmbrăcată cu pantalonii în vine..bleah Mi-e scârbă și acum. Oralul numai ajutat de maini. Nu mai aveam nici cel mai mic chef. Aspect 4 Oral 2 Nu mai faceți greșeala sa o căutați. Părere personală, dacă vreți convingeti-va singuri : ))
  5. jan84

    Anca 0737543522

    Asteptam o recenzie, poze.
  6. Raspund tot eu..sunat-raspuns..150 ora la hotel. Mi-a spus ca e libera sa ma duc la hotel sa iau camera si sa o sun sa ii spun numarul cand sunt acolo si ajunge in 5 min. I-am zis ca ajung in 10 minute la hotel. Ajung acolo iau camera si sun. Fata cica deja e in alta parte..dar ca ajunge in 30 min. O astept si apare pana la urma dupa jumatate de ceas. Atitudinea a lasat de dorit ( trebuia sa ma astept dupa cele intamplate). Voia sa scape cat mai repede..oral slab executat, nu ii placea sa o suga mai mult imi facea laba. Imi pierise tot cheful. Aspectul fizic e placut, acele poze suntale ei. Oral-5 Normal-7 Nu are locatie, doar la hotel. Eu cu siguranta nu o mai solicit.
  7. Aveti grija la abordare. Femeia este foarte sensibila. Am intrebat daca serveste la domiciliu si a raspuns ca depinde de zona. Cand a auzit de m11 nici la hotel nu a mai vrut sa vina ))
  8. Ceva nou prin targoviste?
  9. jan84

    Alexa 22 ani

    Esti aceeasi persoana cu delia?
  10. Am vizitat-o o data, fata nu prea e disponibila noaptea cand o solicit eu Oral=10 Normal=9 Anal=a zis ca nu face, desi daca insisti putin cred ca-si rupe funduletul. Sani mari, si cica are de gand sa puna silicoane..poate ca sa stea mai fermi. Foarte curata.
×
×
  • Creează nouă...