Sari la conținut

parish

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre parish

  • Dată Naștere 01.04.1990

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Oradea

parish's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputație

  1. Da va parasesc momentan, mi-a facut placere sa petrec alaturi de voi niste clipe minunate . Nu stiu stiu cand voi mai reveni dar cu siguranta va voi anunta . Va pup si va astept pe la mine pana sambata o zi frumoasa dragii mei !
  2. Buna dragilor va anunt ca aceasta este ultima saptamana care mai stau in oras asa ca va astept sa petreceti clipe de neuitat alaturi de mine . Va pup dulce !
  3. Singur incepi sa te cam contrazici si nu stiu daca isi mai avea rost replica ta, de prost gust si lipsita de bun simt, dar te rog frumos sa ma eviti, caci locul tau e in "blacklist" ! pana acum nimeni nu a avut nimic de obiectat refetitor la serviciile mele, refetitor la felu cum arat, ai fost singurul, dar nu inteleg, la ce mai continui ? iti lipseste atentia ? Pisicuts, te rog frumos sa iei atitudine. De la simple recenzii si replici, vad ca am ajuns la jigniri grosolane ! Iti multumesc !
  4. Va astept in continuare dragii mei, cu aceleasi servicii de calitate ! Va pup
  5. Draga Ionut, tin sa iti multumesc pentru parerea ta,insa daca tot ai inceput sa vorbesti ma asteptam sa fii un barbat cu coloana vertebrala si sa spui adevarul, nu sa vii sa ma denigrezi din simplu fapt ca ti-an refuzat avansurile si prounerile. De cum ai intrat la mine pe usha, ai avut aerele tale de mare cassanova, vorbeai flegmatic si totusi m-am comportat frumos cu tine.Cand ai inceput cu propuneri ca tu ai fete si cluburi afara, ca daca nu vreau sa colaboram, nu ti-ai dat seama ca totusi te poti lovi de un refuz ?in fine, problema cu apa calda care nu era nu e vina mea,caci de la oras nu venea apa calda, cat despre criticile tale referitoare la cum arat sau cat de atragatoare ti par, iarta-ma dragu meu dar eu nu te-am fortat sa ramai.iar referitor la prestatia mea, scuza-ma, dar eu ce vina aveam ca tie ba nu ti se scula, ba iti murea ! Imi pare rau daca ai fost nemultumit,te cred,insa observ ca a vbit mai mult frustrarea din tine, ca daca o femeie nu iti cade la picioare sau refuza sa o manageriezi tu, intri si arunci cu noroi in ea ? BRAVO! Ai dat dovada de foarte multa masculinitate.Imi rezerv dreptul de a-mi selecta clientela, insa sa stii ca imi accept si criticile cand e cazu .. Va doresc o zi frumoasa, pupici :*
  6. 0740468112 acesta este numarul la care raspund intre orele 12-23 nu am schimbat locatia doar am rezolvat problema patului . Va astept la mine !
  7. Imi cer scuze in privinta telefonului inchis ! Aveam telefonul inchis in timpul in care alergam sa rezolv problema patului caci nu am mai vrut sa va primesc in asemenea conditii . Va multumesc pentru intelegere !
  8. Imi cer scuze pentru neplacerile cauzate si disconfortul cauzat de patul meu problema.avand in vedere ca nu sunt din oradea, m-am straduit sa rezolv problema cat mai repede si in sfarsit, am rezolvat-o !!! Va astept cu drag, la locatia mea intre orele 12:00 si 23:00. Ofer sex oral(protejat sau neprotejat) si normal, diferite pozitii, dominare si alte fantezii obraznice, iar tarifele mele sunt : 150 RON o finalizare sau 300 RON ora. Va pup si va astept cu drag.
×
×
  • Creează nouă...