Sari la conținut

ionion34

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ionion34

  • Dată Naștere 08.08.1972

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

ionion34's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

28

Reputație

  1. Pe ultima suta de metri, avand timp de pierdut vreo 2 ore prin zona, am incercat sa ajung sambata la pranz la domnisoara. Am stabilit detaliile de vineri, urmand sa revin cu un telefon la ora 11:30. Nu raspunde nimeni. Dau sms. Nimic. Intre 11:30 si 12:00 am sunat de 5 ori am dat vreo 5 sms-uri. Deranjant e ca nu am primit nici un raspuns. Macar sa fi spus, nu am timp, nu ma mai cauta! Mai ales ca am stabilit toate detaliile intalnirii cu o zi inainte! Asta e, sa fim sanatosi!
  2. Am ajuns si eu la Erika, intr-un final. Nota 10! Oral foarte bun, cu atentie la oua, iar sexul normal bestial. E bestiala oglinda din fata patului, cand o tii in brate, vezi cum isi misca funduletul, pe mine unul ma excita total! O sa mai revin. Cadoul, 200 pentru o ora, platiti la sfarsit!
  3. Daca arata asa, merita toti banii! Cine stie peste ce drac dai acolo!
  4. Se porneste vre-un razboi mondial, fetelor? Tu pleci, Miky a disparut in ceata, cine urmeaza? Ce stiti voi si nu stim noi, astia de vrem si noi o ora de distractie?
  5. Nu-s ardelean Doar ca nu am avut timp sa mai trec pe la domnisoarele. Intre timp, vad ca multe au disparut, observ ca Andreea de la Universitate a reaparut. Bianca007, Monica Mosilor, Claudia din zona Zepter, etc., au cam disparut in ceata. De unde trag concluzia ca am cam imbatranit.
  6. Am reusit sa ajung astazi la domnisoara. Intr-adevar, reusita dupa amiaza. Fata stie sa se poarte si sincer, nu sunt multe carora sa le placa ceea ce fac. Ori ei, chiar i-i place. Pacat ca se retrage. O avea motivele ei. Am sunat-o dimineata, avea telefonul inchis. Am dat un sms, si am avut supriza sa primesc raspuns. Asa ca m-am programat pentru dupa amiaza. Domnisoara ma astepta intr-un tricou si chilotei subtiri. Mi-a spus ceea ce avea de spus (tarif, comportament, etc) asa ca dupa ce m-am incalzit putin am purces la dus. Cat am facut dus-ul, domnisoara mi-a oferit un spectacol pe cinste de dans din fundulet. In pat, a inceput show-ul, am crezut ca o sa ma rupa, la anii mei, nu mai sunt asa in forma. Cert e ca fetita mi-a placut, si sper sa mai ajung pe la ea, pana la retragere. Notele : corp - 9.5, mie mi-ar fi placut cu sanii oleaca mai mari, dar buni si aia. oral - 10 normal - 10 (cum o pui asa sta ) anal - 10 cu felicitari. Aici m-a rupt. Doar la Bianca din Drumul Taberei am mai trait asa. Fata stie sa se miste, m-a luat din pat, m-a pus pe scaun, in fata oglinzii si s-a infipt temeinic, oferindu-mi o priveliste greu de uitat.
×
×
  • Creează nouă...