Sari la conținut

darck999

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre darck999

  • Dată Naștere 10.03.1987

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    craiova

darck999's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputație

  1. buna, la ora 18 mai esti disponibila, doresc sa te vizitez. multumesc,
  2. Ne mai poti spune ce tarife mai practici? Ai lipsit ceva timp... Sper sa nu se folosească altcineva de topicul tau.
  3. Buna Mădălina, astazi te voi vizita cu siguranta, numarul de telefon este cel din titlu sa inteleg... Mulțumesc.
  4. Buna Flori, te rog sa-mi zici pana la ce ora as putea deranja seara? In cursul săptămânii? Mulțumesc.
  5. La fel cum am mai spus, nu sunt aici sa ma cert cu nimeni si nici sa purtam discuții contradictorii. Considerati voi ce doriti, oricare ar fi fost intrebarea mea!
  6. SORIN1978 decat sa imi fi raspuns cu ceva rautacios, ca de... Asa se practica mai peste tot... Puteai sa-mi fi raspuns orice altceva... Era o întrebare banala despre Andreea, si crede-ma ca am citit inainte de a posta, de regula citesc mai mult decat scriu pe orice fel de forum, nu scriu sa ma cert cu nimeni, fara rautati si vorbe urate la adresa cuiva... Am inteles destul de bine ca Andreea nu este escorta, fara numar de telefon pe site, fara poze... Si tocmai de aceea mai pusem o intrebare prosteasca de a afla inca odata cine este Andreea.... Daca am jignit cu ceva imi cer scuze! Nimic(intrebarea) nu a fost facut cu dezinteres sau rautate! Si daca tot a ajuns discutia... Poate Anne Rieux imi poate da nr. Andreei si ma informez singur [email protected] Mutumesc frumos!
  7. WoW!!! :crazylove :drool Buna Flori! FK accepti? Multumesc!
  8. Salut tuturor, am vizitat-o pe Andreea cand presta in fosta locatie prin rovine pe la cofetaria Damarin... Confirm pozele, parca cateva tatuaje in plus... Confirm si faptul ca este foarte greu de gasit....pana o prinzi la un telefon....pfff..... Ca si prestatie: fata m-a asteptat intr-o rochita extrem de sexy, aranjata, parfumata, epilata complet, chiar placuta la ochii si draguta de alfel. Eu sunt ceva mai timid de fel...am fumat o tigare(invitatia ei)vorbit putin cu ea diverse, zambeste frumos si are vorba placuta, fara intrebari si discutii stupide si inutile ... am trecut la actiune, in dormitor, pat mare si curat cu putine zgomote(era totusi muncit)...oral neprotejet, care pot zice ca s-a descurcat binisor....nu chiar pe gustul meu, fara prea multa atentie la alte zone...in schimb la 69 ....pffff...super, asta a fost punctul forte din toata actiunea, cu deget bagat inauntru, inca unul in fundulet...mmmm....pasarica epilata perfect, curata, fara mirosuri suspecte si pare sa-i placa si ei 69, cel putin asta a fost impresia lasata de ea, pot spune ca are o pasarica foarte apetisanta, privelistea era wowww, pasarica frumosa, fund frumos....ma mai repet inca odata, super acel 69!!! :yummy normalul placut...protejat bineinteles, fara prea multe schimburi de pozitii, s-a umezit natural destul de bine, punea cateva contre uneori...tras spre ea in pozitia lingurita....terminat in caciulita! aaaa....de precizat ca am avut cateva tentative de FK, destul de erotic....cu toate ca mi-a precizat telefonic ca nu face. NOTE: oral- 7 normal- 7-8 GFE- 9 igiena - 10+ locatia de atunci foarte ok, curata...baia curata, am primit prosop curat la final cu gel de dus (+) Am inteles ca face si CIM si anal...nu am incercat. Acum ca tot s-a intors am incerct sa dau de ea...dar nici un raspuns...parca as mai face o vizita domnitei. O zi buna tuturor!
  9. Salutare tuturor, Cine este doamna/domnisoara Andreea de este asa mare valva dupa nr. ei de de telefon.... Va multumesc!
  10. Salutare, Doresc sa stiu daca cunoasteti sau stiti ceva transex in Craiova, as dori sa incerc... Rog un moderator sa mute intrebarea daca nu am postat unde trebuie. Va multumesc,
  11. Se pare ca nu este Oana Oana... pune un link... Multumim.
×
×
  • Creează nouă...